Grob Bez Dna Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 mislim da nema teme.americki heavy, meni izuzetno drag...ko je cuo, vasa misljenja?ko nije, evo link linak Quote
Grob Bez Dna Posted May 14, 2008 Author Report Posted May 14, 2008 sreca, pa ima puno ljudi koji su culi za njih Quote
Grob Bez Dna Posted May 25, 2008 Author Report Posted May 25, 2008 www.thrashmageddon.com zaboravio da metem Quote
Grob Bez Dna Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 da l' je moguce da niko nije jebeno skinuo? Quote
White Man Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Jao bre, ne mogu da verujem da ovde neko slusa AMON RA! Bravo legendo! Za njih sam cuo jos davno, stvarno su super bend. Iako mi se nisu dopali 100% na prvo slusanje (zbog vokala) posle drugog slusanja sam se totalno odusevio. Ultra melodicne gitare + jos melodicnije klavijature + pevac koji je nekako, iako nije najbolji, najbrutalniji i sl. nekako skroz drag, simpatican i detinjast. Sve pesme su stvarno super a jedini je bedak sto album traje kratko pa mora da se pusta barem dva puta za redom hehe! E da, balada WHEN THE GLITTERS FADE AWAY je takooooooooooooo dobra! Da nisi slusao mozda solo projekat gitariste Byron Nemeth-a? Neo-progresiv, nije los. Quote
Grob Bez Dna Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 (edited) ma znam sta valja :) stvarno, album nije nesto na prvo slusanje, ali posle...BRUKA! pesmu forever kao da sam cuo ngde ranije, pre 4, 5 god... kad bih nasao na originalu negde... Edited June 30, 2008 by Amon-Ra Quote
White Man Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Mislis original In The Company Of The Gods CD? Video sam ga samo dva puta u zivotu, jednom je prodat za 250$ a drugi put za oko 100$ posto je bio u ocajnom stanju (CD izgreban, booklet isto tako...). Iako je odstampan u cak 1.000 komada (od toga 100 promo kopija sa potpuno drugacijim b/w omotom) CD je veoma tezak za pronaci. Inace, taj "original" CD je u stvari izdat kao CD-R, verovatno nisu imali para za prave silver CD-ove Quote
Grob Bez Dna Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 da, na ITCOTG.heh, mogu i ja da narezem i odstampam omot, i eto original ma, steta sto nisu uspeli da ostave neki veci trag. Quote
White Man Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Pa ima više razloga za njihov komercijalni neuspeh: 1. Pogrešno vreme - mislim, 1992. su svi slušali death ili grunge, kad kažem "svi" mislim većina koja stvara trendove i tada nijedna izdavačka kuća nije htela da potpiše bend koji svira ne-tipičan US power/prog metal jer to "nije popularno". 2. Loša distribucija - pročitah negde da su veliku većinu odštampanih CD-ova podavali nekim glupavim fancy radio stanicama koje nijednom nisu pustile nijednu pesmu sa CD-a (ili su možda pustili jednom). 3. Zbog loših medjuljudskih odnosa bend se raspao posle nepunih godinu dana postojanja. Nisi ni svestan koliko ima takvih bendova koji su genijalni ali potpuno nepoznati većini ljudi. Quote
Grob Bez Dna Posted July 1, 2008 Author Report Posted July 1, 2008 booklet isto tako...). mogu da zamislim dojajan booklet. Quote
White Man Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Ma omot je keva, jedan od najboljih stripovski uradjenih omota koje sam ikada video. Čuo sam da se taj "booklet" sastoji samo od jednog lista na čijoj se drugoj strani nalaze samo osnovne informacije o bendu i zahvalnica, što me podseti na jedan potpuno drugi ekstrem zvan Rhapsody "Symphony Of...", čoveče, fold-out booklet za taj album kad se rasklopi iznosi preko jednog metra u dužini! Hehehe ludi italijani. A jel znaš da su članovi Amon Ra imali i svoje pseudonime ali na egipatsku tematiku. Kris Dugan (bubnjar) je bio Seth, Ken Dugan (basista) Osiris, Jimm Motyka (klavijaturista) Anubis, Byron Nemeth (gitarista) Toth i Dan Mattingly (pevač) - Horus. http://i323.photobucket.com/albums/nn446/V...r/amonra2-1.jpg Quote
Grob Bez Dna Posted July 1, 2008 Author Report Posted July 1, 2008 'de iskopa sliku?nema sumnje, moram uraditi majicu sa omotom. ovo za pseudonime...genijalno Quote
White Man Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 (edited) Jao, stvarno se ne sećam gde sam našao fotke. Eve još dve koje imam na kompu: http://i323.photobucket.com/albums/nn446/V...mir/amonra3.jpg http://i323.photobucket.com/albums/nn446/V...mir/amonra1.jpg E upravo slušam onaj instrumental Seasons May, čoveče, kako dobra kombinacija klavijature i gitare! Edited July 1, 2008 by Whiteman Quote
Grob Bez Dna Posted July 2, 2008 Author Report Posted July 2, 2008 jeste dobra pesma, ali forever rula Quote
Sandman Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 K'o shto rekoste,kada se prvi put preslusha ne ostavi neki utisak,ali posle par slushanja bash fino legne. Quote
Grob Bez Dna Posted July 3, 2008 Author Report Posted July 3, 2008 preslusaj jos koji put, bice jos bolje. Quote
Grob Bez Dna Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 vrh.ajd, ljudi, skidajte i slusajte. Quote
Grob Bez Dna Posted August 26, 2008 Author Report Posted August 26, 2008 daj neki veci komentar. Quote
Sandman Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Tema ima samo 2 strane i 22 posta,a link se nalazi u prvom postu,ali ipak te je mrzelo da potrazhish. Quote
Night Prowler Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Nisam video, posto je maskiran link Quote
Grob Bez Dna Posted August 26, 2008 Author Report Posted August 26, 2008 moras vise puta da preslusas album da bi usao u usi..album je genijalan! Quote
Recommended Posts