__Lajna__ Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 zato sto ima ljudi koje zanima i jedno i drugo neka idu na hammerfall, bice im vece zezanje, mozda ulove i nekog zmaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 @Buddha, da li ce aux izaci na disku do aprila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 ja se nadam imacemo bar majice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Xxl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 hah pjesma je solidna (teski mid90s worship sto se tice stila), ali spot je malo smesan, pogotovo kad tete pokusavaju da izgledaju zajebano.. smesno bre hodaju (a pogotovo smesno trce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 15, 2009 Author Report Share Posted March 15, 2009 http://popboks.com/vest.php?ID=9719 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 bitno je da danilo odobrava u spotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Views: 666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) CONSECRATION @ STUDIO UNDERGROUND 2009 - RECORDING AVI STUDIO REPORT http://www.youtube.com/watch?v=GJaaWk2yejA Edited March 22, 2009 by BaalBehrit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Bice divan album . (Rispekt za 10 minuta studio reporta na kojima se niko ne siba, ja ne bi uspeo toliko da sastavim od nasih snimaka ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (Rispekt za 10 minuta studio reporta na kojima se niko ne siba, ja ne bi uspeo toliko da sastavim od nasih snimaka ) Potrudili smo se da se ne šibamo. Inače, možete kliknuti HQ pored volume na youtube za bolji kvalitet zvuka i slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Svaka čast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 dobar vam je video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ..slejer.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 nemojte ljudi sa serifovim stimom stimom svirati mjetal hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Primetio sam da je trend zahvatio i Srbiju pa sada svi zivi izbacuju kao neke "the making of" video snimke iz studija.Ne znam,po meni je to primereno za velike bendove koji imaju ogromnu fan bazu kojoj na takav neki interesantan nacin izlaze u susret.....Ovo mi deluje jbg kao mali smo ali tripujemo i hteli bi da smo mnogo veliki....Ovo nije pljuvacina da se razumemo,Consecration je super bend ali mi je taj ceo trip bezveze no to je stvar benda jel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alek(sa) Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Nije trip "veliki smo" nego znatiželja i zezanje, ako te ne zanima nemoj da gledaš i gotovo. Mene uvek zanima kako se bendovi zabavljaju dok rade ono što najbolje rade pa i kako izgleda dok to rade...uvek možeš nešta novo da vidiš/naučiš. To što Cons ili neko drugi nemaju "bazu fanova" ih ne čini ništa lošijim od 75% prevelikih i precenjenih bendova. Samim time, DA zanima me i ŽELIM da vidim šta se tu dešava...naravno ne za sve bendove ali za ovaj definitivno kao i još mnoge domaće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Upravo krenuh da kucam sličan post kao i Aleksin, al' me on preteče. Dakle, da ne ponavljam sve što je rekao Aleksa, ja isto volim da vidim šta bilo koji bend radi po studiju, a pogotovo domaći, evo juče sam skinuo Downstroy studio diary koji je do jaja zabavan i bilo mi je super da pogledam. Dakle, stvar ukusa, a mislim da puno ljudi želi da pogleda nešto ovako pa im izlazimo u susret s ovim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Dakle, stvar ukusa, a mislim da puno ljudi želi da pogleda nešto ovako pa im izlazimo u susret s ovim. Cilj opravdava sredstva Inace odgledao sam video,nije da me ne zanima kako to neki tumache samo svi krenuse da forsiraju to.....elem pesme zvuce super,nadam se da ce i produkcijski da ispadne sve kako treba....dokle ste stigli sa snimanjem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Završeno je snimanje, sad se radi miks, završen je mix za jednu i za jednu je pri kraju, možda se organizuje neki listening party kod mene na gajbi kada završimo sa snimanjem (ali u turi po 5oro ljudi, nije mi velik stan ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 možda se organizuje neki listening party kod mene na gajbi kada završimo sa snimanjem (ali u turi po 5oro ljudi, nije mi velik stan Ne bih se vec izlagao takvom finansijskom trosku Nego ajd reci mi ti ili bilo ko od tvojih...Kakvo iskustvo imate sa ovim likom iz Undergrounda sto se tice snimanja? Mislim da se lik zove Marko....ali iskreno.Ja tu facu znam od pre fazon 9-10 godina i ostao mi je u secanju kao mega arogantan,prepotentan i nadrkan lik.Imao sam tamo nekada davno probe sa bendom.A interesuje me i ovako koliko ste vi imali/imate udela u snimanju i mixu a koliko zapravo on? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 finansijski trosak? savjet za baal-a: primaj samo ribe na gajbu i to samo ako donose pice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts