LazaGNR Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Lazo, to i jeste poJenta, da te djuk zajebe. Znao sam da je kurva 2k, ravno, Thanks for the info
necko Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Hoće l' biti mercha na koncertu? Zainteresovan sam za vinile... a sto ne bi bilo? anyway, i ovo cu mozda u stutgartu da gledam
Lunar Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 a sto ne bi bilo? anyway, i ovo cu mozda u stutgartu da gledam U jbt. Nemanja kada ti budesh sve pokupovao sta ti je rechen , imaju oni stranci da se zapitaju da l isu stvarno Srbi u tolkoj ekonomskoj krizi kada jedna lik pokupova 50% mercha tamo. XD Inache poslacu ti PM uskoro, sa svim podacima.
AstralliS Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 a sto ne bi bilo? anyway, i ovo cu mozda u stutgartu da gledam I ja sam se razmišljao, ipak sve te "veličine", a da ne bude mercha, ne ide. A za taj Štutgart, nemoj da pobegneš, a da ne javiš... da te ne štrovim.
Guest groover666 Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 ko organizuje tu artiljeriju?
azal Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 ja sam propustio koliko karta kosta? i ako se mozda zna redosled bendova.
Uruk Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 2000 mislim da sviraju arsis pa keep, pa kataklysm, pa marduk pa morbidi, iako nema zvanicnog rasporeda
AstralliS Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Po toj nekoj logici bi trebalo da teče koncert. Možda i ja dođem, biće nekih akcija.
Uruk Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 ajde... ja rekoh da sam ti duzan pivo za linkove za albume par bendova koje si mi dao pa bi ovo bila idealna prilika da to obecanje ispunim
AstralliS Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Haha... Ja mislim da ću se uroljam i da od svirke nema ništa da vidim. Ima vas mnogo, haha...
necko Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Možda i ja dođem, biće nekih akcija. i ja cu dodjem, iako cu ovo da gledam i u stuttgartu
Grob Bez Dna Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Haha... Ja mislim da ću se uroljam i da od svirke nema ništa da vidim. Ima vas mnogo, haha... tu sam, tako da mi mozes dati neko, da se ne uroljas bas
dimmu1 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 mislim da sviraju arsis pa keep, pa kataklysm, pa marduk pa morbidi, iako nema zvanicnog rasporeda tako i ja mislim..a bash sam hteo da odgledam barem ovaj put marduk iz prvog reda :|
Sandman Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Pa sto,nece ti biti bas toliko tesko da se probijes? Ja sam na Arsisu prvi red.
azal Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 jel ce moci da se izlazi? posto me samo arsis i morbidi zanimaju.
dimmu1 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Pa sto,nece ti biti bas toliko tesko da se probijes? Ja sam na Arsisu prvi red. a jbg tako sam mislio probicu se i 19.1. pa nishta jbg,al' dobro gledao sam sa onih stepenica sa leve strane..a i znam kako je bilo na belfegoru nije bilo shanse da se probijem sva sreca pa su bili ovi poznanici sa nile zastavom koje belphegor nije interesovao..
Grob Bez Dna Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ja sam na Arsisu prvi red. :rockdevil:
Маузер Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ja sam na marduku prvi red. Ovo ostalo moshujem!
AstralliS Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 i ja cu dodjem, iako cu ovo da gledam i u stuttgartu Ajde da se organizujemo da odemo zajedno do BG-a. Kad ideš u taj Štutgart, kad se vraćaš? tu sam, tako da mi mozes dati neko, da se ne uroljas bas Nemaš problema. Inače, meni se iz ove grupe bendova gleda svaki, tako da ne bih izdvajao nikog posebno. Naravno, najveću pažnju ću posvetiti Morbidu.
necko Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ajde da se organizujemo da odemo zajedno do BG-a. Kad ideš u taj Štutgart, kad se vraćaš? moze, ionako ne znam nikog iz nisha ko bi isao na ovo... u stutgart idem 30og novembra a vracam se 6og decembra
Recommended Posts