Теша Тешановић Posted October 16, 2009 Author Report Posted October 16, 2009 bio sam na satanovom grobu 1 Quote
Мајор Гашпар Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Stvorili su se dušmani srpskog roda partizani opalili i napali djecu i majke poklali nismo znali kuda čemo več smo rekli vidjet čemo pomogli su nam i nijemci a s oružjem svi smo slijepci potegli smo ambru zolju uradili uradili srbo kolju kada su ih turci klali mi smo njima doma dali nezahvalni i prokleti sve su htjeli nam oteti x2 nikad više nama neče biti gospodari sreće uzet čemo što smo dali oni su nam djecu klali prepuna je krvi Drina sve od četničkih lešina nikad više amo neče za srbina nema sreče x2 oiiiii! ...али, ова је фаворит. Neko se nocas smije jer mu je zena rodila neko brigu brine krava se razbolila neko nocas slavi uspjela mu lutrija neko nocas grklja zaklala ga nacija croatia http://www.youtube.com/watch?v=VZPhPlPHzCs Послушати и БГ пашалук. http://www.youtube.com/watch?v=W156vYpxrxc&feature=related Quote
Теша Тешановић Posted October 20, 2009 Author Report Posted October 20, 2009 satan je bio stvarno Quote
oNe Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Dakle, jedno zaista kultno ime nam dolazi po prvi put u Srbiju. POGREB X, prvi bend SATANA PANONSKOG. Vinkovacki punk bend i jedan od prvih punk bendova na ovim prostorima. Bend je osnovao Vladimir Soldo (ADOLF)1978.g..u pogrebu su nastali hitovi kao: Lepi Mario, Dragi sine moj, Oci u magli, Iza zida, Hard blood shock, Advokat, DM, Bagra, Ratno stanje, Sexualni distonalitet, Organi, Odrezite sise, Misli li istok, covjek covjeka ... Po prvi put nastupaju u Srbiji i dolaze u originalnoj postavi. kad: 5. Novembar gde: Novi Sad (klub CK 13) predgrupa: dreDDup koliko: 250 din vidimo se tamo! evo fotke sa koncerta: Quote
Теша Тешановић Posted November 10, 2010 Author Report Posted November 10, 2010 Dakle, jedno zaista kultno ime nam dolazi po prvi put u Srbiju. POGREB X, prvi bend SATANA PANONSKOG. Vinkovacki punk bend i jedan od prvih punk bendova na ovim prostorima. Bend je osnovao Vladimir Soldo (ADOLF)1978.g..u pogrebu su nastali hitovi kao: Lepi Mario, Dragi sine moj, Oci u magli, Iza zida, Hard blood shock, Advokat, DM, Bagra, Ratno stanje, Sexualni distonalitet, Organi, Odrezite sise, Misli li istok, covjek covjeka ... Po prvi put nastupaju u Srbiji i dolaze u originalnoj postavi. kad: 5. Novembar gde: Novi Sad (klub CK 13) predgrupa: dreDDup koliko: 250 din vidimo se tamo! evo fotke sa koncerta: alo bre kakvo crno kultno ime,ovo su neki debili sto su svirali sa satanom i sada sviraju njegove pesme i ako ga nisu voleli za zivota.kite se tudjim perijem,nemoze to satanove pesme bez satana Quote
oNe Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 zapravo nisi obavesten. Pogreb X je bend Adolfa koji je i napisao tekstove i izvodi samo svoje pesme. Njegove pesme su: Iza zida, Lepi Mario, Trpi kurvo, Ratno stanje, Oci u magli, Dragi sine moj. Satan je dosao u bend nakdnadno, bio maskota a zatim napustio bend i snimio ove pesme sa drugom ekipom van Pogreba X. Ovo su Adolfovi tekstovi, Satan je ubacivao neke recenice ali ih nije pisao. A koncert je bio fantastican. Quote
NeChrist Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 zapravo nisi obavesten. Pogreb X je bend Adolfa koji je i napisao tekstove i izvodi samo svoje pesme. Njegove pesme su: Iza zida, Lepi Mario, Trpi kurvo, Ratno stanje, Oci u magli, Dragi sine moj. Satan je dosao u bend nakdnadno, bio maskota a zatim napustio bend i snimio ove pesme sa drugom ekipom van Pogreba X. Ovo su Adolfovi tekstovi, Satan je ubacivao neke recenice ali ih nije pisao. A koncert je bio fantastican. Zašto Pogreb X nije snimio nikakav album kad postoje i mnogo pre Satana a i kasnije (skoro 20 godina nakon njegove smrte) a nemaju ništa samostalno :S Quote
oNe Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 imaju tri snimka. 1981 - Live in Vinkovci 1985 - Live in Zagreb 2009 - Iza zida (album) bend se bio raspao krajem osamdesetih i ponovo oformio pocetkom 2000. Na koncertu sad su bile da se kupe majice Satan Panonski, Pogreb X, bedzevi i njihov novi album. Na albumu se nalaze svi oni hitovi snimljeni ponovo. Quote
Guest Administrator Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Sranje. Pokušavaju da se "obogate" na tuđu "slavu" , ahahahahhha Quote
oNe Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 hahah... pa da. Obogatili su se tokom godina u picku materinu ko i sam Satan. :D ahahaha sjajno! Quote
oNe Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 (edited) DSR070 - Pogreb X : Live in Novi Sad balkan art shock / punk rd: 17-11-2010 Pogreb X is one of the first punk bands from old Yugoslavia gathered and created by Adolf Soldo. They've been around since 1978. and are the best representatives of Balkan punk sound which is pretty much different from Dead Kennedys, Sex Pistols and Ramones sound. They don;t label themselves as punk anymore. Pogreb X was the first band of the Balkan cult punk figure Satan Panonski. Many of the great songs were made in the first years of Pogreb X, songs as: Iza zida, Lepi Mario, Trpi kurvo, Dragi sine moj, Oci u magli, Odrezite sise.. They've never officially released anything in these 32 years so this is really an honor for Dark:Scene records, to be the first one who will release something from these cult guys. This recording took place the first time they visited Novi Sad to play a gig on 5th November 2010. They did a great show with two more bands who were their local support: Drop Dead and dreDDup. Hope you will enjoy this great music and a big thank you to Adolf Soldo from Pogreb X! http://www.myspace.com/pogrebx666 tracklist: 01. Intro 02. Adolf's speech 03. DM 04. Advokat (Lawyer) 05. Organi (Organs) 06. Tpri kurvo (Suffer You Whore) 07. Bagra (Scum) 08. Dragi sine moj (My Dear Son) 09. Covjek covjeka (Man to Man) 10. Hard Blood Shock 11. Sexualni distonalitet 12. Ratno stanje (Warfare) 13. Ko ko da 14. Iza zida (Behind the Wall) 15. Bogata djeca (Rich kids) 16. Oci u magli (Eyes in the fog) 17. Odrezite sise (Cutt off breasts) 18. Lepi Mario (Beeautiful Mario) file info: size: 102mb 18 tracks - 44khz320kbps/mp3 free download ( from server ): http://darkscene.bleak.at/dsr070.zip Edited November 17, 2010 by oNe Quote
Chicken Little 420 Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 vec te vidim u nekoj novoj majici. daj link za taj album iz 2009, ne mogu da nadjem nigdi. Quote
oNe Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 e, nema linka, ni ja nisam uspeo da nadjem. Doduse, imam album kuci Quote
Guest милка з. Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 vidimo se tamo! evo fotke sa koncerta: овај човек је говно. и његов покојни ортак је био говно. музика коју су правили била је усрана. 1 Quote
bg.revenge Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 ovaj POGREB X je žešće skrnavljenje i banalizovanje lika i dela Ivice Čuljka. Quote
Talvi Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 https://www.dropbox.com/s/uf5l5cum87sorr1/%2827.01.2013%29%20O%C4%8Di%20U%20Magli%20-%20Tribute%20To%20Satan%20Panonski%20%28320kbps%29.rar Quote
vudun Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 I dalje je jedini sotonist kojeg priznajem. 1 Quote
Recommended Posts