Guest Administrator Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Danilo se zamračio , prišao k'senci naopaka križa Quote
Lou Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Gde vam je peti član? To se i ja pitam. Slike su dobre, eto materijala za nove plakate. Quote
Berliner Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Gde vam je peti član? stvarno, gde je Quote
Lou Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Na myspace stranici Nemanja nije na spisku članova, može se reći da je jasno. Quote
Guest Administrator Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Verovatno je otisao zbog istog razloga kao Laza. Quote
Chicken Little 420 Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 sad kad azal i layna naprave projekat, ih! Quote
Baal Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Aj da se ne bavimo razlozima što nema Nemanje, sviramo kao četvorka i to je to. 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 (edited) ne moze brate.. ovo je yumetal! i sto nisi ispeglao majicu za session? Edited November 2, 2010 by Theory of Chaos Quote
Guest Administrator Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 I malo photoshop da sakrijes tu narkomansku facu ( upuceno trenju ) Quote
Baal Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 @Darko Nemam peglu, ja sam hipster. @Admin Ne mož' to fotošop sakriti. Quote
Guest Administrator Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 (edited) @Admin Ne mož' to fotošop sakriti. Istina , ali je tvoja kosa radila taj posao. Get a wig man. Edited November 2, 2010 by Administrator Quote
markomrki Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 (edited) Do jaja su fotke, samo pitanje za hipstera, jel sad zvucite jos tvrdje i sirovije??? Edited November 2, 2010 by markomrki 1 7 Quote
Guest Administrator Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 (edited) Sudeći po bledim facama i kvazi krvavim zglobovima , kapiram da će biti neki doom gotik erotik. Edited November 2, 2010 by Administrator 1 Quote
markomrki Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Danilo izgleda strava na slikama, i ostatak se uklapa, ali trenjev happy face na slici gde su svi mega ozbiljni, to je priceless 3 5 Quote
Berliner Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Aj da se ne bavimo razlozima što nema Nemanje, sviramo kao četvorka i to je to. ne moze. davaj pikanterije. Quote
Lou Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Aj da se ne bavimo razlozima što nema Nemanje, sviramo kao četvorka i to je to. Ma, ako on nije tu - to je ok, ne mora sve da se zna. Niste spomenuli da više nije u bendu, pa je iznenađenje. Quote
Berliner Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 mislim da treba da nadjete novog petog clana, nekog klavijaturistu/programera. 1 Quote
markomrki Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 (edited) Te stvari sa clanovima su pipave do kurca. Potpuno je razumljivo sto cene da pricaju o tome, posle koga god da sretnes u gradu pita te, i svi znaju sta si trebao da radis,sta nisi, dele savete i ispiraju usta. U svakom slucaju moja sva podrska za dalji rad, vidimo se 12tog. Edited November 2, 2010 by markomrki 1 5 Quote
Berliner Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Te stvari sa clanovima su pipave do kurca. Potpuno je razumljivo sto cene da pricaju o tome, posle koga god da sretnes u gradu pita te, i svi znaju sta si trebao da radis,sta nisi, dele savete i ispiraju usta. pa naravno da ce fanovi (nije da ih ima puno ali ima ih sve vise) da pricaju o tome ako im je stalo do benda, kao sto mi tracarimo nase omiljene bendove, sasvim je to ok. samo sto ce jos vise da gossipuju ako izostanu zvanicna saopstenja i objasnjenja. podrska se podrazumeva. Quote
Baal Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 mislim da treba da nadjete novog petog clana, nekog klavijaturistu/programera. Ma jok, prodali smo sve reverbe i delayeve i kupili još po 5 muffova svako i sad sviramo samo stoner. Quote
oʞɾoƃ Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Videh danas Baala bez lokni, završio sam sa ovim bendom. 2 Quote
Lou Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Jeb'o stoner ako nije čupavo ili ćelavo. Quote
Talvi Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Sad vam videh ovo sa fejsa: Genre: Космос-рок Quote
Recommended Posts