oʞɾoƃ Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 E,o tome ja pricam.Nije isto ,,nemam pare'' i ,,potrebne su mi za prece stvari''.Nemas ti dovoljno veliku zelju za ovim koncertom,brate.Covek ti je predlozio da uzicas kintu,ti ni to neces.Jebote,ja sam 90-ih u osnovnoj i srednjoj skoli padao u nesvest od gladi,a u grad sam izlazio jednom u 100 godina,jer sam cuvao svaki dinar,pa kad ih nakupim dovoljno,trcim kod ulicnih dilera da kupim marke,pa onda te marke u kovertu,pa onda tu kovertu pravac za Nemacku,pa onda 2 nedelje jedem sopstvenu bulju od muke razmisljajuci da li je njima stigao novac i da li ce meni stici diskovi i tako u krug godinama.Odanosti tebi nedostaje.Siguran sam da,kad bi nasao 50 evra na ulici,opet ne bi otisao na koncert,nego bi ih potrosio na,,prece''stvari. A zašto bi svakome mjetal bio prva stvar u životu? Postoje preče stvari od koncerata, i to ne "preče", nego zaista preče.
-Mare Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 (edited) Opet ista tema kao sa Legacy festa. Neki ljudi prosto ne kapiraju. Edited October 9, 2008 by black donkey
Џрк Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Gojko, cini mi se da covek nije to ni rekao, vec je jednostavno konstatovao da DMW nema dovoljno veliku zelju za koncertom.
oʞɾoƃ Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Pa ne, nego priča kako je on gladovao do ivice nesvesti da bi poslao pare u Nemačku za CD i zvuči kao da je to nešto što bismo svi trebali da radimo.
Zgole Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Pa ne, nego priča kako je on gladovao do ivice nesvesti da bi poslao pare u Nemačku za CD i zvuči kao da je to nešto što bismo svi trebali da radimo. Ma ne kaze to, nego pricha o posvecenosti. Naravno da je to individualan izbor. Nishta, zajebite, vratimo se na temu...
-Mare Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Tacna cena karte? Datum pustanja u prodaju?
Dead Man Walking Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 @Dead Man: pa bice valjda nekih dzabe karata (na 202ci ?), pa ako nista probaj njih da osvojis! Nisam nikad slušao taj radio, nisam nikada puštao sam ni jedan radio ako ćemo iskreno @Pit Možda si i u pravu, možda i ne želim "dovoljno" da dođem na koncert. Jebiga nisam naloženi klinac više i ne pada mi na pamet više da gladujem za koncert. Dovoljno sam to radio za ove na kojima sam do sada bio, za gitaru, jednu - drugu, komp, i još ponešto Uostalom to je skroz moja lična stvar.
Zgole Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Uostalom to je skroz moja lična stvar. Da, ali ochigledno prilichno pojashnjena ostalima.
мать Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 (edited) karte ce za desetak dana biti pustene u prodaju po ceni od 2000 dinara, moci ce da se kupe na blagajni SKC i Eventim. (oficijalne informacije) Ako je 2000din onda je cena malo ahm preterana-bre pa Nile je kostao 1500 Previse:violent: A realno tu su mi interesantni samo Morbidi to sto su ti samo oni interesantni to ne znaci da samo oni treba da se plate. Slazem se naravno da je uvijek bolje jeftinije, ali ako je Nile bio 1500 onda apsolutno ima logike da ovo bude skuplje jbt. odgovorio covek.. bice ovo koncert godine. prvi red, crown of kings :rockdevil: sta se ti foliras? Edited October 11, 2008 by alx
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Ja sam reko jebacu i Gojka i mojka budam li ih bvido na koncet! sve cu ve pogazim sunce vam malecko sto pljujete po morbidimi a veliciat gehemeoth i ove kalasine i kurce da znate ! bice pogibija!
Orochi Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 A jbg,cena je velika,ali treba otici(iako svi znamo da ovo nije zadnji put da ce Morbid Angel dolaziti) Idemo idemo idemo
Grobodan Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Morbid Angel je preci od svega!!!! osim King Diamonda.
Маузер Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Glavni bendovi za mene su Marduk i Kalessin! Aj me prebi kada dodjem na koncert!
StarbreakeR Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 2000 je skroz pristupacno za kvantitet i kvalitet bendova koji sviraju...tako da, vidimo se tamo!!!
-Mare Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Bio sam juce do Bileta da se raspitam za karte, lik nema pojma o cemu pricam.
Sandman Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Mislio da si neki satanista. Nego,ozbiljno,jel uzeo neko karte,i gde?
-Mare Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 MOzda. Ja kazem: Kad pustate karte za fest u decembru? -Koji fest? -Kataklysm, Morbid & Co -NEmam pojma
_powerslave_ Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 E sad dolazimo do onog glavnog, dal ce ovog koncerta uopshte i biti?
-Mare Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Fuck, mora da ga bude. Prelistaj temu, karte se u inostranstvu vec prodaju, a neko rece da ce pustiti karte u prodaju za 10ak dana (sada vec za pet, tako nesto)...
Svart Posted October 16, 2008 Author Report Posted October 16, 2008 Problem je sto nemamo koga da pitamo..
-Mare Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 (edited) Lista je tu. Tu smo, to se vec zna. Treba samo da sacekamo da puste karte u prodaju... Edited October 16, 2008 by black donkey
Grob Bez Dna Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 E sad dolazimo do onog glavnog, dal ce ovog koncerta uopshte i biti? djole...ne preteruj...bilo bi malo mnogo za ovu godinu.
_powerslave_ Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Znam goci da bi bilo mlogo za ovu godinu, al i sam znash u kakvoj zemlji zivimo...nishta nije nemoguce... Nemo sad da ispadne da je cert otkazan, pa da se to proshiri haha, za ovaj koncert se zna bash poodavno, a do njega je ostalo manje od dva meseca, a karata nema...bash chudna situacija.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 mlogo ste vi razmazena publika postala... ko od organizatora vam se ikada obratio pre nego sto je poceo Legacy da radi ?! Ko ?! Niko. S'toga cutite i pratite situaciju i dodjite na koncert i a u kurac .... jebo vas vise to ko je organizator ...
Recommended Posts