Jump to content

2008.12.14. *SKC, Beograd* Morbid Angel, Kataklysm, Marduk, Keep Of Kalessin, Arsis

Recommended Posts

Posted
Hoće l' biti mercha na koncertu? Zainteresovan sam za vinile...

a sto ne bi bilo?

anyway, i ovo cu mozda u stutgartu da gledam :D

Posted
a sto ne bi bilo?

U jbt. Nemanja kada ti budesh sve pokupovao sta ti je rechen , imaju oni stranci da se zapitaju da l isu stvarno Srbi u tolkoj ekonomskoj krizi kada jedna lik pokupova 50% mercha tamo. XD

Inache poslacu ti PM uskoro, sa svim podacima.

Posted
a sto ne bi bilo?

I ja sam se razmišljao, ipak sve te "veličine", a da ne bude mercha, ne ide.

A za taj Štutgart, nemoj da pobegneš, a da ne javiš... da te ne štrovim. :violent::D

Posted

ajde...

ja rekoh da sam ti duzan pivo za linkove za albume par bendova koje si mi dao pa bi ovo bila idealna prilika da to obecanje ispunim :)

Posted
mislim da sviraju arsis pa keep, pa kataklysm, pa marduk pa morbidi, iako nema zvanicnog rasporeda

tako i ja mislim..a bash sam hteo da odgledam barem ovaj put marduk iz prvog reda :|

Posted
Pa sto,nece ti biti bas toliko tesko da se probijes?

Ja sam na Arsisu prvi red. :rockdevil:

a jbg tako sam mislio probicu se i 19.1. pa nishta jbg,al' dobro gledao sam sa onih stepenica sa leve strane..a i znam kako je bilo na belfegoru nije bilo shanse da se probijem sva sreca pa su bili ovi poznanici sa nile zastavom koje belphegor nije interesovao..

Posted
i ja cu dodjem, iako cu ovo da gledam i u stuttgartu :)

Ajde da se organizujemo da odemo zajedno do BG-a. Kad ideš u taj Štutgart, kad se vraćaš?

tu sam, tako da mi mozes dati neko, da se ne uroljas bas :)

Nemaš problema. :)

Inače, meni se iz ove grupe bendova gleda svaki, tako da ne bih izdvajao nikog posebno. Naravno, najveću pažnju ću posvetiti Morbidu. :muzicar:

Posted
Ajde da se organizujemo da odemo zajedno do BG-a. Kad ideš u taj Štutgart, kad se vraćaš?

moze, ionako ne znam nikog iz nisha ko bi isao na ovo...

u stutgart idem 30og novembra a vracam se 6og decembra

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...