Jump to content

2008.12.14. *SKC, Beograd* Morbid Angel, Kataklysm, Marduk, Keep Of Kalessin, Arsis

Recommended Posts

Posted
moze, ionako ne znam nikog iz nisha ko bi isao na ovo...

u stutgart idem 30og novembra a vracam se 6og decembra

Deal.

Inače... Zakovi Maria Gomeza dva-triput. :)

Posted

Ja danas bio do Bilet Servisa, i na salteru im pishe "Bilet Servis neradi, neznamo i nezelimo da znamo zashto i kad ce da proradi!"

Gde sve moze da se pazare karte?

Posted
Znači, ne mogu da verujem. Gde sada ljudi da kupuju karte? Mi ćemo posle biti krivi kada se neki koncert otkaže.

Pa EVENTIM I FELIX, lepo pise plakata gore. :)

Posted

Cena karte do koncerta ostaje ista,a posle koncerta ce biti 2500.

Posted (edited)
Cena karte do koncerta ostaje ista,a posle koncerta ce biti 2500.

Možda je cena karte jeftina, ali zato pitanje je koliko će koštati artikli na merchu. A planirao sam da ispljunem nešto para i tu.

Edited by AstralliS
Posted

pa valjda majice 1200,zip hoodie 2500,diskovi do 1000din i to je to..tako je uvek sad ako bude neshto sqplje onda stvarno jebem mu mater nisam imao novaca za marduk majicu u januaru sad cu jedva sqpiti za jednu,pa josh ako oderu cenu mRchandajza :no:

Posted

Moze nesto da neko psotavi od tog Arsisa posto prvi put cujem za to a ostale sve slusam ...pa da vidm jel valjaju sta i da barme jednu pjesmu znam na certu

Posted
valjaju ako volis ova nova govna od bendova.

Pazi kad se ja i Frubi slažemo :)

Šalu na stranu, nisu loši, ali mene takva muzika smara, ti progresivni američki death metali i to.

Posted

Sto jes jes :pivopije: bilo bi onda kesa i za neke nama zanimljive svirke.

Eto, zelim ti da sledece godine dovedes Linkin park i Tokio Hotel, da se nakesiras kao budala :rockdevil:

Posted
pa valjda majice 1200,zip hoodie 2500,diskovi do 1000din i to je to..tako je uvek sad ako bude neshto sqplje onda stvarno jebem mu mater nisam imao novaca za marduk majicu u januaru sad cu jedva sqpiti za jednu,pa josh ako oderu cenu mRchandajza :no:

Hm... Ja bih uzeo Morbid majicu, možda nešto na vinilu ukoliko se nađe.

Posted

Bio ja danas do Feliksa i onaj lik sto radi mi reche nisu josh pushtene karte za Morbide. :(

Magare, gde si ti kupio svoju kartu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...