Jump to content

Recommended Posts

Posted

kolju ovi PL momenti,odavno ovako dobre konse nisam cuo

moraju da se znaju koreni ;) bice jos iznenadjenja na albumu inace. omote cemo cekati manje nego prosli put nadam se

Posted

Zvuk je više tight nego na prošlom albumu, a to mi i smeta svaki put kada isti slušam. Učenje na greškama?

Odlično zvuči pesma.

Posted

nema gresaka sa nase strane jer su sve pesme (cimet, univerzum, jos jedan album posle toga) snimljene u isto vreme. isti sesn, isti studio, isti usnimci, isti kanali. aron ume da radi onako kako niko ne ume da radi u srbiji/na balkanu i to je to...

Posted

Nisam ni naveo sa čije strane može da bude greška, tj. sadašnji napredak. ;) Od prvog trenutka kada je upala gitara sa rifom, čuo sam da je za trunku utegnut ukupan zvuk u odnosu na Cimet, što je na pesmu leglo taman kako treba.

то што теби смета, не значи да је у питању грешка

To što te nisam video na njihovoj svirci jedno sto godina mi kaže da ne možeš da učestvuješ u raspravi na najbolji način. Uvek kažu da je poenta da uhvate live osećaj na albumu, a neki aspekti tog zvuka su, po mom mišljenju, ostali u zapećku na albumu. To nešto što je nedostajalo, čujem u zvuku nove pesme i pohvaljujem napredak. Ako si ih slušao uživo u skorije vreme i obrnuo album dovoljno puta da uhvatiš nijanse, daj mišljenje o tome.

Posted (edited)

Mora ćešće da dolaziš na svirke benda da bi ti pustilo pesmu :haha:

Odlična pesma, inače

Edited by M-16
Posted (edited)

javili su nam se iz studenjaka i potvrdili nam novi datum za nastup, petak 6. septembar, 21h. ulaz je slobodan, a gosti ce nam biti sharks, snakes & planes (kao sto je bio plan i prvi put). nadam se da ce biti lepo vreme :D

Edited by VoivodBG
removing format