markomrki Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Jel ovaj prvi bio kao lack of motivation ili consecration. Ne secam se, jebo te 2001! Quote
Buddha Posted November 25, 2010 Author Report Posted November 25, 2010 lack of motivation mislim da je pod imenom consecration bio prvi bas taj solo u kstu kod steve na najtu Quote
Branislav Stankovic Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 E jbg, ja sam vas prvi put cuo na onom festu u kstu par nedelja kasnije. Takodje prekult, Consi i Alogia isto vece Alogia Conescration Draconic Abonos Averna 2002 godina, 25 jun. 1000+ prodatih karata, pitaj boga koliko ljudi preko te cifre:) Zlatna vremena metal koncerata kod nas. @Mrki - jeste, ta druga svirka je prva pod Cons imenom:) @Buddha - vazi se, iskopacu za vikend pa cu da skeniram i bacim na temu. Bas smo mladi na tim slikama Sve u svemu, kad smo vec pokrenuli pricu o starim vremenima, mogu samo da kazem da mi je jako drago sto je Consecration i danas aktivan i sto i dalje pravi sjajnu muziku Quote
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ajd buddha kad si doveo the ocean probaj da dovedes devin townsenda , sad planira da napravi turneju po evropi. Ako ga dovedes , popusicu ti kurac , ali pod uslovom da stavis one crvene marame oko zglobova 4 Quote
Генеральный Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 30 пута је 30 пута, ал' Администратор је Администратор. медна уста има. 1 Quote
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 lol devin je bar 30 puta skuplji Nisam u toku sa cenama. That Greedy bald bastard. 5 Quote
markomrki Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) hehehehe kad se setim tih 2001, secam se i veceri kada se Budda upoznao sa ljudima koji su poceli u consima kao prva ekipa. Dobro osim Jekija. Mnogo velika stvar toliko godina na sceni. Meni je cast svakako da pratim od samog pocetka, i uzivao sam u svakoj svirci i evoluciji Edited November 25, 2010 by markomrki 5 3 Quote
Chicken Little 420 Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 ej, dobio si minus. opet. 1 Quote
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) Najsmesniji grb ikada ......i emo i gore .....thrashcina Sad znam da si i meni podelio minus. Ok , trazio si rat , dobio si ! Nabicu ti glavu na moju mesnatu kitu a les cu ti zakopati kod Crkvice ....da .....ono tamo u pizdi materini van Kekinde Edited November 25, 2010 by Administrator 1 5 Quote
Chicken Little 420 Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 o cemu ti pricas, ko je rekao da sam mu ja dao minus a i tebi? znam da na svaki njegov post neko zalepi minus. i nemoj da pretis, molim te. Quote
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 o cemu ti pricas, ko je rekao da sam mu ja dao minus a i tebi? znam da na svaki njegov post neko zalepi minus. i nemoj da pretis, molim te. A ti nemoj da prihvatas ozbiljno pretnje , samo se zezam. Volem ja kekindu , i suvacu , i mikro naselje , i pristaniste , i , sta josh ? hm ...... Garfild koji vise ne postoji i ....paorske kuce ....i miris uglja i zapaljenog drveta koji se sire ulicama 1 5 Quote
Chicken Little 420 Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 svetog savu. banini. aj necamo da spamujemo. 1 Quote
markomrki Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) sta god da napisem dobijem sledovanje Edited November 25, 2010 by markomrki 1 7 Quote
Guest Administrator Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Pa dobro , nisu ti minusi smak sveta. Oni su samo forumasi koji dele minuse jer nemaju sta da jebu. 2 5 Quote
Buddha Posted November 30, 2010 Author Report Posted November 30, 2010 amaranth ce nastupiti u zici sad u petak 3. decembra pocetak je u 21h a ufur ce biti 200 kinti Quote
Face Of Melinda Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Pa dobro , nisu ti minusi smak sveta. Oni su samo forumasi koji dele minuse jer nemaju sta da jebu. ovaj forum pati od nejebice. sto je logicno jer je crvena boja minusa u stvari eroCka boja, i nejebaci cim je vide imaju neverovatnu zelju da ga kliknu izvin'te na offtopicu Quote
Tomas Haake Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Ahem, evo da prozborim i ja nesto sto mozda i ima relevantnosti. Dobio sam endorsement za cinele od turske kompanije Anatolian! Uskoro ce biti i na njihovom sajtu, tako da ce se consecration po prvi put naci na sajtu neke kompanije za muzicku opremu zato sto clan benda ima endorsement. e tako. www.anatoliancymbals.com/ 1 Quote
Branislav Stankovic Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 (edited) Ahem, evo da prozborim i ja nesto sto mozda i ima relevantnosti. Dobio sam endorsement za cinele od turske kompanije Anatolian! Uskoro ce biti i na njihovom sajtu, tako da ce se consecration po prvi put naci na sajtu neke kompanije za muzicku opremu zato sto clan benda ima endorsement. e tako. www.anatoliancymbals.com/ Nista nisi uradio ako ti ne urade neki custom stack sa slomljenim cinelama za onaj "pregrozan" zvuk P.S. Cestitke Edited December 1, 2010 by Branislav Stankovic Quote
Tomas Haake Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Polako, u planu je da se ode i do fabrike, pa cu tamo da izvoljevam za moje gluposti pregadne! Hvala, Bane! Quote
Buddha Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 lista svih cons koncerata ikad: http://kocmocpok.blogspot.com/2010/12/consecration-gigs.html 2 Quote
AstralliS Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Ako se ne varam, ova godina vam je godina sa najviše "izvan BG-a" koncerata... Quote
Baal Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Jes, a i gledali smo da uglavnom sviramo u mestima gde nikad nismo svirali u Srbiji + onaj tour u Hrvatskoj. Quote
AstralliS Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Nadam se da ćete i u 2011. nastaviti tim putem Quote
Dersu Uzala Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 lista svih cons koncerata ikad: http://kocmocpok.blogspot.com/2010/12/consecration-gigs.html Ovo je bas bedasto. You guys should be playing 3-4 times a week. Minimalno jednom nedeljno. Minimalno. Seoba bre. Quote
Recommended Posts