azal Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Ovo je donekle offtopic, ali tice se narucivanja online. Naime pre par dana sam narucio sa Amazona britanskog neku zastitnu futrolu za mp4 plejer koja kosta otprilike 3 evra, postarina isto toliko. Ali zato me carina odrala 6 evra!!! A poslali su mi običnim Royal Airmailom. Poenta je da vjerovatno carinjenje ne zavisi samo od nacina dostave... Takodje, da li neko zna po kom metodu ili formuli se naplacuje carina za stvari koje se narucuju online? Na onoj priznanici sa carine nisam uspio da provalim da li je u pitanju neki fiksni iznos ili je u pitanju procenat od vrednosti narucene robe? carina nema pravila, zavisi od sabana do sabana sto radi tamo u bilo kom momentu. Quote
Nixx Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Kako vidim još uvek nije profunkcionisalo to sa paypal-om kod nas, a evo već pola godine je prošlo. Nego, da i ja nešto pitam. Iako naša zemlja nije na listi podržanih za paypal, ako bi ja napravio nalog i stavio, recimo, hrvatska, da li bi to funkcionisalo normalno kod nas? Da li je to neko probao? Nebi da napravim takav nalog pa posle da ne mogu kupovati i podizati pare, nigde osim kod njih. Quote
FatherIommi Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Kako vidim još uvek nije profunkcionisalo to sa paypal-om kod nas, a evo već pola godine je prošlo. Nego, da i ja nešto pitam. Iako naša zemlja nije na listi podržanih za paypal, ako bi ja napravio nalog i stavio, recimo, hrvatska, da li bi to funkcionisalo normalno kod nas? Da li je to neko probao? Nebi da napravim takav nalog pa posle da ne mogu kupovati i podizati pare, nigde osim kod njih. E, koliko ja čujem to funkcioniše skroz normalno, čuo sam za par likova koji su bez problema stavili baš Hrvatsku i sve funkcioniše bez problema. Quote
Simadin Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Ja placam paypalom vec mesecima, sve funkcionise kako treba. Nije bitno sto si regovan na Hrvatsku, samo ubacis svoju srpsku adresu u shipping address, odakle god da narucujes. Veci je problem drkanje oko toga koja kartica i kako radi, ja nisam imao tih problema, jer mi je stigao neki frilens mastercard iz inostranstva koji sljaka sa HR accountom. Quote
FatherIommi Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Jel neko izvalio da Telenor ladno ima HM promociju, nekih 30ak pesama za 130 dindži. Jel neko kupovao muziku preko wap.telenor.rs/muzika? 1 Quote
oʞɾoƃ Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 Kapiram da u Srbiji niko nije dovoljno blesav da plaća digitalni download. Quote
Trwe Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 Pred vama je kompilacija starih i novih hitova iz sveta hard rock, hardcore i heavy metal muzike. Tu su, između ostalih, legendarne numere sa samih početaka žanra, kao i neke novije pesme koje pretenduju da takođe steknu prestižni epitet legendarnih Uz pretplatu od 130 din (svi porezi uključeni) dobijate 25 Hard & Heavy pesama od preko 20 izvođača. Uz to u poslednjoj nedelji promocije dobijate još 5 bonus pesama. Na raspolaganju su vam pesme: Alter Bridge - Isolation Annihilator - Alison Hell Biohazard - Punishment Cavalera Conspiracy - The Exorcist Chimaira - Disposable Heroes (Metallica Cover) Coal Chamber - Loco Cradle Of Filth - Nymphetamine Fix Daath - Subterfuge Fear Factory - Replica Ill Nino - Unreal Killswitch Engage - In The Unblind Korn - Oildale (Leave Me Alone) Machine Head - Negative Creep Opeth - Soldier Of Fortune (Deep Purple Cover) Pantera - Cemetery Gates Rob Zombie - Mars Needs Women Sepultura - Roots Bloody Roots Slash - Back From Cali Slipknot - Spit It Out (Stamp You Out Mix) Slipknot - Vermilion Soulfly - Back To The Primitive Stone Sour - Rules Of Evidence Trivium - Master Of Puppets (Metallica Cover) Type O Negative - Christian Woman Within Temptation - Stand My Ground lol Quote
Zoidberg Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 (edited) Ladno Annihilator Ujedno i jedina pesma sto valja iz te ponude. Edited October 25, 2010 by Zoidberg Quote
Novaliis Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Ima dosta boljih pesama, recimo Replica, Loco, Cemetery Gates.. 1 2 Quote
Captain Spaulding Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 Znam da je ovo tema za online stop ali me interesuje da li neko zna koja je najjaci rock-metal cd shop u Budimpesti? 2 Quote
Chicken Little 420 Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 ovo je prava tema za to: http://www.yumetal.net/forum/topic/22332-info-metal-shopovi-u-evropi/ Quote
Јарослав Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 имаш тему и за то: http://www.yumetal.net/forum/topic/22332-info-metal-shopovi-u-evropi/ улете пиленце Quote
Captain Spaulding Posted October 8, 2013 Report Posted October 8, 2013 Ups, na pogresnom sam mestu trazio temu. Danke danke 2 Quote
kuruz Posted January 22, 2022 Report Posted January 22, 2022 https://store.no-solace.com/ do jaja cene diskova, npr. NoEvDia izdanja su jeftinija tu nego na NED sajtu pre neki dan sam naručio jedan paket, poslali su ga već sutradan Quote
MegaDave90 Posted January 22, 2022 Report Posted January 22, 2022 Odakle vi narucujete diskove koje ovde ne mogu da se nabave? Ima li neki specifičan online store za Evropu da salju i ovde?Sent from my M2004J19C using Tapatalk Quote
kuruz Posted January 23, 2022 Report Posted January 23, 2022 meni je Discogs najbolji a pored njega imaš Grooves, šopove izdavača itd 1 Quote
MegaDave90 Posted January 23, 2022 Report Posted January 23, 2022 Hvala, Kuki, živ bio.Sent from my M2004J19C using Tapatalk Quote
Vic Rattlehead Posted January 23, 2022 Report Posted January 23, 2022 https://www.omerch.com/artist-stores Naručivao dvaput, prilično brzo stigne, i cijene su ok. 1 Quote
TrackerMNE Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Pozdrav ljudi, da li znate neki shop u Srbiji, koji radi i koji salje za Crnu Goru. Posto kod nas nidje nema nista da se uzme... Quote
azal Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 pa bolje ti je da narucis iz evrope nego iz srbije iskreno. kad vec hoces preko poste/interneta, nema poente ovde da kupujes jer sve sto uvezu ovde je skuplje nego sto ces platiti na nekom nemackom sajtu poput grooves. jedino ako zelis riblju corbu ili tako nesto. Quote
TrackerMNE Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 2 hours ago, azal said: pa bolje ti je da narucis iz evrope nego iz srbije iskreno. kad vec hoces preko poste/interneta, nema poente ovde da kupujes jer sve sto uvezu ovde je skuplje nego sto ces platiti na nekom nemackom sajtu poput grooves. jedino ako zelis riblju corbu ili tako nesto. koja je adresa sajta? Quote
Demon Seed Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Holi mi da ti poručimo da se ne cimaš? Šalim se malo, ali ono... https://bfy.tw/T1YM Eto adrese 🙂 https://www.grooves-inc.com/ Nije ni lmgtfy sta je nekad bio... Quote
azal Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 kod njih je dzabe postarina preko 20 eura ja mislim, i uvek uredno stize Quote
Recommended Posts