Jump to content

Consecration


Buddha

Recommended Posts

Meni je ovo posve dosadno i nekako prenatumbano, nema glavu, telo i rep. Super, je što uvek želi da oda počast uticajima, ali dajte bre neke pesme da se slušaju na ripit. Imao je Niko bolje radove. 

I još bitnije pitanje, ovo CONS. jel to znači da bend menja ime? 😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 6 months later...

videh ovo na Sacramental Blood facebook profilu ranije danas, znao čoveka iz viđenja, dok sam živeo u Kumodražu sretao ga ponekad u busu, javljali se jedan drugome ono kao "kako je šta ima, ima neki koncert" i sl....jbt čovek godinu dana mlađi od mene, baš loša vest...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Jel Consecration kao bend više ne postoji? Mislim, jasno je da je Danilo Consecration ali stvarno nisam fan situacije kad je frontmen jedino lice benda ako je bend kolektiv, što omot za novi album sugeriše. Omot inače baš dobro izgleda ali je rađen kao za nekog solo izvođača. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preslušah...dobar je album, sad dal toliko koliko ga hajpuju ovih dana-nisam siguran. Poslušaću još par puta pa da vidimo.

Šta ga znam, možda bi mi se album i više svideo da ga nisu toliko nahvalili prethodnih dana; na sve to jutros u kolima uhvatim gostovanje Danila na Rock radiju, bilo neprijatno na momente, činilo se da će popularna Kale da squirtuje od uzbuđenja, da ne spominjem neprijatnosti tipa "kako ti je uopšte palo na pamet da u pesmu umiksuješ cvrkut ptica i one cigane što iznose đubre iz garaža... pa genijalno!" Aman ženo neamo 15 godina.

Takođe, nisam baš neki fan da na albumu od tipa 8,9 pesama pola budu instrumentali.

Priznajem, sigurno sam malo i glup za Danilove stihove, kapiram da mnogi to vrv smatraju vrhunskom poezijom, šta ga znam:

"...drugde je bolje jer je novo

a ja sam ja i tamo i ovde

ne želim da budem ovde

nisam ovde

nisam tu

tamo je tama

tamno je i ovde

tamo je bar novo na neko vreme"

Svejedno, vrv sam vrh ovogodišnje domaće produkcije ( a što opet i nije baš neki fantazija uspeh), vrteću ga sigurno još, čekamo i koncert, mada mi ovaj poslednji nastup na Metal festu ili kako god se beše zvalo ono sa The stone nije previše svideo.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Popularna Kale i popularna Coka...žene za ljubitelje Bore Čorbe i Vlade Džeta

Dobri stari rock

Mislim da je Cons konačno došao do ljudi izvan ljubitelja teškog zvuka što mi je drago jer je bend uvek imao kvalitet za to.

Danilova lirika hit and miss kao i uvek ali u paketu sa muzikom to lepo ide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 9/4/2024 at 12:19 PM, Kumodraski Vo said:

Ja kolko vidim ideja na omotu je da asocira na naslovnicu dilana doga..

Mnogo ima asocijacija i aluzija na Dylan Doga, kada se pogledaju nazivi kompozicija na albumu, plus naslovnica i naziv albuma  🙂

https://www.serbian-metal.org/vesti/33715/smrt-ljubav-smrt-stigao-je-novi-album-benda-consecration/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobar je album. Favoriti su mi Imam, Delirijum i Demonska lepota - baš ozbiljne pesme, što je i osnovni supstrat albuma. Ovi instrumentali su mi whatever, više produkcijske i zvučne igrarije, ravnodušan sam. Blajnderi najslabija od ovih pesama sa vokalima, kao neko Hladno pivo / ČBS ljubavna, nešto mi banalno zvuči, npr Imam mi je daleko superiornija i raskošnija pesma i čini mi se da gađa sličan senzibilitet. 

Sve u svemu, bolji mi album od prethodnog ali mi trilogija ostaje omiljeni deo njihove diskografije, posebno Cimet i Grob.

Nek ljubav pobedi.

  • Like 2
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam ozbiljno slusao ovaj bend 10 godina jer su skrenuli u neku emo mellow stranu sto mene licno ne gadja. Preslusao sam novi album i slazem sa Haosom uglavnom oko svega, Delirijum i Demonska lepota fino gadjaju moje metalne senzore, dosta dobre pesme. Realno ima 3,4 konkretne pesme na albumu, ostalo su instrumental fileri, meni nisu mnogo zanimljivi ali imaju sigurno neku ulogu. Ostaje pitanje, jel se bend sada zove zvanicno Cons ili Consecration, nije mi bas to najjasnije? Jel Cons neka nova epizoda benda tipa Danilo + muzicari? Omot svakako sugerise na takvu neku situaciju. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...