AstralliS Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 @Astrallis: Eee... Da su imali izdavača i za prva dva albuma, gde bi im bio kraj. Da ne pominjem da su snimili albume onda kada su pesme bile osmišljene. Radi se na tome. Ja sam se lično zauzeo da probam sa par izdavačkih kuća, ne košta ništa 1 Quote
Lou Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Koje bre nove pesme? Daj vamo. Ja video samo onaj tejzer. Nove pesme koje slušamo na svirkama poslednje dve godine. Radi se na tome. Ja sam se lično zauzeo da probam sa par izdavačkih kuća, ne košta ništa Tooo. Quote
Лука Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Dve godine nove. A jesam jadan, nisam otišao na te Conse baš toliko, jedno dve godine. Quote
Лука Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 gledao sam ih pre baš puno u livingrumu pa sam se zasitio bio. Quote
AstralliS Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Ja bih samo da dodam da će novi album u kompletu zvučati predobro. Ono što sam mogao da čujem je zaista odlično Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 gledao sam ih pre baš puno u livingrumu pa sam se zasitio bio. Takodjer.ima li makar snimaka na tjubu tih novih pjesama? Quote
Grobodan Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Kratko ali slatko sinoć. Baš dobar zvuk bio. Quote
jerotimije Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Kratko ali slatko sinoć. Baš dobar zvuk bio. Bilo tiho, doduse! Odlicna svirka u svakom slucaju! Quote
Jimmi Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rk5TTWScYE0 3 1 Quote
Lou Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Koliko mi početak pesme miriše na Radiohead, ali onako lepo, ne pokradeno... Sjajno zvuči. 2 1 Quote
Lou Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RCk3hlmK-VM&feature=feedu 4 Quote
Stolet Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Upravo se vratih sa svirke u Route 66, oduvan sam Odličan nastup ostavio me bez reči, sem par glupih koje sam dobacio na kraju Čestitke momcima stvarno, dođite nam opet 1 1 Quote
Zen Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Bili juce u Route 66 bas se radovah koncertu, napokon Consi u NS otkad sam ovde al Consecration s jednom gitarom - ko prazan burek... Quote
Jimmi Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Bili juce u Route 66 bas se radovah koncertu, napokon Consi u NS otkad sam ovde al Consecration s jednom gitarom - ko prazan burek... Ne znam, ja nisam imao takav utisak. Meni je zvucalo bas dobro i super mi je sto su u trojci svirali. Problem sa njihovim svirkama u Novom Sadu su sugavi termini, datumi i uvek bude nesto prosecno ljudi zbog tih stvari. Meni je ovako svirka bila super, sa sve novim pesmama. 2 1 Quote
Lou Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Ja sam ih slušao od kada su bili trojka, pa mi to nije toliki problem. Ali iskreno, mnogo su jače (masivnije, da se tako izrazim) zvučali sa dve gitare. 2 Quote
truliandedzombileš! Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Šta fali? Ovim trendom uskoro u bas+bubanj postavi a onda vam je nebo granica - B92, top liste... ih. 3 2 Quote
chess Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 mnogo su jače (masivnije, da se tako izrazim) zvučali sa dve gitare. 2 1 Quote
Berliner Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Ball nije ni blizu toliko zamascivao kao laza sa brutalnim zvukom, sad nema vise tog godflesh momenta. Ali meni to ne smeta, tumacim novi zvuk kao promenu stila Sad ste vise goth, treba da ubacite neke whispery vokale 1 Quote
Lou Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Nije zamašćivao, ali je dodavao pozadinu glavnoj melodiji, e-bow, dosta detalja čime bi se gitare preplitale. 1 1 Quote
Stolet Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Ako i deluje manje masivno nego ranije, ne znam da li sam nekad čuo trio čiji zvuk deluje masivnije od onog sinoć Mene to npr. čudi kod Consecration, kako zvuče kao da ih je 15, a ne 3 Što se termina tiče, onaj kome je problem da ostane do 3 i da spava samo 4 sata pre posla ujutru, a da propusti onakav nastup, jbg, neka stavi na vagu pa vidi da li je odlazak na svirku vredan umora posle neprospavane noći Quote
Lou Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Ja sam samo jedan trio čuo koji je uživo bolji u tome - Seven That Spells. 2 1 Quote
Recommended Posts