Face Of Melinda Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Sve sto je drugar gore napisao, samo podsetnik bio je Lazarus iz PT ere i odsvirali su Ancestral meni omiljenu kao i the Raven koja mi je studijski uvek bila ok-ish, ali uzivo Stevin nastup na barskoj stolici, pun mesec, jbga umalo se nisam rasplakala... pesmu posle tog Stevinog nastupa totalno dozivljam na drugaciji nacin, neverovatna emocija uzivo. Meni su iznenadjenje de facto bili Arcane Roots jer ih nisam slusala previse ranije, ali uzivo su pokidali kao i Zeal & Ardor brutalno, melodicno, mracno- dva benda koja ne treba propustiti uzivo gde god da se nadjete. Quote
kuruz Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 naopako, tako meni da kažeš sve neki hipsteraj Quote
Haos sam ja Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 (edited) Opeth, Madrugada, Myrkur i Wardruna potvrđeni za Artmaniu 2019. Edited November 2, 2018 by Haos sam ja Quote
Face Of Melinda Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 Videla, odusevljena, ide se Quote
Haos sam ja Posted December 18, 2019 Report Posted December 18, 2019 Potvrđeni za ARTmaniu sledeće godine: Cult of Luna, Amon Amarth, Clutch, My Dying Bride, Myrkur, the Vintage Caravan. 1 Quote
Talvi Posted December 23, 2019 Report Posted December 23, 2019 https://www.darkbombasticevening.com/lineup Quote
Haos sam ja Posted December 1, 2021 Report Posted December 1, 2021 (edited) Artmania ima prilično brutalan line up dogodine: meshuggah, mercyful fate, transatlantic, cult of luna, leprous, pineapple thief, dordeduh, my dying bride, pain of salvation... Edited December 1, 2021 by Haos sam ja Quote
Totamealand Posted December 1, 2021 Report Posted December 1, 2021 Razmatra se, Transatlantic nikad nije bio bliže. Quote
Haos sam ja Posted July 11, 2022 Report Posted July 11, 2022 Nisam planirao ove godine na Artmaniju pa da se smorim, vidim da im je većina ovih hedlajnera pootkazivala, baš debakl. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 11, 2022 Report Posted July 11, 2022 Zar nije samo PoS i Bride? Kontam da nije nije planirao iz Srbije da zapici do tamo zbog njih (ali jesu bili lep bonus). Quote
Haos sam ja Posted July 11, 2022 Report Posted July 11, 2022 Dobro, većina je malo prejaka reč, bolje reći trećina. 😄 Quote
Totamealand Posted July 11, 2022 Report Posted July 11, 2022 Ortakinja je htela da ide baš zbog Brajda, tako da joj je bedak. Ja sam se premišljao oko Transatlantica ali sam prelomio da ne idem. Vučem ove godine karte za šest koncerata koji je trebalo da se održe pre dve godine, a i oni su bili neizvesni, pa sam rešio da ne napakujem još. Quote
Face Of Melinda Posted July 12, 2022 Report Posted July 12, 2022 Ja bih isla i ove godine zbog mochuge i luninog kulta, transantlantica... no mora se zaobici, ide jaca polovina pa cu imati utiske... Zna Haos, meni ovaj festival mnogo drag haha Bonus poeni jer je grad lep, atmosfera je super, sve je lepo uredjeno i organizovano Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 19, 2022 Report Posted July 19, 2022 Ako neko slucajno zna nekoga ko ide kolima i planira da stigne na vreme za Transatlantic u petak - nek javi pliz 🙂 Quote
Haos sam ja Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Najavljuju za sledeću godinu na Artmaniji Emperor, Samael i Pain of Salvation. 2 Quote
HellAwaits Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 O'nightspirit, I am one with thee... Krajnje je vreme da snime makar singl, dosta je zajebancije. Quote
chess Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Mogli bi malo Prometheus nesto da ubace malo da izmiksuju setlistu. U sustini ne smeta mi setlista, mogao bi te pesme da slusam na repeat do smrti jer je svaka klasik. Bio sam na ARTmaniji ove godine prvi put i sve je sjajno, idem i sledece godine sada zagarantovano sa ovakim lajnapom. Quote
Demon Seed Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 (edited) 50 minutes ago, chess said: Mogli bi malo Prometheus nesto da ubace malo da izmiksuju setlistu. Treba im za to treća gitara, jedina koja može bez je In the Wordless Chamber (ona čak može i da ne budu obe gitare sedmožičane), zato su samo nju i svirali live, a Ihsahn je sa pratećim bendom svirao pesme s Prometheusa sa tri gitare. A ono, nije to Mejden pa da može da se izbaci treća gitara i da bude skoro isto, stvarno treba treća gitara za te pesme. Tako da ne verujem da će biti išta od toga. Bilo bi do jaja da Emperor snimi neku novu pesmu, pa još i da bude dobra... Edited September 20, 2022 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 10 minutes ago, Demon Seed said: Bilo bi do jaja da Emperor snimi neku novu pesmu, pa još i da bude dobra... Neka fala Quote
chess Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Amazon sponsors Emperors new album, in develpment prepared for 2023 Quote
Talvi Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 bogami koliko već ima otkako oni vrte ovaj reunion fazon, 15 godina? 1 Quote
Recommended Posts