Apeiron Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Evo ga malo utisaka sa BL svirke, udarac od veceri! http://www.serbian-metal.org/index.php/consecration-magma-monument-live-dfk-utisci.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 A eto Ambis ili Berlin bi mogli doci u obzir. Mada,u Berlin ne bi moglo puno ljudi da stane,ali kad mogu Autumn For Free,mogli bi i Consi. A što mora Podgorica? Bar ima super ljetnju pozornicu, tamo su svojevremeno nastupali metal bendovi Crne Gore i okruženja Ta svirka u Marfiju je bila nešto najgore što Marfi pamti - zbog svega!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 podgorica = najgora svirka mog zivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 A što mora Podgorica? Bar ima super ljetnju pozornicu, tamo su svojevremeno nastupali metal bendovi Crne Gore i okruženja Ta svirka u Marfiju je bila nešto najgore što Marfi pamti - zbog svega!!! U pravu si potpuno. Nego razmisljam kako je Podgorica van sezone uvijek puna,pa cisto sa aspekta da dodje vise ljudi. Ima i Cetinje ljetnju pozornicu,nastupali su Doris Dragovic,Petar Grašo i Goran Karan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 podgorica = najgora svirka mog zivota podgorica = jedna od tri najbolje svirke mog zivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 mi u crnu goru na svirku samo avionom. sve ostalo ne dolazi u obzir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 (edited) Edited April 19, 2010 by Buddha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Kakvim se avionima leti do CG razmislila bih dva puta Što će reći, u CG nikako! U pravu si potpuno. Nego razmisljam kako je Podgorica van sezone uvijek puna,pa cisto sa aspekta da dodje vise ljudi. Ima i Cetinje ljetnju pozornicu,nastupali su Doris Dragovic,Petar Grašo i Goran Karan. A pa dobro, ja sam imala na umu ljeto, jesen... Tada je primorje dosta aktivnije u odnosu na zimu. Mada bi fakat više publike bilo u PG. Tužno je to kako čak ni ona nema dobro mjesto za svirke ove vrste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 u CG samo sa 2 torbe pune gudre, proshli put jedna nije bila dovoljna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ResurrectioN Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Pre jedno pola sata bio Aligator na Artu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 sedis i gledas art u pola 1? the fuck 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 lmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 21, 2010 Author Report Share Posted April 21, 2010 dogovorili smo se da ce karte za The Ocean / Consecration 13.juna (nedelja) u KC Grad ipak biti 500 dinara u pretprodaji, a ne 700/800 kako je prvobitno bilo najavljeno. na dan koncerta ce biti 700 dinara. puno koncerata ce biti krajem juna (Massive Attack, Skunk Anansie, Clapton, Dylan...) i iako to ipak striktno nije ista ciljna publika, ipak se i Exit opasno blizi (Faith No More!) i treba ipak uklopiti sve te koncerte, tj. imati para za sve to. mi bismo svakako voleli da nam izadjete u susret i dodjete u sto vecem broju na koncert. The Ocean ce od ovog koncerta jedva ista i dobiti ovim putem, ali zato bi bio red da im bar organizujemo dobro zezanje kao prosli put pre dve godine i da im i ovaj koncert bude jedan od najbojih na turneji btw, na Exitu cemo nastupati cetvrtog, poslednjeg dana (11.jul, nedelja). tog istog dana ce nastupati i Cathedral sa nama na metal bini, a na main stage-u su istog dana i Faith No More. mi cemo dati sve od sebe da se nikako ne preklopimo sa Faith No More, kao i to da cemo biti negde blizu termina Cathedral. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 dajte sve od sebe i da se Cathedral ne preklopi sa Faith no More al ozb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 @uruk hai - to je vec do samih organizatora maina i ostalo, ali mislim da su dovoljno pametni da to ne dozvole. pretpostavljam da ce pendulum sa bendom biti prvi na mainu, posle njih fnm, pa onda chemical bros. cathedral ce mozda biti u isto vreme kad i chemical, ali to je samo neko moje nagadjanje za sad.... videcemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TužneUši Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 ...ali mislim da su dovoljno pametni da to ne dozvole. iskustvo govori drugacije zadatak uociti da jedan bend na jednom stejdzu i drugi bend na drugom potencijalno imaju zajednicku publiku, koja bi da po svaku cenu isprati oba, mi se cini pretezak za organizatore exita, pogotovo sto su u pitanju fnm i cathedral, dva stilski bitno razlicita benda maksimalno sto su oni u stanju je da naprave relativno smislen redosled bendova na jednoj pozornici a i tu redovno bude poprilicnih gafova nesto tipa neki ska-punk bend izmedju simargala i amon dina i sl (izmislio sam ovo, ali potpuno je u skladu sa realnoscu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 ove godine ipak rade malo upuceniji ljudi. to se vidi i po izboru lineup-a. ne bi njima to palo sa neba da pozovu te izvodjace. u krajnjoj liniji, ako se fnm "zakuca" za neki termin tipa 22h, najlakse je pomeriti cathedral za 00 ili pola 1. vec se desavalo da na metal bini headliner bude kasnije, radije nego ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajdnaprimer Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Evo mog kratkog zakasnelog viđenja albuma: alligator - najgrđa stonerčina koja seče svakih 6 sekundi .avi - kroz pustinju i prašumu, supersonično cisterna - malo remek delo, ima da napravim stop motion spot s maketom cisterne djavo nije urban - nešto najlepše na svetu, ježi mi se svaka dlaka u jednom delu pesme idiot glee - vozi, vozi i vozi somna - čista ljubav i izlaz. ceo album: čista desetka! leči sidu, jači i od Čak Norisa, najbolji album odavde još od Block Out-ovog AISKIG (2004), a i šire gledano, meni definitivno album godine. ne mogu da verujem da niste uspeli da izdate cd, da vas nije zvao neki veliki label... vidimo se 13-og. Edited April 25, 2010 by ajdnaprimer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) ipak istog dana sa FNM na exitu? nadam se da se ne poklapa ništa. edit: jesam kreten, tek sad vidim da se pisalo o tome gore. Edited April 26, 2010 by (kinetic) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 28, 2010 Author Report Share Posted April 28, 2010 oglasio se i Trablmejker: http://www.trablmejker.com/emisije/8/1701 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 kad će karte za the ocean krenuti u pretprodaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 mesec dana pred koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted May 2, 2010 Author Report Share Posted May 2, 2010 nova recenzija: http://potlista.com/recenzije/330-consecration/908-consecration-avi.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Consecration intervju Metal Sound konacno 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts