Stratowar Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) Sjajan svedski bend koji smo imali prilike da vidimo u bg-u kao predgrupa Hammerfall-u. Osnovani su 2005. i trenutna postava je: pevac Jakob Samuel, basista Pontus Egberg, bubnjar Christian Lundqvist i trenutno traze gitaristu posto je njihov bivsi otisao u Hammerfall. Za sada su objavili dva albuma: "Metal Will Stand Tall" u maju 2006 i Sweet Trade 19. septembra 2007. Bend koji mnogo obecava. Sta mislite o njima? Evo i nihovog snimka iz Beograda: http://www.youtube.com/watch?v=tm8xiojq0Mo Edited May 7, 2008 by Stratowar Quote
The Joker Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Izgledaju kao potpuni idioti,ali na kraju sam pozeleo da su oni glavni bend a HammerFall predgrupa!ODLICNI SU!!! Quote
Sakato Momce Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ljudima svaka cast. Fenomenalan su bend !!! Quote
DBrave Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 ja uvatio trzalicu al sad ne mogu da se setim od koga, dal od basiste il gitariste :) Quote
Sleaze Glammer Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 kad su svirali ja bi im isao na koncert... a i nisu nesto bas GLAM... najbolja pesma in je NIGHT OF PASSION Quote
jacobite Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 jel ovaj pevac svirao bubnjeve u talismanu?? Quote
Rox Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 jel ovaj pevac svirao bubnjeve u talismanu?? Ja ga se sjecam iz benda Jackyl & Hyde krajem 90-ih. Oni su svi stari tezgarosi, svirali godinama u nekim bendovima i sada pokusavaju nesto napraviti kroz polu-zajebanciju. Uopste mi se ne svidjaju. Quote
LazaGNR Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Nazalost,propustio sam ih onda kad su bili u BG-u (tacnije,usao sam unutru kad su upravo zavrsavali svoju poslednju pesmu te veceri),pa ne znam sta da kazem o njima (al' za tih minut recimo kol'ko sam ih video su mi bili OK)... Quote
Stratowar Posted May 13, 2008 Author Report Posted May 13, 2008 To ti je bilo na koncertu Hammerfall-a u Beogradu 17.02.2007. Quote
The Joker Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 E,jel ima ko sta od njih,a voljan je da sreze? Quote
Sleaze Glammer Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 ja sam imao obrisao sam... sve sem one pesme 1 nite of passion Quote
tHe NecromasteR Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Imam ja negde zatureno na hardu jedan njihov album mislim, aj bacicu ti PM cim nadjem nesto, pa se dogovorimo da ti srezem... Quote
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 E,hvala puno...secam se da sam vise uzivao tokom njihovog nastupa nego na HammerFall-u.Bizarno. Imaju bre neki zvuk nalik Running Wild,kojih sam takodje veliki fan... Quote
Bata Trokrilni Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 I meni se njihov nastup dopao i uživo mi se činilo da su baš heavy, a kad sam otišao na youtube i pogledao par spotova, shvatio sam da ni izbliza nisu heavy, već imaju neki sladunjavi hard rock zvuk. Quote
Recommended Posts