Jump to content

Recommended Posts

Posted

E jbg, ja sam vas prvi put cuo na onom festu u kstu par nedelja kasnije. Takodje prekult, Consi i Alogia isto vece :D

Alogia

Conescration

Draconic

Abonos

Averna

2002 godina, 25 jun.

1000+ prodatih karata, pitaj boga koliko ljudi preko te cifre:) Zlatna vremena metal koncerata kod nas.

@Mrki - jeste, ta druga svirka je prva pod Cons imenom:)

@Buddha - vazi se, iskopacu za vikend pa cu da skeniram i bacim na temu. Bas smo mladi na tim slikama :)

Sve u svemu, kad smo vec pokrenuli pricu o starim vremenima, mogu samo da kazem da mi je jako drago sto je Consecration i danas aktivan i sto i dalje pravi sjajnu muziku :)

Guest Administrator
Posted

Ajd buddha kad si doveo the ocean probaj da dovedes devin townsenda , sad planira da napravi turneju po evropi.

Ako ga dovedes , popusicu ti kurac , ali pod uslovom da stavis one crvene marame oko zglobova

• Downvote 4
Guest Administrator
Posted

lol devin je bar 30 puta skuplji

Nisam u toku sa cenama. That Greedy bald bastard.

• Downvote 5
Posted (edited)

hehehehe

kad se setim tih 2001, secam se i veceri kada se Budda upoznao sa ljudima koji su poceli u consima kao prva ekipa. Dobro osim Jekija. Mnogo velika stvar toliko godina na sceni. Meni je cast svakako da pratim od samog pocetka, i uzivao sam u svakoj svirci i evoluciji

Edited by markomrki
  • Upvote 5
  • Downvote 3
Guest Administrator
Posted (edited)

Najsmesniji grb ikada ......i emo i gore .....thrashcina

Sad znam da si i meni podelio minus. Ok , trazio si rat , dobio si !

Nabicu ti glavu na moju mesnatu kitu a les cu ti zakopati kod Crkvice ....da .....ono tamo u pizdi materini van Kekinde :evotigana:

Edited by Administrator
  • Upvote 1
  • Downvote 5
Guest Administrator
Posted

o cemu ti pricas, ko je rekao da sam mu ja dao minus a i tebi? znam da na svaki njegov post neko zalepi minus. i nemoj da pretis, molim te.

A ti nemoj da prihvatas ozbiljno pretnje , samo se zezam. Volem ja kekindu , i suvacu , i mikro naselje , i pristaniste , i , sta josh ? hm ......

Garfild koji vise ne postoji i ....paorske kuce ....i miris uglja i zapaljenog drveta koji se sire ulicama

• Upvote 1
  • Downvote 5
Guest Administrator
Posted

Pa dobro , nisu ti minusi smak sveta. Oni su samo forumasi koji dele minuse jer nemaju sta da jebu.

• Upvote 2
  • Downvote 5
Posted

Pa dobro , nisu ti minusi smak sveta. Oni su samo forumasi koji dele minuse jer nemaju sta da jebu.

ovaj forum pati od nejebice. sto je logicno jer je crvena boja minusa u stvari eroCka boja, i nejebaci cim je vide imaju neverovatnu zelju da ga kliknu :haha:

izvin'te na offtopicu :redface:

Posted

Ahem, evo da prozborim i ja nesto sto mozda i ima relevantnosti. Dobio sam endorsement za cinele od turske kompanije Anatolian! Uskoro ce biti i na njihovom sajtu, tako da ce se consecration po prvi put naci na sajtu neke kompanije za muzicku opremu zato sto clan benda ima endorsement. e tako. www.anatoliancymbals.com/

• Upvote 1
Posted (edited)

Ahem, evo da prozborim i ja nesto sto mozda i ima relevantnosti. Dobio sam endorsement za cinele od turske kompanije Anatolian! Uskoro ce biti i na njihovom sajtu, tako da ce se consecration po prvi put naci na sajtu neke kompanije za muzicku opremu zato sto clan benda ima endorsement. e tako. www.anatoliancymbals.com/

Nista nisi uradio ako ti ne urade neki custom stack sa slomljenim cinelama za onaj "pregrozan" zvuk :)

P.S. Cestitke :)

Edited by Branislav Stankovic
  • 3 weeks later...