Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 13 Report Share Posted September 13 Omot me podseca na neku od onih slika poznatih musterija sto Sale serviser kaci. Ima tu i Danila i na svakoj Saletovoj je kulje ispao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 14 Report Share Posted September 14 ništa vreme je da se zatvori consecration tema i otvori CONS (2024- ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 19 Report Share Posted September 19 Uh kako je dobra Imam, ne izbija mi iz glave danima. Najbolja njihova soft pesma bez premca, zajebalo i Praskozorje. Šta učine godine druženja sa Vranjkovićem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 24 Report Share Posted September 24 https://www.serbian-metal.org/recenzije/33840/consecration-smrt-ljubav-smrt/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 29 Report Share Posted September 29 sinoc je bilo magicno u fabrici pred nekih 200-250 ljudi maksa daje novi touch nekim starim stvarima, jeki metalna zverina bije bas jako, gega prelepa i premocna velika sala SKCa je 25.10. ponovo nasa, vidimo se tamo svi osim one jedne seljacine iz publike od sinoc ljubav tebi MRS MRS MRS 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted September 29 Report Share Posted September 29 bilo je dobro, dobar zvuk. mislim da se tonac nesto sjebo oko teremina posto je nestajao zvuk mestimicno. ako je mislio da je mikrofonija ili da "nesto nije u redu" to bi bilo bas mega smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 29 Report Share Posted September 29 Ja sam samo na Imam primetila da Geginog vokala nema u miksu, i zabrinuh se za Delirijum, srećom je sredio na vreme Kao da je stavio teremin tamo gde treba vokal da dođe, jebem li ga Al' van toga dosta moćan zvuk Dejv je zvučao k'o planina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29 Report Share Posted September 29 Šta sviraju s novog, baš me zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 29 Report Share Posted September 29 Sve a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted October 26 Report Share Posted October 26 Super je bilo,baš sve kako treba. Konačno SKC,nije to baš kao što je bilo pre,al ništa više i nije...nisam ni znao da postoji i onaj kafić u nivou velike sale,al ajde bio je ograđen pa nije smetalo.I dalje najbolja sala u Bgd,valjda će je "otvoriti" za stalnije. Odličan zvuk bio za sve bandove,prijatno sam iznenađen. Cons su sabili,greatest hits materijal i novi album,bilo malo problema na Cimetu čini mi se,ostalo baš sve ok.Mislim da se Danilo previše bavi svaki put tim "tehnikalijama",videlo se na početku da je opterećen dal će to sve biti kako treba...hoće,bre,sve ok😄 Gega rock star,bravo. Publike do Cons onako,polupuno,za Cons baš kako treba,očekivao sam i manje,al bilo je baš taman kako treba.I super je ta Cons publika baš. Čudan izbor predgrupa,jesu Cons sad na neki način deo te Haligali/popdepression ekipice al ne znam koliko se sve to uklopilo. Mada,Škofja loka je preozbiljan band,prvi put sam ih gledao uživo,ono vau,razvalili.Album im je bomba,najpametniji textovi na ovoj našoj sceni vrv.I svaka čast da je zvuk bio besprekoran za band sa 10plus članova,bravo. Suplexx,meh,msm bilo zabavno,al ono HC generic,ništa spec.Sledeći put dovedite Nabod! Sve us svemu,baš sam uživao,još jednom bravo za organizaciju i za sve učesnike i publiku. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 26 Report Share Posted October 26 Kakav walk down the memory lane, pet godina i još ko zna koliko bez SKCa, naleti detinje radosti Bukvalno je sve isto, samo ima neki novi vonj Publika kao okupljanje za neki jubilej mature Meni Suplexx bio bolji od Škofja Loka, više mi se uklapa uz subjektivnu školsku estetiku Živio jumetal i sva njegova deca 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 26 Report Share Posted October 26 SKC je stvarno ljubav, mnogo je istorije tamo tako da je prelepo bilo biti u toj sali posle 5+ godina. Škofja Loka lepo sviraju ali ja imam baš transfer blama od takve muzike. Muzika za decu, literally. Takođe izgledaju kao da su svi deca onog matorog lika za bongosima. Takođe ultra krindž su one dve devojke u kombinezonima ala Jovana Jeremić i svi oni likovi u prslucima za saobraćaj. Suplexx super. Muzika ništa spec nabod hardkor sa nekim izletima u Mamaleek vode ali zato dobar scenski nastup i energija. Nemam pojma ko je onaj frontmen ali the kids are alright. Cons je bio ok ali samo toliko. Gledao sam ih u boljim izdanjima. Pola setliste ode na neku ambijentalu, drkanje sa pedalama, palamuđenje u prazno. Mene to smara. Lepo su zvučale nove pesme live ali pesme sa Cimeta su ipak zakon. Publika bukvalno Zaokret hipster mlađa ekipa, očigledno je Lonče uradio dosta na promociji benda u tim krugovima. Lepo je da domaći bend okupi 500ak ljudi svakako. Što se Skca tiče, rečeno mi je da tamo rade neke tetke koje mrzi da žive a kamoli da rade događaje, to ih smara. Nemaju nikakvu svoju opremu nego su ovi morali posebno da dovlače svu opremu. Državni posao u praksi, bukvalno. Tuga. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 26 Report Share Posted October 26 Lepo bilo sinoc... Skofja Loka svaka cast na muziciranju ali mene to ne radi... devojke su mi nekako visak, pre bih ubacila neki muski vokal a la Mike Patton pa bi imalo smisla... ovako na momente bend za svadbarsko veselje hipstera. Suplexx... zabavili me do jaja, ali nije moja solja caja Consi- sve ste vec rekli da se ne ponavljam, ubacili me u trip koliko smo matori jer smo se prisecali prvih svirki benda od njihovog pocetka, a onda i svirki u SKC-u eeee 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 27 Report Share Posted October 27 Ima neko info koliko su karata prodali, a koliko je ljudi uslo za dzabe? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 27 Report Share Posted October 27 Haha jeste spisak bio poveliki kad sam ulazio, neke tetke i neke devojčice ulazile na spisak, ne znam da li su od Consa ili onog prvog benda koji mi deluje da je zvao svu svoju rodbinu kao za svadbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 27 Report Share Posted October 27 Dobro de nije sramota imati spiskove, to je oduvek bio i deo naše muzičke scene. Videh neke slike iz velike sale i da su bila otvorena vrata sa strane gde se sada nalazi Dice Arena, pa velim da je u stvari dosta ljudi samo ušlo i ušetalo tu. Škofja loka su ok, ne prave čuda, ali jedan lagan bend za ne toliko lagane ljude sa ovog foruma. Sedokosi matorac koga ste tu spominjali je Sale iz Mrava nekadašnjih vedeta alternativne scene 90-tih. Kul je što se uopšte nešto desilo u velikoj sali SKC, jer ako ćemo iskreno samo stoji i trune neiskorišteno. Čak i na Salonu Stripa je bila baš mizerna atmosfera. Verujem da je to sve do stranačkih afiniteta, šta ko tu može da radi sa njom, plus da plati berićetno. Ali ako će ovo da otvori sezonu koncerata u budućnosti da se i drugi domaći bendovi oprobaju i vrate strani u nekom doglednom vremenu, to svakako pozdravljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 27 Report Share Posted October 27 (edited) Sve što zamišljaš se verovatno baš tako desilo sa SKCom SKC je praktično otvorio vrata i otprilike je tu njihovo učešće završeno Škofja Loka su okej bend, a fantastičan izbor u kontekstu činjenice da se stvar dešava u SKCu, i da postoji šansa da neko glavat dođe da onjuši - nemam ništa protiv i bilo bi super da imamo još BILO KAKVIH bendova Edited October 27 by Havočka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts