Buddha Posted May 16, 2008 Author Report Posted May 16, 2008 Consecration na fejsbuku - http://www.facebook.com/pages/Consecration/35063661240 Quote
Odelo Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 OK je Aux, solidan, mada me tu lično odbija pop prizvuk, notorna prog izvedba i po svaku cenu "savremen" zvuk. Moj utisak, što ne znači da je objektivno tako... Prava stvar je ipak "2nd april 2008". Baš je dobar. Ima energiju i kanda je šmekerski vajb. A i pesme su generalno, bolje. Quote
oNe Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Preslusao sam oba albuma. Realno - live album je 10 puta bolji od albuma, verovatno jer se oseti sjajna energija benda. Album mi je nekako sterilan, previse nasminkan a live je prljav - bas kakav treba da bude jedan pravi live snimak. Druga stvar - moram da pohvalim aranzmane koji su fenomenalni. Nikad do sada nisam slusao ovaj bend ali sam dosta slusao od ljudi koji su bili na njihovim koncertima. Jako je tesko drzati paznju slusaoca samo instrumentalnim deonicama. Consecration to savrseno radi i jedva cekam da ih negde cujem live. Podsetili su me na jedan bend koji sam slusao dosta godina u nazad - Mogwai. Puna podrska. Quote
Лука Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Samo jebeno napred!!! Pa da vidimo sve ovo i u plastici!!! Quote
marcoman Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 u al vas nahvali neko na ATPR forumu So far I've listened to 'aux' and I must admit that it kicks major ass. Never heard of Consecration before, but these guys have a very wide area of influence. Listen through the whole album, I'm sure EVERYONE will find one song they like. So far I'm really liking "Rinasek" (probably my fav) and "Passage (aux)" as well as "Shelter Me". Definitely in my top 20 of 2008 so far. Will have to give it many more listens to fully appreciate it, though. TRY IT! YOU WON'T BE DISAPPOINTED. Quote
Buddha Posted May 18, 2008 Author Report Posted May 18, 2008 hvala vam svima puno, jako nam je drago zbog toga jer ste vi i svi ljudi zasluzili da cujete i slusate te pesme.. i mi smo iznenadjeni kako je live album ispao, a posebno smo srecni zbog toga sto nam je tako mnogo lakse i da ga snimimo - odjednom. umesto svih onih zamornih lickanja i ponavljanja u studijima... videcemo kako cemo za studijske verzije pesama sa live albuma. mozda i to snimimo sve live ali izmixamo kasnije po kanalima natenane... (ne zbog lickanja, vec zbog odnosa jacina instrumenata/kanala) bice i plastike. imamo neke ideje, videcemo sta ce biti. pocecemo i nove pesme neke da radimo, sad nam je mnogo lakse da mislimo na napredak kada smo ostavili iza sebe bitan deo materijala. Quote
Goatik Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 i moram da dodam - najzad! nijesam imao primjedbi n stuff rekla sam - sve same pohvale jedva cekam da kupim disk, a o novom albumu da ne pricam.. ali nova tema... u praom trenutku Quote
Odelo Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 videcemo kako cemo za studijske verzije pesama sa live albuma. mozda i to snimimo sve live ali izmixamo kasnije po kanalima natenane... (ne zbog lickanja, vec zbog odnosa jacina instrumenata/kanala) Ma, samo da izbacite ovu vašu dosadnu Dopeth/In Lames/pseudometal klinčadiju kad aplaudiraju i podvriskuju na kraju pesama ...i hop! Eto odličnog studijskog (!) metallic psych rock albuma! Ozbiljno. Meni je snimak savršen takav kakav je, pogotovo bas i bubanj koji zvuče skroz puno & prirodno. Malo me ceo trip (vrlo spacey) podsetio na 5IVE'S CONTINUUM RESEARCH, al' jebeš njih, ovo je mnogo bolje. Quote
negative creep Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 I meni je drazi live album Narocito djavo nije urban!! Quote
Лука Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Preslusao sam ovaj novi Aux i mogu samo da kazem: svaka cast! Novi raspored pesama je ucinio sve jos boljim! Quote
Buddha Posted May 20, 2008 Author Report Posted May 20, 2008 Consecration na exit sajtu: http://music.myexit.org/konsekrejsn Quote
niking Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 cuo sam da si postao gitarista u Super S Karamelom, hoce pasti neka zajednicka svirka? Quote
Buddha Posted May 20, 2008 Author Report Posted May 20, 2008 naravno, svirace nam na promociji. Quote
Buddha Posted May 22, 2008 Author Report Posted May 22, 2008 pominjemo se i ovde: http://sludgeswamp.blogspot.com/search?upd...;max-results=20 Quote
Rain delay Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 OK je Aux, solidan, mada me tu lično odbija pop prizvuk, notorna prog izvedba i po svaku cenu "savremen" zvuk. Moj utisak, što ne znači da je objektivno tako... Prava stvar je ipak "2nd april 2008". Baš je dobar. Ima energiju i kanda je šmekerski vajb. A i pesme su generalno, bolje. Ovaj covek je van kontrole Nego, sta cete sa Multimedijom? Quote
Buddha Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 nismo jos dobili nista konkretno. videcemo. izasla je danas recenzija za "aux" u Singidunum Weekly: Quote
Buddha Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 taj detalj "mail to" ume da edituje redakcija, tako da to bolje njih da pitas Quote
RNA Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Помислиће неки читалац да сте врло политички ангажован бенд, те да вас политика из неког разлога спутава. Quote
KRANG Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 ni malo ne zaostajete za nekim npr finskim gitarama Quote
Buddha Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 nagadjam, ali mislim da je redakcija ili htela da kritiku izdavastva u recenziji nekako "navede" tj. objasni politickim stanjem, ili su jendostavno u redakciji nezadovoljni/razocarani trenutnom pol. situacijom u zemlji. haha finske gitare su vrh, kapiram da je taj momenat zbog evrovizije Quote
Recommended Posts