Jump to content

Recommended Posts

Posted

naravno :D

pre neki dan mi je Nikola Vranjkovic rekao "Danilce, ja da imam malo vise vremena jako bih voleo da sviram drugu gitaru u tvom bendu" ali, posto je to neizvodljivo, furamo kao trojka

da vranjkovic dodje kao druga gitara ti bi postao druga gitara

• Upvote 7
  • Downvote 6
Posted

haha pa Vranjkovic ima dovoljno godina i znanja/umeca da zna da ugasi svoj ego za potrebe pesme i aranzmana. to je nesto sto se uci i stice godinama. nije on bezveze rekao "voleo bih da sviram u tvom bendu", sa druge strane ima svoj u kome je postavljen kao alfa. mozda bude gostovao na albumu, u principu maj mesec je planiran za snimanje novih stvari

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Dakle, kao što rekoh juče, live EP pod imenom Consecration in the Temple of the Smoke je dostupan kroz Prog Sphere kao digital download i možete skinuti isti sa SoundCloud-a. Ispod su coveri i link, pa ko voli da čuje 20-minutne "space drone sline" zna šta mu je činiti.

5531476331_876f6dd6e2.jpg

5532060376_bf7a378a7d.jpg

Artwork je uradio Påhl Sundström, grafički dizajner i gitarista švedskog benda Klotet, koji je radio i covere za dosadašnje Progstravaganza kompilacije.

LINK

• Upvote 9
Posted

Sluša se, skida se. :pivopije:

Inače, budući da bend ponovo svira kao trojka, moraće Ivan konačno da izađe iz pozadine i stane napred. :D

Posted

pa znas kako uglavnom izdanja imaju negde neku cifru da oznace da je prvo izdanje tipa prog sphere records 001 ili tako nesto slicno. (#01, psr1)

u svakom slucaju ocekujem da ces izdati jos neki domaci obskuritet preko svojeg sajta. a mogu i komsije da padnu. ;)

Posted

Ah to, pa već sam ga zaveo pod PSDR01 - ovo DR mu dođe digital release :D

Biće sigurno još, a nadam se da ću moći da ostvarim i dalju saradnju sa Consima i Totsima, pa da padne i neko fizičko izdanje :) Možda bude nešto preko okeana uskoro :bigblue:

• Upvote 2