Jump to content

Recommended Posts

Posted

2s9uadv.jpg

Konačno, došao je trenutak i da objavimo naš drugi album, .avi. Nakon velikog razmišljanja o tome da li raditi diskove ili ne, odlučili smo se na download-only varijantu, a verovatno ćemo raditi vinile kasnije. Album košta 3 eura ili više, ovo ili više znači da ako neko hoće da podrži bend i da da više para može da uplati sumu koju želi. Ceo album možete besplatno da preslušate sa našeg sajta, a možete platiti album PayPalom, Visom (mislim da radi Visa Internet iz Banke Intese), American Xpressom ili Mastercardom.

Što se tiče majica, u toku sledeće nedelje ćemo znati koliko koštaju i sve informacije, tako da ćemo vas blagovremeno obavestiti o tome.

.avi je takođe dostupan u svim formatima, za lossless audiofile tu je FLAC i ALAC, a takođe su dostupni i mp3, ogg i aac.

Album možete poslušati i skinuti sa našeg sajta:

http://consecrationband.com

Nadamo se da će Vam se svideti album i vidimo se na nekoj od naših sledećih svirki (3.4. - Bačka Topola, 4.4. - Novi Sad, 8.4. - Zagreb, 9.4. - Rijeka, 10.4. - Beograd, 14.4. - Banja Luka, 24.4. - Kikinda)

Posted

Slušam sada, ovo je jebeno savršeno. Tačno ste uhvatili kako zvučite uživo, a produkcija je i teška i čista, taman na mestu.

Pitanje 1: čiji je ženski glas na "Somni"?

Pitanje 2: pedale i efekti na "Cisterni"?

Posted

Obožavam konstruktivne odgovore.

Mislim na deo oko 06:30. Sad, budući da je niking dovoljno pametan da odgovori doskočicom na engleskom, a nedovoljno pristojan da objasni, mogu samo da pretpostavim da je u pitanju Danilov falseto.

Posted

Nikola kada si spomenuo te varijacija i pakete ovo nisam očekivao. :frown:

A baš sam se radovao disk izdanju, a opet taj digitalni format...

I kako sada da ovo nabavim kada ne raspolažem ni jednim od ovih kartica niti sa pay pal profilom? Dam nekome od vas na ruke pare pa mi srežete album u formatu koji želim? :confused:

Posted

Nikola kada si spomenuo te varijacija i pakete ovo nisam očekivao. :frown:

A baš sam se radovao disk izdanju, a opet taj digitalni format...

I kako sada da ovo nabavim kada ne raspolažem ni jednim od ovih kartica niti sa pay pal profilom? Dam nekome od vas na ruke pare pa mi srežete album u formatu koji želim? :confused:

intesinu visa internet karticu možeš da uzmeš, ne plaća se održavanje niti treba nešto da se uplati pri otvaranju računa ;)

Posted

u cisterni je svirao nas drug stole :D

pesmu smo tako nazvali jer mu se tako zove maticni bend u kome svira :D

tu smo od efekata koristili boss super shifter i digitech whammy xp100

Posted

A ja baš mislio da je išao neki fuzz sa još nečim. :) Zanimljiv zvuk je ispao.

A ono za "Somnu" sam ipak pogodio na kraju, a? :haha:

Posted (edited)

gej falset a la mike patton daje blow job jonsiju iz sigura :pivopije:

nije bio fuzz, to je drive sa laney-a, tj. malo pojacan drive na klin kanalu

Edited by Buddha
Posted

I ja sam se radovao disk izdanju, tj. tvrdom primerku. Ali dobro, bolje nešto. Kada izdajete sledeći album, nemojte baš toliko da svirate nove pesme na svirkama :) Sve se pesme znaju, osim "Cisterna".