Duke Of Borca Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Radi se o jedinstvenom spoju metala i balkanske etno muzike, za sada je tu jedna pesma, bice ih jos uskoro, kritike i komentari su dobrodosli postavu cine: Vokal - Ivan Gitara - Cewa (ex-ATP) Gitara - Sharkey (Noyz) Bass - Srdjan (DaggerSpawn) Bubanj - Djole (ex-Hetera, ex-Nightfall) Link na kome mozete cuti za sada jednu pesmu: myspace.com/unevenserbia Quote
Шарки Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ћеwа је све лепо рекао, немам шта да додам, слушајте и дајте коментаре. Quote
Baal Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 (edited) Super je pesma, kao što rekoh Ćeli na MSN-u, super pesma, refren odličan, samo imam zamerku na vokal liniju i na izgovor engleskog, al' popraviće se valjda. Samo napred. Edited May 14, 2008 by Čovek zvani Duga Quote
fatdzo Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 nije etno metal nego Metno. Inace pesma je strava, mada bi se slozio za vokale.(malo bolji akcenat, da ne zvuci ko pijani Irac ) Quote
Kinasky Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 (edited) Super je ovo...samo je glas previse etno Edited May 15, 2008 by Kinasky Quote
Apeiron Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Cool, posebno gitare i melodije! Samo napred! Quote
WoI Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 u bre ovo ladno zazivelo. secam se pre dve tri godine kad ste mi priclai o ovome ekstra je pesma narodnjak 201% Quote
Шарки Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Имајте у виду да је ово певачу прво снимање, сваки следећи снимак ће бити много бољи од претходног. Quote
kIDd Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Ovaj projekat bi bio bolji kad bi imali nekog growl vokala... Quote
Baal Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Ne treba vam growl vokal, pustite malog. Samo napred, pevač engleski da popravi i malo bolje da nasnimi vokale i pesma će da bude hit. Quote
ba+a. Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Svidja mi se pesma ali mi se ne svidja shto je na engleskom. Takodje mi se vokal ne svidja x). Ali mjuza je vrh x) . Quote
Duke Of Borca Posted July 1, 2008 Author Report Posted July 1, 2008 Uneven je ostao bez basiste, ako ima zainteresovanih, nek me kontaktiraju na pp Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Dakle sta je toliko fascinantno kod ovog benda (da ne kazem smesno)? U naslovu pise :'Jedinstven spoj metala i balkanske etno muzike' ...E sad se ja pitam ako je to jedinstven spoj metala i BALKANSKE ETNO muzike... Koji kurac pevaju na engleskom? Quote
Duke Of Borca Posted July 20, 2008 Author Report Posted July 20, 2008 Dakle sta je toliko fascinantno kod ovog benda (da ne kazem smesno)? U naslovu pise :'Jedinstven spoj metala i balkanske etno muzike' ...E sad se ja pitam ako je to jedinstven spoj metala i BALKANSKE ETNO muzike... Koji kurac pevaju na engleskom? Lepo si rekla METALA i balkanske etno muzike, jel postoje neka pravila da to ne sme na engleskom ? P.S. Idi slusaj pank Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Lepo si rekla METALA i balkanske etno muzike, jel postoje neka pravila da to ne sme na engleskom ? P.S. Idi slusaj pank Ja samo mislim da je to smesno...I glupo... P.S. Ja ne slusam Punk! Quote
Duke Of Borca Posted July 20, 2008 Author Report Posted July 20, 2008 To je ko da bi rekla da je System of a down glupost, jer mesaju jermensku etno muziku i metal, a ne pevaju na jermenskom, ali sta sad, misljenje je ko dupe, svako ga ima Quote
VANDALICUM Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ej, ovo je stvarno super... I originalno. Svidja mi se Nego, mogli bi ste koju pesmu na srpskom da uradite, mislim da bi odlicno zvucalo. Samo napred Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 To je ko da bi rekla da je System of a down glupost, jer mesaju jermensku etno muziku i metal, a ne pevaju na jermenskom, ali sta sad, misljenje je ko dupe, svako ga ima Pa ja mislim da je System of a Down sranje...Mada ne zbog mesanja jermenske etno muzike i metala vec zato sto su po mom subjektivnom misljenju sranje... Quote
Duke Of Borca Posted July 20, 2008 Author Report Posted July 20, 2008 Pa dobro, iskazala si svoje subjektivno misljenje, sad mozes ici Inace bice i pesama na Srpskom, radi se punom parom. Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Pa dobro, iskazala si svoje subjektivno misljenje, sad mozes ici Inace bice i pesama na Srpskom, radi se punom parom. Da...Radi se ... Po ceo dan...Gledanjem u plafon... Quote
Duke Of Borca Posted July 20, 2008 Author Report Posted July 20, 2008 Gledanje u plafon je osnova kreativnosti Quote
le_scrawl Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 kretivnost ...entuzijazam ...dva zaljubljenika u prelepu balkansku etno muziku Farki sto ne stavite neku biografiju ovde Quote
Recommended Posts