Lou Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 barikade je cista power trio varijanta, gtr solo preko bas pratnje je nesto najbolje na svetu kad se uradi majstorski, jedino sto meni nedostaje je jos malo mascobe u basu ali vrlo je dobar bas svejedno. Pa, to je ono što mi fali u pesmi. Volim i ja power trio varijantu, ali ovde bas nikako nije bio dovoljno jak da podrži deonicu, te mi je ispalo ravno. Quote
Vuk Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 (edited) Samo da Dacha krene u teretanu, da stigne Masnove sise... masne Edited August 27, 2011 by Vuk Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Nisam slusao duze vreme cons,uopste nisu lose pesme,ali fali druga gitara. Kao jin-jang,kao dobro i zlo,trebaju dve gitare. P.S.Zasto ne postuju clanovi benda ovde vise? Quote
Berliner Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Zato sto su se isfurali kad je neko prigovorio za cenu ulaznice (i pritom dosta nesretno to srocio, zvucalo je kao "who do you think you are?", mada verovatno je slucajno tako ispalo) i onda se prikljucila neka svetina, pocele neke manje provokacije, ljudi se smorili i otisli. Bilo je dosta nekakvih zluradih tonova i tetkarenja i nije vladalo bas neko ozracje ljubavi podrske i drugarstva, da sam ja clan benda i ja bio bih blago razocaran u "community", a pogotovo da sam clan emo benda kao sto su consi. Quote
Vuk Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 (edited) Absintno mislite... Absentno... Odsutno.. Alkosi jebeni, krvavim konjskim kurcem vam sestre jebem Edited August 27, 2011 by Vuk Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Zato sto su se isfurali kad je neko prigovorio za cenu ulaznice (i pritom dosta nesretno to srocio, zvucalo je kao "who do you think you are?", mada verovatno je slucajno tako ispalo) i onda se prikljucila neka svetina, pocele neke manje provokacije, ljudi se smorili i otisli. Bilo je dosta nekakvih zluradih tonova i tetkarenja i nije vladalo bas neko ozracje ljubavi podrske i drugarstva, da sam ja clan benda i ja bio bih blago razocaran u "community", a pogotovo da sam clan emo benda kao sto su consi. Hvala na pojasnjenju,sve mi je jasno. Quote
Berliner Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Absintno mislite... Absentno... Odsutno.. Alkosi jebeni, krvavim konjskim kurcem vam sestre jebem imas na sebi krvav konjski kurac? lemme see. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 (edited) Absintno mislite... Absentno... Odsutno.. Alkosi jebeni, krvavim konjskim kurcem vam sestre jebem evo ti i kralja kokaina,kad izvoljevas,pizdo pijana... http://www.youtube.com/watch?v=bnBY2TWcyvk Edited August 27, 2011 by Egzistencijalni Bol Quote
truliandedzombileš! Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 volim ovaj bend. (bilo divno, barikade uživo kidaju i tako...) Quote
Lou Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 OJEBALI SU I ZABORAVIO SAM DA VIČEM VRATI SE NA JUMETAL VOLIMO TE I KADAĆE NOBI ALBUM Quote
niking Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 sjajna svirka, odlican zvuk, odusevljen Quote
chess Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 odlicna svirka, uzivao sam, sve je bilo vrhunski! Quote
jerotimije Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Inace, Consecration svirka je bila odlicna. Likovi stvarno posteno prze i verovatno su jedan od najboljih, ako ne i najbolji bend u Srbiji trenutno. 1 1 Quote
deconstructor Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 (edited) Ja evo sad preslusao na yutubu rad ovog benda. Definitivno ima trip ovaj bend. Mislim da bi mi se svideo da ima malo vise smisla u vokalima, jer ja cujem samo aaaaaaa eeeeeeeee iiiiiiiiiiiii oooooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuuuu. Bilo bi lepo kad bi se preko svega cuo neki tekst koji se uklapa u muziku i daje joj smisao. Ovako stvarno ne znam sta da kazem osim da mi deluje nadrogirano. Jel pevac na heroinu? Ja se ne drogiram(cak ni travu ne pusim, jbga volim sebe i svoju realnost ovakvu kakva je ) ali stvarno mislim da bi morao da budem tesko razvaljen da bi slusao ovo. Sorry ako sam uvredio neke. Moje misljenje jbga. rad benda rekao, greska. sry, nisam preslusao sve, mozda 3 4 pesme i neki live sa extita. nisam imao strpljenja dalje. Edited September 6, 2011 by deconstructor 2 6 Quote
Dr Alex Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Ti si bre retard. Ilija, kralju!! 1 1 Quote
Demon Seed Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 To, doduse, objasnjava njegovu aktivnost na temi Alogija. Quote
markomrki Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Heheheheheheheh, bajker stil... Quote
deconstructor Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Ti si bre retard. Dobro bre Ilija, nisam hteo po komplexima da ti udarim, izvini. Cak i da jesam, ne radi se to tako, probaj da objasnis gde gresim ako uopste gresim. 1 Quote
AnaLizator Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Pa ne kaze se heroin nego diacetilmorfin, stvarno si neuk ! Quote
Lou Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Prvo: momci su se konačno bacili na snimanje pesama u Studio Underground NBGD-u. Drugo: tri svirke u sledeće dve nedelje, i to: subota 15. oktobar - Crni Bik, Novi Sad petak 21. oktobar - Mladost, Subotica http://www.last.fm/event/2051355+Consecration subota 22. oktobar - UK Parobrod, Beograd http://www.last.fm/event/2083136+Consecration Quote
Lou Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Haha, ma jok, samo da prenesem ljudima kada se bend duri, pa neće ni obaveštenje da okači. Quote
Recommended Posts