enclave Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Posle Nile i Belphegor ovo ce da bude slag na torti. Jel se zna cena karte? Ko uopste organizuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ivane,hoces da vodimo ljubav u publici? sa tobom uvek Posle Nile i Belphegor ovo ce da bude slag na torti. Jel se zna cena karte? Ko uopste organizuje? da majke mi. ko organizuje ovo. frubi javi se olaksaj nam muke Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ja bih menjao jedan Dying Fetus za sve ovo Ја бих мењао једино за гостовања Металике или Манчестер Јунајтеда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 kataklysm sam gledao dva puta, ma i marduk po jednom.. iskreno, najbolje mi je bilo na kataklysmu %)) Ja sam Kataklysm samo jednom gledao (onda,pre par godina u BG-u) i prijatno su me iznenadili Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ја бих мењао једино за гостовања Металике или Манчестер Јунајтеда. odavno znamo da si prodana dusha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 uhuhuhu, kataklysm btw. ko nije cuo novi album Kataklysm-a, nek skida oma!!! lol, nisam ni znao da ima... skinuce se Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Vec sam se pomirio sa cinjenicom da nikad vise necu dobiti priliku da vidim Kataklysm i Morbid Angel (jer je veoma neizvesno da cu ici na Castle) kad vide ovo. Ovo je u top 5 najsrecnijih dana mog zivota!!! Ko ne dodje Ultra-mega-giga-hyper-emo gay!!!! In Shadows & Dust!!! We Will Dominate!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Аматери, јебали вас јебени Мејдени, Бланјд Гардијан и слична срања. Kaze chovek kome je omiljeni bend metalika...ajd shto Mejdene spominjesh, al nemoj Gardijane da dirash majmune jedan. Shto se tiche ove svirke mozda svratim ako budem imao love naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Pričah sa Mauriziom danas, kaže da jedva čeka Srbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrome-RS Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Prejebeno! Kataklysm i Morbid Angel Ima li kakvih informacija o cijeni karte?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Shto se tiche ove svirke mozda svratim ako budem imao love naravno. Jeeee, dolazi nam Sledz Hamer, lopovi i prevaranti cuvajte se, stize udarna pesnica zakona, nema milosti za otpadnike Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 kolko para ovo cudo??? mora se ici... jbg propustih prosli put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Kaze chovek kome je omiljeni bend metalika...ajd shto Mejdene spominjesh, al nemoj Gardijane da dirash majmune jedan. Shto se tiche ove svirke mozda svratim ako budem imao love naravno. М'рш у пичку материну. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 vidim ja da ce pasti ovde warnova xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 pasce neki penisi ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Alright, Kataklysm se ne propusta. CENA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Kakve veze ima cena ako niko nema para do avgusta? Jebem li ga, preko 2.000 ne sme da bude, a i to mi mnogo deluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 Kakve veze ima cena ako niko nema para do avgusta? Stvarno, bolje da sto kasnije pocnu da prodaju karte dok se oporavimo od festivala... a onda moze neki popust za prvih par nedelja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Једино што ме брине је велики број великих бендова, јер не верујем да ће оне егоистичне пичке из МА дозволити неком ... Samo je jedan veliki bend tu, ostalo su naslednici, i treba josh mnogo kuruza da pojedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 vidim ja da ce pasti ovde warnova xD Aha Obojci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Samo je jedan veliki bend tu, ostalo su naslednici, i treba josh mnogo kuruza da pojedu Treba jos oni da uce ... polako . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 tako je momci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Hell yeah! I SUMMON THEE NOW POISON ME!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 The gods are pleased with me They speak my name in tongues E deco, deco... Morbidi pa prazna mesta pa ostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 E deco, deco... Morbidi pa prazna mesta pa ostali. Znači Morbidi su predgrupa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts