Jump to content

2008.12.14. *SKC, Beograd* Morbid Angel, Kataklysm, Marduk, Keep Of Kalessin, Arsis

Recommended Posts

Posted

Таман сам ја хтео то да урадим.

Стварно ме занима ко ће колико свирати...

Posted
Na koju pesmu Kalessina 'oces da zovem? :)

Moжеш да ме зовеш кол'ко хоћеш, не верујем да ћу се окренути, ипак те нећу ништа чути у првом реду.

Posted

Hm, pa ako planirash da budesh u prvom redu, onda cesh definitivno morati da odgledash josh minimum jedan bend pre KoKa, posto ne verujem da ce oni biti prvi :P

Posted (edited)
Hm, pa ako planirash da budesh u prvom redu, onda cesh definitivno morati da odgledash josh minimum jedan bend pre KoKa, posto ne verujem da ce oni biti prvi :P

Јако тешко на метал концерту стићи до првог реда. Ти ћеш да ми јавиш кад они изађу на бину, да не бих гледао остале. :)

Edited by Mancunian
Posted
Јако тешко на метал концерту стићи до првог реда. Ти ћеш да ми јавиш кад они изађу на бину, да не бих гледао остале. :)

Zajebace te, pazi sta ti kazem! :)

• 2 weeks later...
Posted

Ako za ovo izvisimo,stvarno cu da popizdim! :violent: Jel' se zna ko uopste organizuje ovaj koncert?

Posted

Koliko sam ja cuo, lik koji je pre radio sa legacy-jem, samo sad radi samostalno, to je samo glasina, ne znam da li je tacno..

Posted
Koliko sam ja cuo, lik koji je pre radio sa legacy-jem, samo sad radi samostalno, to je samo glasina, ne znam da li je tacno..

Tako sam i ja cuo ;)

Posted

Koliko je karta, od kada se prodaju ?? Jbt...mogao bi organizator ovoga malo informacija da okaci, da sajt ili tako nesto...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...