Jump to content

Consecration

Buddha

Recommended Posts

(Rispekt za 10 minuta studio reporta na kojima se niko ne siba, ja ne bi uspeo toliko da sastavim od nasih snimaka :bigblue: )

Potrudili smo se da se ne šibamo. :)

Inače, možete kliknuti HQ pored volume na youtube za bolji kvalitet zvuka i slike. :pivopije:

Primetio sam da je trend zahvatio i Srbiju pa sada svi zivi izbacuju kao neke "the making of" video snimke iz studija.Ne znam,po meni je to primereno za velike bendove koji imaju ogromnu fan bazu kojoj na takav neki interesantan nacin izlaze u susret.....Ovo mi deluje jbg kao mali smo ali tripujemo i hteli bi da smo mnogo veliki....Ovo nije pljuvacina da se razumemo,Consecration je super bend ali mi je taj ceo trip bezveze no to je stvar benda jel

Nije trip "veliki smo" nego znatiželja i zezanje, ako te ne zanima nemoj da gledaš i gotovo. Mene uvek zanima kako se bendovi zabavljaju dok rade ono što najbolje rade pa i kako izgleda dok to rade...uvek možeš nešta novo da vidiš/naučiš. To što Cons ili neko drugi nemaju "bazu fanova" ih ne čini ništa lošijim od 75% prevelikih i precenjenih bendova. Samim time, DA zanima me i ŽELIM da vidim šta se tu dešava...naravno ne za sve bendove ali za ovaj definitivno kao i još mnoge domaće.

Upravo krenuh da kucam sličan post kao i Aleksin, al' me on preteče. :D Dakle, da ne ponavljam sve što je rekao Aleksa, ja isto volim da vidim šta bilo koji bend radi po studiju, a pogotovo domaći, evo juče sam skinuo Downstroy studio diary koji je do jaja zabavan i bilo mi je super da pogledam. Dakle, stvar ukusa, a mislim da puno ljudi želi da pogleda nešto ovako pa im izlazimo u susret s ovim. :pivopije:

Dakle, stvar ukusa, a mislim da puno ljudi želi da pogleda nešto ovako pa im izlazimo u susret s ovim. :pivopije:

Cilj opravdava sredstva :pivopije: Inace odgledao sam video,nije da me ne zanima kako to neki tumache samo svi krenuse da forsiraju to.....elem pesme zvuce super,nadam se da ce i produkcijski da ispadne sve kako treba....dokle ste stigli sa snimanjem?

Završeno je snimanje, sad se radi miks, završen je mix za jednu i za jednu je pri kraju, možda se organizuje neki listening party kod mene na gajbi kada završimo sa snimanjem (ali u turi po 5oro ljudi, nije mi velik stan :)). :pivopije:

možda se organizuje neki listening party kod mene na gajbi kada završimo sa snimanjem (ali u turi po 5oro ljudi, nije mi velik stan

Ne bih se vec izlagao takvom finansijskom trosku :) Nego ajd reci mi ti ili bilo ko od tvojih...Kakvo iskustvo imate sa ovim likom iz Undergrounda sto se tice snimanja? Mislim da se lik zove Marko....ali iskreno.Ja tu facu znam od pre fazon 9-10 godina i ostao mi je u secanju kao mega arogantan,prepotentan i nadrkan lik.Imao sam tamo nekada davno probe sa bendom.A interesuje me i ovako koliko ste vi imali/imate udela u snimanju i mixu a koliko zapravo on?