*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Znaci film je strava! JB & KG idu u potragu za trzalicom koja je napravljena od djavoljeg zuba! I na kraju se i sami srecu sa Beelzebossom (djavolom) i otpocinju rockoff! Taj deo zadnji je i najjaci! Film je inace za valjanje i ceo je uglavnom u pesmi! Quote
MissionVao Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Jeste super je Nacho Libre je bolji al dobro je da postoje oba Quote
delay Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Meni je film smešan, ali i retardiran načisto. Fora sa tarot kartama je ql, ali sam film gubi zanimljivost nakon nekih 30ak min. Dobra je fora kada kg demotiviše jb. Quote
Machka Naopachka Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Kako mozes tako Najjace je kad iskace kod roditelja i zapeva onu power pesmicu sa zmajem :) Kako jak film Quote
Machka Naopachka Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) Ooo. Edited May 7, 2008 by Machka Naopachka Quote
delay Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 ..ali nisam najgori. pomirio sam se sa cinjenicom da neke stvari nikada necu razumeti, iako sam evil mastermind. Quote
kuruz Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Солидан филм, најбољи делови су увод у кући и онај са јетијем. Quote
*memento mori* Posted May 13, 2008 Author Report Posted May 13, 2008 joj, bre, taj deo sa jetijem je strava... ahaha, a kako mu se salo treska na pocetku dok je kao klinac! Quote
VoivodBG Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Gledao sam ga preko 20 puta, i uvek mi je bio smesniji nego proslog puta, mogli bi da naprave nastavak, moze Jack da smisli jos materijala. Quote
*memento mori* Posted May 13, 2008 Author Report Posted May 13, 2008 e da, jos koji rockoff bi bio dobar! Quote
Succus Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Ceo film je strava,a pogotovo pesme! gledao sam ga makar 15 puta i svaki put se cepam! Ma jedan od najboljih delova je kada JB sanja da je na sceni sa POD-om i kada izvode pesmu Master Exploder,e tu se svaki put cepam!!! Quote
Recommended Posts