The Joker Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Najbolja pucacina IKADA!!!Vas voljeni klovn je veliki,OGROMAN obozavalac ove igre,pogotovo Sweet Tooth-a(jeste,patim od opsesije homicidalnim psihoticnim klovnovima). Koji su vasi utisci povodom ovog serijala? Evo i mojih-Imao sam cast da izgustam prvi deo ove igre u dalekoj Ameriki letos.Igra je odlicna,iako su zavrsni filmovi zapravo samo tupavi tekst.Zasto?u originalu se igra zvala High Octane,i kao zavrsni filmovi su zaista snimljeni FILMOVI,sa zivim glumcima.Medjutim,ako se svaki zavrsavao Kalipsovim zahvaljivanjem igracu na igranju High Octane,a ime je u zadnjem trenu promenjeno,sve je navrat nanos menjano,te je ispalo tako kako je.Igru vredi obrnuti jer je kvlt,a ako je ovde iko imade,placam SUVIM ZLATOM! Drugi deo-mislim da o tome nista ne moram ni da pisem.Obavezna lektira za svakog ozbiljnog gejmera. Treci i cetvrti deo-Mongoloidi iz 989 studios razvojnog tima su u ova dva dela survali jadni serijal u agoniju sarenila,osljarenih igara i stupidnih,nemastovitih likova i prica.Ne vrede pomena. TM Black-Najpsihoticnija i najmracnija igra koju sam prevalio preko pleca.Bolesni likovi,od kojih svako krece iz ludare.Grafika,muzika,atmosfera,kontrole,likovi,propratne price istih...neopisivi, teskobni,umobolni....PA ZAR TI TREBA JOS?!IGRU IGRATI!!!!NEMA DALJE DISKUSIJE!!! Twisted Metal Small Brawl nije zasluzio ni redak teksta. TM Head On je najnovija igra u serijalu,i nazalost nisam imao prilike da je igram puno,ali ono sto sam video me je impresioniralo,ali i dalje tri koplja iza TM Black. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Jbt, sto sam bio zaludjen ovom igricom... Presao sam sve delove, koji su pravljeni za Sony 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 igrao sam samo Black kad sam bio klinja i dalje se secam kako sam balavio ispred televizora :) jedna od najboljih igara ikada, sigurno medju 5 meni najdrazih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 9, 2008 Author Report Share Posted May 9, 2008 U,Ivle,duso moja,kako si dosao do prvog dela?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 U,Ivle,duso moja,kako si dosao do prvog dela?! Ma, tada sam imao minus 5 godina... Tad je to bilo novo... hehe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 9, 2008 Author Report Share Posted May 9, 2008 A da jos ne imadjas to negde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 A da jos ne imadjas to negde? Pitacu jednog coveka, koji mozda ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 9, 2008 Author Report Share Posted May 9, 2008 Pa ti si moj naaaaaajbolji druzja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Ja sam igrao samo dvojku i trojku,i obe su sjajne.Iako je meni trojka bolja.Odlicna igra,neznam sto je popljuvase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 10, 2008 Author Report Share Posted May 10, 2008 Zato sto nema vezine veze sa originalnim konceptom i idejom Twited Metala,u kojoj je Calypso jedan obican prearant,sto je izrazito glupo.Jeste da on voli da prevesla,ali u trojci nema stila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) Uf,sad proverih na vikipediji shta beshe ovo,kad ono uchini mi se poznato. Secam se onog lika Axela,sa onim ogromnim tochkovima,pa videh da se pojavljuje u dvojci. Tu igru sam igrao pre jedno 10 godina tako da su mi ostala samo bleda secanja ali znam da sam otkidao na igru. Edited May 10, 2008 by Sandman Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Kada se samo setim lepih dana kada sam imao sony 1, i kada smo ja i ortak kao ludi prelazili deo za delom da bi videli sve animacije i naravno otkljucali nove likove, delovi su postajali sve tezi i tezi, a nerviranje sve vece Dvojka je i dalje najbolja igra u celom serijalu, dok je Black imala dobru atmosferu, ali se videlo da je igra bila stand alone za sebe... Ovo posle njega sto je izlazilo za psp i onaj kao kiddy tm, ni ne racunam u nastavke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 To za PSP je head on,i on nastavlja gde je stao TM 2.... Najvolijem kod TM jeste sto je sav kao jedan ruzan san... u head-on se otkriva da je Sweet Tooth zapravo druga licnost Marcusa Kainea(Roadkill),sto je do sad bilo samo naslutivo. Svaki deose samo jaaaako blago razlikuje,tako da se dobije utisak kao da to sve i nije stvarno,nego masovna nocna mora(pogledati zavrsnu sekvencu Roadkill-au TM 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Treci i cetvrti deo-Mongoloidi iz 989 studios razvojnog tima su u ova dva dela survali jadni serijal u agoniju sarenila,osljarenih igara i stupidnih,nemastovitih likova i prica.Ne vrede pomena. Pfffffffffff, 4-ka je najbolja, barem meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Ej, moze li black da se igra preko emulatora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 Mislis na kompu?Trebalo bi da moze...jebote,kak mi to ne pade na pamet?Di se moze naci emulator?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Dvojka je bila ubedljivo najbolja. Secam se da sam bio ekspert za Outlaw-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 Respect,s njom je jako tesko igrati!!!! Moj favorit u dvojci ,sem Sweet Tootha,koji u dvojci nije ni za kurac(spor,neprecizen,armor kao od kartona,a nema mogucnost sejva...) je Spectre,a i Mr Grimm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Hm, zanimljivo, meni je sa njom bilo ubedljivo najlakse... Uh, a sa tim Mr. Grimm-om bas nikako nisam mogao da se pokupim... Mogao bih ja ovo da malo potrazim da se podsetim starih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 Samo dok popravim sondzu,zovem te na okrsaj Sa Grimmom jeste ubistveno tesko,ali mi je kul kao lik,pa sam izdrzao mucenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Jedna od najboljih igara EVER! Imam TM2, 3 i 4 za komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 MOLIM TE,ZELIM TAJ TM 2 ZA KOMP!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
КЈО Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Без обзира на то шо сам одиграо МНОГО игара у животу (негде око пет хиљада, сасвим суптилно), други део ове игрице код мене зауизима друго место, одмах након ЛОК серијала. Не знам да ли сам се икад тако забавио као што је то био слушај с Twisted Metal 2 : World Tour. Трећи део је за мене представљао један масовни ВАТАФАК, док је четврти био иоле нормалнији. Наравно, неизоставни део јесте и један од мојих најомиљенијих лудака икад, господин Needles Kane ( Sweet Tooth ) који је уједно и алтер-его RoadKill-a. Недавно сам играо Head On и наишао на бонус материјал који представља избачене филмске завршнице првог дела!!! То ме је фасцинирало, осетио сам како се након 10+ година поново осећам као да имам 7, 8... Преко ЈуТјуба сам нашао такозвану завршницу и могу рећи да сам скинуо све на HD :] Наравно, ево завршнице с Sweet Tooth-om (текст сам научио напамет до сад... ) http://www.youtube.com/watch?v=Dptbrbcx4zc Само ћу рећи ''Аћаћаћа'' Edited June 2, 2008 by Onime no Kyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 NEEDLES!!!!Crazy Harold the Wacky Lunchsack!!! Elem,to na jutjubu su zavrsnice igre High Octane,TM1 zavrsnice su samo tekst koji skroluje,jer nisu imali kesa da u filmovima High Octane zamene tkstom Twisted Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts