sleep024 Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 A po čemu su BS seljaci? Meni lično smetaju njihovi napaljivački tekstovi,koji su često i poprilično glupi,npr. to za Bele šengene,osećam ko da je tekst pisao Slobodan Antonić Smeta mi što na koncertu u Moskvi urlaju "Ubij ubij Šiptara" a ovamo glume fine momke iz kraja,smeta mi propagiranje patriotizma,smetaju ali me i zabavljaju ovakvi tekstovi u novinama: http://www.politika.rs/rubrike/ostali-komentari/Da-urlamo-kad-nas-boli.lt.html I tako dalje.... Quote
kuruz Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Slobodan Antonić je izuzetan sociolog i analitičar, Beli šengeni je odlična pesma, a Feđin članak je u potpunosti na mestu i nije nimalo zabavan i smešan. Quote
salebghouse Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 bs su toliko jaki buntovnici da redovno nastupaju na trgovima u organizaciji vlasti koju zdusno kritikuju... Quote
truliandedzombileš! Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 cena novog albuma je realna! desničarsko-šovinističko-džiberski rep! Quote
sleep024 Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Slobodan Antonić je izuzetan sociolog i analitičar, Beli šengeni je odlična pesma, a Feđin članak je u potpunosti na mestu i nije nimalo zabavan i smešan. I Kosovo je Srbija. Quote
Guest (bot) Razjareni Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Ae pusite kurac malo. Momci iz sindikata su sjajni, to sto vama smeta njihov patriotizam je iskljucivo vas problem. Zatvorite se u sobicak, posto para nemate za separe, i izigravajuci ludilo slusajte Napoleona, Cviju, Odrede i ostala govna. Za bolje i niste... 1 1 Quote
sleep024 Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Hoće li BS da naprave i neku pesmu za nas,nas potlačene koji nemamo pare za separe? Quote
truliandedzombileš! Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 (edited) Napoleona, Cviju, Odrede i ostala govna. Za bolje i niste... Marchelo, Iskaz, Sunshine??? Klasa za BS... Edited July 24, 2010 by Anded zombi lеš! 1 1 Quote
Guest (bot) Razjareni Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Marchelo, Iskaz, Sunshine??? Klasa za BS... Nisu klasa za ove, ali su svakako majstori svog zanata. Slusam i Marcela i Sunshine, stavise ovi drugi su i odgovorni krivci sto sam zavoleo hip-hop sa mudima, a dobrim delom i metal. Jer gitare ipak jesu njihovo obelezje. Jebi ga, bez starca nema udarca, oni ribaju danasnje klince. Samo me iritira to sto se neki oberucke hvataju za BS kada nadju za shodno pljuvati po repu...i to u danasnjem izobilju smeca. Ne ide to tako... Quote
salebghouse Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 pazi, bs napravi pesmu kojom se navodno sprdaju sa krimosima i ta pesma postane himna istih tih ljudi. onda bs napravi pesmu kojom proziva kompletnu vlast (sa sve opozicijom), clanovi po novinama komentarisu dnevnu politiku...i eto ih na trgovima. jebo rezimski hip hop. nevezano za stranacku pripadnost Quote
sleep024 Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/7515/Protest-Beogradskog-sindikata-zbog-Tompsonovog-koncerta Reklamiraju kolegu Quote
Guest Sha Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 BS su Riblja Čorba hip-hopa. Totalno smeće, drugim rečima. Već sam se bavio njima na blogu, izlišno je... 1 2 Quote
sleep024 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) A skapiraj na koji pederski način su uklonili onaj snimak"Ubij,ubij Šiptara" sa youtube-a,praktično skoro niko ne zna za to? Edited July 25, 2010 by sleep024 Quote
Guest Sha Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Pih, pa šta čovek da očekuje od njih? Šteta što nisam sačuvao taj klip kada sam pisao o tome, pa da ga aploudujem svaki put kad ga sklone. Mislim, ako su toliki šmekeri da skandiraju takve stvari, onda neka budu šmekeri i neka stoje iza toga do kraja, a ne kao poslednje pizde da se tamo uvlače braći Rusima, a ovde da glume neko sasvim deseto ludilo i da brišu klip. 1 2 Quote
Dead Man Walking Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Slušam ih već dugo i moram priznati da je ovo bolna istina: Hip hop za ljude koji ne slušaju hip hop Tekstovi su im uglavnom čista demagogija a fanovi su im uglavnom žešći moroni. Loževine su, realno. Slušam i ovaj zadnji al' stvarno ga preteraše sa ispiranjem mozga, stvarno šteta. Nekada su bili keva a sad su pokupili neku atmosferu ložača sa tribina i stalno vrte jedno te isto. Najbolji mi je i dalje Škabo kad ne peva o politici, a najgori Flex kad sve u šesnaest kenja o politici. Quote
Andrija Smith Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Meni je ovo pravi sindikat: http://www.youtube.com/watch?v=8jgPDqh6rHk Dok još nisu mislili (toliko) da su ufatili Boga za muda. 1 1 Quote
truliandedzombileš! Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 upravo, zalazak trećeg sunca je najjača pesma još mi se u tom fazonu sviđaju škabove "zaraza" i "zatočenik", i naravno marčelove "mrak" i "dole"... a novi album sindikata neću ni skidati, sve i da plaćaju, a ne da ga daju za džabe... 1 Quote
kuruz Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 (edited) Тандрчак, тандрчак, вреееетеноо. Meni je ovo pravi sindikat: Dok još nisu mislili (toliko) da su ufatili Boga za muda. Мени ово никад није било занимљиво. Какве планете, храмови, ритуали и остале бесмислице. Edited July 27, 2010 by dr Casual 1 1 Quote
Dead Man Walking Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Realno, 90% pesama je o tome kako je BS nešto mnogo do jaja. Quote
Теша Тешановић Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 mozete da pricate sta god hocete ali beogradski sindikat je najjaca srpska rep grupa ikada.i novi album im je odlican 2 1 Quote
Recommended Posts