The Joker Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 Outlaw je zensko u dvojci breeeeee!!!! Axel-sto rece Japanac,shlj.Solidan je,imadobar special ali samo izbliza... Grasshopper-najveci stres.Armor ne postoji,a specijal je da djipi u vazduh i remuje drugi avto poput homing raketle.Jeste razoran special,ali krajnje nepraktican. Hammerhead-special-zakucati se u tudj auto.Malo stete nanosi.Jedino sto i ona kamioncina moze solidne batine da istrpi. Minion-KRIEG Mr.Grimm-rekao je Onime.S tim sto bih dodao da i special ima manu,ide samo pravolinijski i relativno lako se izbegne. Mr.Slamm-kreten.Specialka jadna(pokupi avto bagerom i treska ga).A stvarno je kreten. Outlaw 2-E,ovo je vec nesto.savrseno izbalansiran auto. Roadkill-luzer.Specialka smrdi poput njega,avto prosecan.Pih.Ali zato vredi pogledati njegov sinematik...o da. Shadow-izdrzljivo kopile,ali specialka je jebena za koriscenje,posto mora da se ispali,pa na zeljenom mestu detonira.A kad naokolo zvizde rakete,malo nemam vremena da gledam gde sam ga to stavio. Spectre-Brz,sa jebackom specialkom.Prvi lik s kim sam dogurao do kraja,iako me je propisno namucio u Nju Jorku i na Antarktiku zbog nategnute kontrole vozila. Sweet Tooth-U blacku neprevazidjeni baja,ovde je nula.Spor,bednog speciala i bednijeg automobila.A povrh svega,posto je bonus lik,ne dobivaju se continue sifre na kraju nivoa,nego ako potrosis zivote,ajmo nanovo.Uzas. Thumper-Bajaaaaaa...onaj plamenobacac special...kako to przi sve i svja...jami... Twister-E,jedino sto sam uzivao je kad sam NAJZAD presao s njom je sto je u sinematiku zgazi dinosaurus.Dovoljno receno. Warthog-prilicno solidan,dokazuje da bez starca nema udarca!Optimum za pocetnike,zbog jakog automobila i jakog speciala... Ja sam nerd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GNEV Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 twisted metal 2... uh,sta reci... to i ace comat 2,MK trilogy i naravno fudbal su ubedljivo najbolje igrice na plejstejshn kecu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts