Jump to content

Consecration

Buddha

Recommended Posts

sinoc je bilo magicno u fabrici pred nekih 200-250 ljudi

maksa daje novi touch nekim starim stvarima, jeki metalna zverina bije bas jako, gega prelepa i premocna

velika sala SKCa je 25.10. ponovo nasa, vidimo se tamo

svi osim one jedne seljacine iz publike od sinoc ljubav tebi MRS MRS MRS

• Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Ja sam samo na Imam primetila da Geginog vokala nema u miksu, i zabrinuh se za Delirijum, srećom je sredio na vreme

Kao da je stavio teremin tamo gde treba vokal da dođe, jebem li ga

Al' van toga dosta moćan zvuk

Dejv je zvučao k'o planina

• 4 weeks later...

Super je bilo,baš sve kako treba.

Konačno SKC,nije to baš kao što je bilo pre,al ništa više i nije...nisam ni znao da postoji i onaj kafić u nivou velike sale,al ajde bio je ograđen pa nije smetalo.I dalje najbolja sala u Bgd,valjda će je "otvoriti" za stalnije.

Odličan zvuk bio za sve bandove,prijatno sam iznenađen.

Cons su sabili,greatest hits materijal i novi album,bilo malo problema na Cimetu čini mi se,ostalo baš sve ok.Mislim da se Danilo previše bavi svaki put tim "tehnikalijama",videlo se na početku da je opterećen dal će to sve biti kako treba...hoće,bre,sve ok😄

Gega rock star,bravo.

Publike do Cons onako,polupuno,za Cons baš kako treba,očekivao sam i manje,al bilo je baš taman kako treba.I super je ta Cons publika baš.

Čudan izbor predgrupa,jesu Cons sad na neki način deo te Haligali/popdepression ekipice al ne znam koliko se sve to uklopilo. Mada,Škofja loka je preozbiljan band,prvi put sam ih gledao uživo,ono vau,razvalili.Album im je bomba,najpametniji textovi na ovoj našoj sceni vrv.I svaka čast da je zvuk bio besprekoran za band sa 10plus članova,bravo.

Suplexx,meh,msm bilo zabavno,al ono HC generic,ništa spec.Sledeći put dovedite Nabod!

Sve us svemu,baš sam uživao,još jednom bravo za organizaciju i za sve učesnike i publiku.

• Like 1
  • Upvote 1

Kakav walk down the memory lane, pet godina i još ko zna koliko bez SKCa, naleti detinje radosti 

Bukvalno je sve isto, samo ima neki novi vonj

Publika kao okupljanje za neki jubilej mature

Meni Suplexx bio bolji od Škofja Loka, više mi se uklapa uz subjektivnu školsku estetiku

Živio jumetal i sva njegova deca

• Like 1
  • Upvote 1

SKC je stvarno ljubav, mnogo je istorije tamo tako da je prelepo bilo biti u toj sali posle 5+ godina. 

Škofja Loka lepo sviraju ali ja imam baš transfer blama od takve muzike. Muzika za decu, literally. Takođe izgledaju kao da su svi deca onog matorog lika za bongosima. Takođe ultra krindž su one dve devojke u kombinezonima ala Jovana Jeremić i svi oni likovi u prslucima za saobraćaj.

Suplexx super. Muzika ništa spec nabod hardkor sa nekim izletima u Mamaleek vode ali zato dobar scenski nastup i energija. Nemam pojma ko je onaj frontmen ali the kids are alright.

Cons je bio ok ali samo toliko. Gledao sam ih u boljim izdanjima. Pola setliste ode na neku ambijentalu, drkanje sa pedalama, palamuđenje u prazno. Mene to smara. Lepo su zvučale nove pesme live ali pesme sa Cimeta su ipak zakon.

Publika bukvalno Zaokret hipster mlađa ekipa, očigledno je Lonče uradio dosta na promociji benda u tim krugovima. Lepo je da domaći bend okupi 500ak ljudi svakako.

Što se Skca tiče, rečeno mi je da tamo rade neke tetke koje mrzi da žive a kamoli da rade događaje, to ih smara. Nemaju nikakvu svoju opremu nego su ovi morali posebno da dovlače svu opremu. Državni posao u praksi, bukvalno. Tuga.

• Upvote 3

Lepo bilo sinoc... 

Skofja Loka svaka cast na muziciranju ali mene to ne radi...  devojke su mi nekako visak, pre bih ubacila neki muski vokal a la Mike Patton pa  bi imalo smisla... ovako na momente bend za svadbarsko veselje hipstera. 

Suplexx... zabavili me do jaja, ali nije moja solja caja

Consi- sve ste vec rekli da se ne ponavljam, ubacili me u trip koliko smo matori jer smo se prisecali prvih svirki benda od njihovog pocetka, a onda i svirki u SKC-u eeee

• Like 1

Dobro de nije sramota imati spiskove, to je oduvek bio i deo naše muzičke scene. Videh neke slike iz velike sale i da su bila otvorena vrata sa strane gde se sada nalazi Dice Arena, pa velim da je u stvari dosta ljudi samo ušlo i ušetalo tu. Škofja loka su ok, ne prave čuda, ali jedan lagan bend za ne toliko lagane ljude sa ovog foruma. Sedokosi matorac koga ste tu spominjali je Sale iz Mrava nekadašnjih vedeta alternativne scene 90-tih.

Kul je što se uopšte nešto desilo u velikoj sali SKC, jer ako ćemo iskreno samo stoji i trune neiskorišteno. Čak i na Salonu Stripa je bila baš mizerna atmosfera. Verujem da je to sve do stranačkih afiniteta, šta ko tu može da radi sa njom, plus da plati berićetno. Ali ako će ovo da otvori sezonu koncerata u budućnosti da se i drugi domaći bendovi oprobaju i vrate strani u nekom doglednom vremenu, to svakako pozdravljam.

Sve što zamišljaš se verovatno baš tako desilo sa SKCom

SKC je praktično otvorio vrata i otprilike je tu njihovo učešće završeno 

Škofja Loka su okej bend, a fantastičan izbor u kontekstu činjenice da se stvar dešava u SKCu, i da postoji šansa da neko glavat dođe da onjuši - nemam ništa protiv i bilo bi super da imamo još BILO KAKVIH bendova

Edited by Havočka