neondragon Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 da li ih slusate i kakvo je vase misljenje o njima? Quote
LordDahaka Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Meni su oni bili do jaja , Pogotovo Albumi "Fundamental Elements of Southtown " Kada sam cuo single "Southtown " najezio sam se . Bile su to vesele godine kraja 20. veka kada sam imao Nemacki MTV ( koji je neuporedivo bio bolji i od americkog i bilo kog drugog ) gde je cuveni Nemacki rukometash Krecmar imao odlicnu emisiju koja se zvala "Sushi". I tu sam video prvi put video P.O.D. Drugi album koji me odusevio takodje bio je Satelite, moze se reci da su ta 2 albuma verovatno i najbolja. Onda je otisao mozak benda ( buckasti gitarista ) i tada su napravili 2 mekana podosla losha albuma. P.O.D je imao svoje trenutke slave , Satelite im je bio vrhunac. Imao je veliki respect u mom detinjstvu , uvek cu ih pamtiti. Video sam najnoviji single , pevach se oshisao skroz , nimamo mi se ne svidja to :/ Quote
Lunar Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Moje detinjstvo je sigurno obelezila pesma Youth of the Nation! Mada ih nisam tolko puno slusao. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 gotivim 3-4 pesme sa satellite-a, ostatak radova je djubre ukljucujuci i spotove. Quote
Tyler Durden Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 sta je uoopste sa njima, dobrih 4,5 godina nisam cuo nista za njih.... Quote
Geozee Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 (edited) Nisu se pojavili otkad su onog pevaca ispalili u Punk'd-u... :) Inace fan sam samo 2 pesme... i to one najkomercijalnije... Youth of the nation i Boom... Iskreno nisam se trudio bas da cujem i nesto vise od njih... Edited May 9, 2008 by Geozee Quote
Josif Visarionovič Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 nista posebno,youth of the nation je ok,ostalo je za reciklazu Quote
Tower... Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 (edited) Zar niko ovde nije čuo Alive? Ja, kad sam bio maawi, kad sam video to na TVu, odlučio sam da hoću dredove, i počeo sam da puštam kosu. XD Prvi put mi je porasla do statusa duge u šestom razredu, a od tada sam se dva puta šišao... Plus, dobra je pesma Sleeping Awake. Ipak, aranžman me ubija, jeb'o ih nu metal, ja ne slušam ništa što nije iz osamdesetih. Edited May 9, 2008 by Tower... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 masterpiece conspiracy i the messenjah jebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 e da, i "will you" je skroz catchy stvar a nije sa satellite-a. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 (edited) e,da i sleeping awake Edited May 9, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
זאבים Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Sleeping Awake Youth Of the Nation Boom i nishta wisse. Quote
neondragon Posted May 9, 2008 Author Report Posted May 9, 2008 od svih albuma koje su izdali dosada ima otprilike 5 pesama koje mi se dopadaju i jos mozda desetak koje bih mogao da slusam. ostalo je sve bzvz Quote
ZheX Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 himne: Alive Boom Youth of the Nation Sleeping Awake ostalo dosadno. Quote
LordDahaka Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 NEmate pojma , poslusajte Fundemental Elements of Southtown i Satelite albume Quote
Carnivor Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Too much Jesus... Slušao sam ih pre, imam original Satellite, a poslednja dva albuma su... Mada, Breathe Babylon mi je omiljena pesma, s Brown-a iz 1996. Samo je produkcija očajna... Prešli su totalno u neki Ned Flanders inspired metal, zgadili su mi se. Mada, Payable On Death nije loš album barem meni, nađe se pokoja fina pesma, uglavnom slušam to kad hoću da se opustim... Sad nemam oči da ih vidim, ali postoji neki rispekt prema njima, jer sam odrastao uz nu metal, a jedno vreme su mi bili favorite band. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Prešli su totalno u neki Ned Flanders inspired metal Quote
VoivodBG Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Tja meni su oduvek bili ljiga, pogotovo zbog te hriscanske tematike.... Quote
Carnivor Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Sonny je isekao dredove sad, a muzika jednostavno... Zvuči previše vaginasto. Žalim pola sata vremena koje sam utrošio na download. Izgubili su se... Quote
Chicken Little 420 Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 ja skinuo novi album, treba ga preslusati.. Quote
The Joker Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Alive Boom Youth Of The Nation Satellite Sleeping Awake Kraj. Quote
Carnivor Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 ja skinuo novi album, treba ga preslusati.. Waste of time... Bar je meni bilo tako. Ne liči ni na šta. :S Quote
Hatebreeder Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 meni su bash bili cool pre jedno 6 godina... southtown pesma razbija... alive takodje... Quote
Phil Schneider Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 (edited) Nova pesma http://www.youtube.com/watch?v=cBq1VQqv-Yw Edited April 18, 2012 by Phil Schneider Quote
Recommended Posts