Jump to content

Recommended Posts

Posted

Haha, mislim da je to rekao samo da bi shvatili ljudi da će lako da se snađu. ;)

Vidimo se. :pivopije:

Inače, u subotu sviramo u Terrarossi u Kikindi, ko je odatle i iz okoline nek navrati. ;)

Posted

Drustvo, bilo je super sinoc. Zvuk je bio perfektan (gotovo nadrealan za uslove tog prostora).

Steta sto ste tako brzo zapalili nazad...

Nadam se da ste zadovoljni uslovima, gostoprimstvom i pljeskavicama naseg malog grada. ;)

Posted

Ohoj, hvala što ste nam omogućili da sviramo sa vama u Terrarossi, nadam se da ćemo svirati ponovo zajedno (mi vas prvom prilikom zovemo u Beograd da nam budete gosti), poprilično smo zadovoljni, čujemo se i vidimo se uskoro. :pivopije:

Posted

Pa dobro, u Duff-u su proporcionalno i vece i skuplje. U negotinu kostaju 80 dinara i velike su skoro kao hamburgeri u meku. Stvar standarda. :P

Bice nam zadovoljstvo da vam se oduzimo. :D

:pivopije:

Posted
nije moglo bolje na budzetu od jedne pleskavice i 5 sati snimanja.

to jedino

ovako, premalo benda, previse drmusanja... na nekoliko mesta sam se odusevio, ali vecina spota mi je bila u fazonu: Look, I made an artsy video clip and found some music to play with it

Zvuk, sa druge strane me je odusevio :D narocito gitare :rockdevil:

Posted
to jedino

ovako, premalo benda, previse drmusanja... na nekoliko mesta sam se odusevio, ali vecina spota mi je bila u fazonu: Look, I made an artsy video clip and found some music to play with it

Zvuk, sa druge strane me je odusevio :D narocito gitare :rockdevil:

da, trebali smo da snimimo spot kao HIM i da se lizemo, to bi bilo ok :P