Stolet Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ah, i da, fali još jedna gitara u određenim delovima pesama u kojima je ključno prisustvo dve gitare To je to, pišem post i jedino što ne napišem je ono najvažnije što sam hteo da istaknem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Što se termina tiče, onaj kome je problem da ostane do 3 i da spava samo 4 sata pre posla ujutru, a da propusti onakav nastup, jbg, neka stavi na vagu pa vidi da li je odlazak na svirku vredan umora posle neprospavane noći Meni nije zao sto sam ostajao itd, vec sam govorio generalno da Consecration uvek dobije neki bezvezni termin ili datum svirke u Novom Sadu, kao recimo prosle godine kad su svirali na uskrs. Bas je bio bedan broj ljudi, mozda jedan manji razred, a ni sinoc nije mnogo drugacije bilo. Cenim kad bi organizovali solo svirku, da bi bilo vise ljudi... Mozda se i varam, ali ja ih dozivljavam kao relativno zvucno ime kod nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ja sam samo jedan trio čuo koji je uživo bolji u tome - Seven That Spells. http://www.youtube.com/watch?v=3cA24Da4j-g&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Meni nije zao sto sam ostajao itd, vec sam govorio generalno da Consecration uvek dobije neki bezvezni termin ili datum svirke u Novom Sadu, kao recimo prosle godine kad su svirali na uskrs. Bas je bio bedan broj ljudi, mozda jedan manji razred, a ni sinoc nije mnogo drugacije bilo. Cenim kad bi organizovali solo svirku, da bi bilo vise ljudi... Mozda se i varam, ali ja ih dozivljavam kao relativno zvucno ime kod nas... Oni to i jesu za većinu ljudi koji cene trud novih bendova, pa još onih koji donose zvuk kakav publika ranije nije čula. Ipak ne verujem da bih to nazvao zvučnošću (bar ne u smislu popularnosti), više nešto kao 'uživaju poštovanje uskog kruga posvećenih muzičkih frikova' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Nove pesme su kidalica. Nemam reči. HC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Pošto se članovi benda još uvek dure, te ne dolaze na forum... 1. Prog Archives intervju sa Danilom 2. Svirka na brodu "Lađa" (ex-Olympic), 03.09. u 22:00 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Event na last.fm http://www.last.fm/event/2036080+Consecration+at+Brod+La%C4%91a+%28ex-Olympic%29+on+3+September+2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Ako me ispiti prodju dotle, bi ti išao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Njihove svirke ne propuštam. Ovog puta je isto stanje kao onomad kada su svirali u Studenjaku, ispitni rok. Ako ne budem imao ispit baš sledećeg dana, idem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Register Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Cena karte 300 dinara? Sta je sa onom pricom kako je consecration toliko kvalitetan bend da zasluzuje cenu karte 500 dinara? Znaci videli da im doslo 30 ljudi tad i ispalili se i sad vratili na 300 dinara. A ovamo napali decka sto je rekao da su se malo precenili,a na kraju i jesu i skapirali su to i zato su spustili cenu na 300 dinara 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Kako arlauče fejk nalog iz svakog slova ovog posta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 ako na lađi i dalje postoje stolovi sa kariranim stolnjacima - idem. pa makar ulaz bio i čitavih 550 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Cena karte 300 dinara? Sta je sa onom pricom kako je consecration toliko kvalitetan bend da zasluzuje cenu karte 500 dinara? Znaci videli da im doslo 30 ljudi tad i ispalili se i sad vratili na 300 dinara. A ovamo napali decka sto je rekao da su se malo precenili,a na kraju i jesu i skapirali su to i zato su spustili cenu na 300 dinara potpuno kontam sta hoces da kazes. alogija to nikad ne bi uradila, oni su posteni muzicari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ja se svojevremeno nisam žalio na 500 kinti, iako sam u potpunosti razumeo šta je ljudima problem, tako da mi je ovih 300 dinara bagatela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=54uU_RXLy4M 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ali tačno mi fali još jedna gitara... Barem na ovoj pesmi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Nema Nikole Vranjkovica da je odsvira... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 (edited) fali kako ne, jos jedna gitara im ko leba treba, mnogo masivnije zvuce tad Inace na svirci na Lađi kao specijalni gosti nastupiće noiz kolektiv [C. T. D.] + Tearpalm, sa uvodnim setom od petnaestak minuta Edited August 27, 2011 by chess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 E da, neko je pitao na last.fm-u zašto se ne pominju u najavi svirke, pa obrisao komentar. Ako sam dobro shvatio, to su dva projekta/benda koji će nastupiti kao kolektiv. Evo linkova: http://ctdelectronix.webs.com/ http://www.myspace.com/tearpalm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 ne fali druga dzitra, novi zvuk, drugi stil, aranzmanski nema mnogo sta da doda jos jedna gitara ni u jednoj od novih pesama, pogotovo u barikadama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Slažem se za "Cimet" (mada dobro znam kako je zvučala sa dve gitare, trenje je tu svirao sasvim dobru podlogu uz pokoji detalj) i donekle za "Romantičnu policiju", jer su pesme atmosferične i, da se tako uzrazim, lagane. Ali u ovoj, koja se vrti oko rifa, pa gde kasnije upadne solo, a bas gitara jednostavno ne daje dovoljno podloge... itekako je potrebna ritam gitara. A to za novi stil nema veze sa ovime, promena je počela odavno, a trenje ispao iz benda kasnije. Pesme su stvarane sa dve gitare. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 (edited) znam da je promena pocela tako a zavrsila se ovako i ne mislim da je to sticaj okolnosti nego kreativni zaokret. mozda bolje da pitamo -a uostalom barikade je cista power trio varijanta, gtr solo preko bas pratnje je nesto najbolje na svetu kad se uradi majstorski, jedino sto meni nedostaje je jos malo mascobe u basu ali vrlo je dobar bas svejedno. Edited August 27, 2011 by Нормалан и Природан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanicmaster Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Izdrkotine od ljudi, kao sto im je izdrkotina hipsterska i muzika usrana. Sve polu-uplakan ovaj pevac kao da su mu familiju poklali, jebali mrtve i na kolac iznabadali, polili benzinom i drkali na to pre svirke. Samosazaljenja ima za izvoz. Zasluzuje da ga sledja na kvarno covek napuca pivskom bocom u glavu kako je down. 1 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Potpuno podrzavam. Cinjenica da pored vrhunskih bendova na sceni kao sto je recimo Alogia neko moze da slusa ovu abominaciju i ide na njihove koncerte, obicno narkomansko prenemaganje mi je potpuno neshvatljiva. Zgranut sam. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Zar nije samosazaljenje glavna fora u melodijama Consa? Veoma veliki uticaj Paradise Losta postoji u Danilovim rifovima. Masnog cemo da pitamo da umasti, ne bilo nam teshko Upotrebice se Nobels dist za bas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts