Stolet Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 E ovo se zove slučajnost, od svih komentara na svim vestima baš mene čovek nađe Quote
Baal Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Juče nam Vlada Divljan rekao da smo kul. Spremamo obradu Rusije od Idola za sledeći 'cert. Btw. sviramo 1. aprila u Akademiji, i ne, nije aprilili. Quote
AstralliS Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Realno, ja bih voleo da vidim ceo jedan live set Consa sa obradama, ne znam što, ali kapiram da bi bilo super uraditi tako nešto Quote
Tomas Haake Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Ja ih nagovaram da odsviramo jednom ceo dark side of the moon i wish you were here, za pocetak. posle mozemo da predjemo na nesto od opusa sabbatha, crimsona i ostalih slicnih dragulja. in the court of the crimson king i master of reality su realno tu negde. 2 1 Quote
AstralliS Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Ono što bih ja recimo voleo da čujem u izvedbi Consa, Floyd, KC, Hawkwind, Can (Mother Sky ), neki besan krautrock i slične zajebancije Quote
Tomas Haake Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 uh moglo bi tako neki silver machine, mother sky sjajan predlog, a mogao bi i neki neu!. videcemo mogli bi da napravimo jednom neki takav gig da se snimi i sva ta sranja.... Quote
Talvi Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Kad niste k'o sav normalan svet pa nećete da svirate "Fear Of The Dark" i "Seek And Destroy". Quote
AstralliS Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) uh moglo bi tako neki silver machine, mother sky sjajan predlog, a mogao bi i neki neu!. videcemo mogli bi da napravimo jednom neki takav gig da se snimi i sva ta sranja.... Haha, brate, baš sam malopre poslao mejl na fejsu Žici, TOTS-u i Danilu (jbg, ti nisi 'teo da me dodaš međ' prijatelje ) da se napravi neki Cons / TOTS live jam performance, izneo sam neki predlog, pa ono, većajte edit: http://www.youtube.com/watch?v=MBwHH0lMV-A Edited February 24, 2011 by AstralliS Quote
AstralliS Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Bio je već live jam, 2008. Znam, reče mi Žica, al' ne bi bilo loše da se ponovi, s tim da ovog puta sve bude evidentirano kroz live zapis Quote
Lou Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Ovde se priča o stvarima koje mi vlaže gaćice. Quote
AstralliS Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Haha, daj mi zapis Predložio sam da se ovog puta to izda u nekom limitiranom tiražu, od recimo 100 kopija. Quote
Baal Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Kad pronađem gde mi je to. Evo malog poklona za fanove (preporučujem 720p, tu je najbolji kvalitet i slike i zvuka): http://www.youtube.com/watch?v=xI-DQSOCFs4 Quote
Buddha Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 vlada divljan je rekao "sto nema vise ovakvih bendova da i mi muzicari imamo sta da slusamo" imam i ja negde taj consecration & temple of the smoke big band kombo, dve pesme, ima par bas gadno dobrih momenata mogli bi da okacimo na neki soundcloud da moze da se slusa Quote
Berliner Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 sto se obrada tice, nema izbora: http://www.youtube.com/watch?v=mRg1vXlwt7A al da nabacite neki lagani djent u refren 1 1 Quote
AstralliS Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 imam i ja negde taj consecration & temple of the smoke big band kombo, dve pesme, ima par bas gadno dobrih momenata mogli bi da okacimo na neki soundcloud da moze da se slusa Daj leba ti, uploaduj to A inače, ovo stvarno mislim da se odradi, zainteresovan sam da izdvojim neku kintu za neki mali tiraž, pa ono... Quote
Buddha Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 dogovoricemo se, samo se seti sta ti je zica rekao za tablu i dzem hahaha Quote
Baal Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Više para će da ti ode za tablu nego za izdavanje. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 kad ce nova vest o consiju na rts-u? Quote
Tomas Haake Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 meni tablu slanine. ako bude, astralise evo odma salji req, sve prihvatam! Quote
AstralliS Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Više para će da ti ode za tablu nego za izdavanje. Onda ćete da radite wireless Quote
Recommended Posts