niking Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Inače, mnogo mi je smešno kada pročitam ovo debitanti, uzimajući u obzir da je Aux snimljen još 2006. i da bend postoji 9 godina. Cuti, Dalibori postoje 11 godina pa su debitanti :) Quote
Buddha Posted January 29, 2009 Author Report Posted January 29, 2009 ne sviramo 28.marta u SKC-u jer je In Flames tad... najverovatnje ce se pomeriti svirka za 11. april Rijeka 27.3. ostaje u svakom slucaju, a za ZG cemo jos videti... inace, snimanje napreduje dobro. Quote
Rob Swire Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) samo vi przite deda! a sto se ovih dalibora i slicnih kurcica tice, drugar iz jednog banda iz ove neka nase price, poslao covek mail MTV adriji sa najotvorenijim pitanjem, kako da mi se spot zavrti na vasoj televiziji? ok, posle dva pasusa uzasno slatkog i uvijenog "jebi se", stize izjava otprilike " ali, znate, mi pomno pratimo scenu u srbiji i raduje nas pojava novih kvalitetnih sastava kao sto je nezni dalibor..." a pritom ovaj drugar svira neki gotik metal sa zenskim vokalom, ali neki pop fazon pevanja, stvarno ok muzika... ja sam mislio da je nezni dalibor izraz koji nevine ribe u hrvatskoj koriste da bi oznacile kurac or smth like that? Edited January 29, 2009 by LeX69 Quote
azal Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 pomesao si sa neznim dino dvornikom. Quote
ba+a. Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 http://www.rslinks.org/movies/baal-storm-g...rip-xvid-cowry/ Quote
Rain delay Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ali, ona Danilova... Koji izraz odusevljenja... :D Ovo ide na desktop :D Quote
Mita Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Pobeda. samo mi recite odakle vam pare za ovu svu opremu :) Quote
zombie eater Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 @ Buddha Jel ti je ovo desno Gibson LP Custom? Ovo levo jel isto Gibson ili neki Epiphone? Zajebanu ste opremu zbudzili,ako to ne iskoristite kako valja obesite se a ti veceraj Bigmuff....najesces se bogme koliki je Sa kim svirate u Zagrebu eventualno? Ja ne znam sa kojim bendom bih pre iskreno,hah.......ah da overite Umor...prezajebano Quote
Baal Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Epiphone Les Paul Slash Signature levo Fender Stratocaster ’78. sredina Gibson Les Paul Studio desno Da ne nabrajam pedale.. Muuufffff! Quote
Buddha Posted February 2, 2009 Author Report Posted February 2, 2009 Strat je '79. evo jos par fotki... Martin je iz raja izasao ne znamo jos za ZG tacno, cekamo potvrdu. u Rijeci sviramo sa Hesus Attorom, a u Beogradu sa njima i Organized Chaos, najverovatnije 11. aprila. Quote
VoivodBG Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 (edited) Gledam slike sa majspejsa i primetih da vam nema srecne amajlije darthmaul-a, pa kako je to moguce? Odmah da ste to ispravili. Edited February 2, 2009 by VoivodBG Quote
Baal Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Haha, biće ga na studio diary video reportu. Quote
Imrahil Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Jel ta svirka 11.04. sa Organized Chaos? Videh na fejsu da je Vlada (Lalic) spominjao da oni tad sviraju? Quote
Baal Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Jest', Organized Chaos, Hesus Attor i mi. Quote
Imrahil Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 A jel to sigurno? Pitam posto je isto vece HammerFall? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 PA da jeste uglavnom tako glupi organizatori organizuju da oni koji vole sve najebu Quote
Baal Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 A jel to sigurno? Pitam posto je isto vece HammerFall? Pa oni su u velikoj sali SKC-a, a nešto ne verujemo da nam je ista publika kao za HF. Quote
Rob Swire Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 PA da jeste uglavnom tako glupi organizatori organizuju da oni koji vole sve najebu a kakve veze ima ekipa sa te dve svirke? Quote
Recommended Posts