Ајлин Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Ovaj, Šarki... kad izlazite na stejdž? Khm. Ti znaš da je to informacija od životnog značaja za mene ovaj put Quote
Шарки Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Ако све буде у реду, а требало би, у 22ч. Quote
Мајор Гашпар Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Пријатељи сте ми на фејсбуку. Quote
Ајлин Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Zvanično ste postali moj omiljeni demo bend. Odlična svirka, usvirani ste i srećni. Bilo je zadovoljstvo slušati vas i gledati. Nova stvar odlična, od one terce na početku solaže sam se blago naježila od miline. Nights In the Club zvuči bolje nego na majspejsu 3 Quote
Imenjak Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Zvanično ste postali moj omiljeni demo bend. Odlična svirka, usvirani ste i srećni. Bilo je zadovoljstvo slušati vas i gledati. Nova stvar odlična, od one terce na početku solaže sam se blago naježila od miline. Nights In the Club zvuči bolje nego na majspejsu cuo sam da vas je onaj Joca dobro namsetio Quote
Duke Of Borca Posted December 5, 2009 Author Report Posted December 5, 2009 Imenjace bez tebe Uneven ne bi bio ono sto jeste. Hvala Ajlin za komentar, novije pesme koje se trenutno krckaju su jos bolje, nadamo se da cemo ih servirati uskoro Quote
El Karnisero Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Razvalili ste.Svaka cast.Nova pesma je super,svirali ste USSR(jea!) a Igrale se delije zvuci fenomenalno,obavezno je ubacite na album! Samo napred! Quote
Duke Of Borca Posted December 5, 2009 Author Report Posted December 5, 2009 U nekom dugorocnom planu je da se snimi album sa obradama balkanskih narodnih pesama u metal maniru. Hvala na komentarima Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Ajd i ovde,svaka cast za svirku,upeglajte samo ovu novu pesmicu i bice dobro. Posvetiste svirku i Bosku,steta sto se prodrao onaj mentol iz prvog reda. Quote
Duke Of Borca Posted December 8, 2009 Author Report Posted December 8, 2009 Ko voli da glasa Glasajte za Uneven: http://www.at.metalfest.eu/votes.html Quote
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 dobro zvucite i jako mi se svidelo sto ste obradili zajko kokorajko,to mi jedna od omiljenih pesama Quote
Duke Of Borca Posted December 8, 2009 Author Report Posted December 8, 2009 A nama je drago da je neko uopste u Beogradu prepoznao . A evo i delica te pesme sa svirke sa Kultur Shock-om Quote
Speed_Dead Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Ajd i ovde,svaka cast za svirku,upeglajte samo ovu novu pesmicu i bice dobro. Posvetiste svirku i Bosku,steta sto se prodrao onaj mentol iz prvog reda. Sta se prodro? Sta je bio problem? Quote
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 A nama je drago da je neko uopste u Beogradu prepoznao . predivna pesma http://www.youtube.com/watch?v=NhdrbaRQQsk Quote
Mita Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 to je kult pesma nisam znao da Uneven to radi :D Quote
Duke Of Borca Posted December 8, 2009 Author Report Posted December 8, 2009 A nama je drago da je neko uopste u Beogradu prepoznao . A evo i delica te pesme sa svirke sa Kultur Shock-om Ne secam se najbolje, al nije nista zlonamerno, verovatno covek nije skapirao o cemu se radi. Quote
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 to je kult pesma nisam znao da Uneven to radi :D da i odlicno je zvucala metal verzija te pesme Quote
Bata Trokrilni Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 vladimirove recenzije uvek donesu pravu buru. tek sad videh ovo za pominjanje princa. kapiram d aje valadimir recenziju locirao za lokalno tržište:) Ja videh tek sad da se pominjem u ovakvom kontekstu. Poslušao sam pesmu o kojoj je reč (USSR) i lako došao do zaključka da pevač ovog benda ni stilski, ni po drugim elementima, nema dodirnih tačaka s onim kako ja sada zvučim, niti s onim ka čemu težim. Tako da je poređenje, s te strane gledano, besmisleno. Ako je autor recenzije želeo da kaže kako je pevač generalno loš, pa onda uzeo mene kao primer sa kojim treba porediti loše vokale, opet je promašio, jer je mogao naći i bolje primere među afirmisanim vokalima naše rock i metal scene, tamo gde postoje sličnosti i u muzičkom stilu (neparni ritmovi, etno motivi i sl.). Quote
Bata Trokrilni Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Oдјеби са теме. Molim lepo, ne bih ni dolazio, da nisam video dve strane ničim izazvane priče o meni, i to po imenu i prezimenu. Quote
Шарки Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ај ти сад лепо, по имену и презимену, ишчупај кабл од нета из компа. 1 1 Quote
Duke Of Borca Posted December 13, 2009 Author Report Posted December 13, 2009 Sarki, ja sam mislio ti si napisao nesto pametno ovde, a ono spamujes temu nekim sranjima, pricacemo sutra o tome... Quote
Ајлин Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Je li, nisam shvatila, ko je gazda u bendu? Quote
Recommended Posts