Mita Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Remember the name; with a bit of luck, they’ll be signed to Nuclear Blast and touring their first album this time next year! In the meantime, you can hear this (lamentably short) demo via the MySpace link below. drzimo vam palceve Quote
Duke Of Borca Posted May 31, 2010 Author Report Posted May 31, 2010 Nego nisam u toku, zasto se svi loze na taj Nuclear Blast? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Dobro de,moze i roadrunner Quote
Duke Of Borca Posted May 31, 2010 Author Report Posted May 31, 2010 Serjical Strike bi lepo legao 1 Quote
PuPaK Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Leb vam jebem nenormalni kako sam se navuko na ovo,svaka ve cast,ubijate ,seckate na sitno,SAAAAMOOOOOOOOOOO NAPREEEDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNEEVEEENN! Quote
Шарки Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Leb vam jebem nenormalni kako sam se navuko na ovo,svaka ve cast,ubijate ,seckate na sitno,SAAAAMOOOOOOOOOOO NAPREEEDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNEEVEEENN! Хвала на подршци, другар. 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 pored toga rispekt i za sarkija jer cujem da se reformise jedan njegov stari projekat koji je takodje patrijotski Quote
Шарки Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 А, да. Покушаћемо поново да мало свиркамо, нисмо 'давно. 1 1 Quote
PuPaK Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Sarki nemo' da mi se zahvaljujes nego ajde sa svirkate negde na juuuuugg! Quote
PuPaK Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Ocu da sabijam u sutkenzi na igrale se delije,cujem uzivo The climb solazu i peam AaaaaAAAA Niiiighttsss innn thee cluuuuubbb! xDDD Quote
Ајлин Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 (edited) Ajd dajte opet link za najnoviji paket mp3 skembala sam ga negde a slušate mi se. A neću one prve snimke. Edited July 29, 2010 by Ајлин 2 1 Quote
Шарки Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Имаш на нашем сајту: http://www.uneven.rs/rs/audio.php Quote
Ајлин Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 (edited) Sram me bilo. Edit: jedno zapažanje. Logo vam nekako nije u skladu sa etnom suviše je moderan ono dječački mjetalski. Što ne pitate Astralnog da vam nakiti neki jelkoviti čipkasti ubitačno nesvakidašnje dobar logo koji bi bio poput uštirkanog mirisnog miljea za podmetnuti pod omot albuma Edited July 29, 2010 by Ајлин 1 Quote
Ајлин Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Si ti pravio logo?! Da li je ono na stranici jedan te isti snimak Igrale se Delije ili ste je snimali ponovo? Quote
Шарки Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Да сам ја цртао лого то курцу не би ваљало. Нисмо снимали поново, оно што је на сајту, то је. Нема друге верзије. 1 Quote
TheMashica Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Unevenn razbija domaci bend u koji najvise ulazem nade... Mnogo su dobrii... i nadam se da ce skoro album aaa i svirka ii to stooo preeeee.... Samo napred ljudi razbijate... Quote
Duke Of Borca Posted August 9, 2010 Author Report Posted August 9, 2010 Sledeca svirka na gitarijadi u Ratkovu 27 ili 28 avgusta, Beograd ce sto se tice svirki biti zaobidjen u sirokom luku u vremenu koje nailazi, eventualno za rodjendan. Vidimo se Uneven na kompilaciji ProgSphere’s Progstravaganza Compilation of Awesomeness – Part 1 http://www.prog-sphere.com/2010/08/07/progspheres-progstravaganza-compilation-of-awesomeness-part-1/ 2 Quote
Duke Of Borca Posted August 26, 2010 Author Report Posted August 26, 2010 Sutra svirka u Ratkovu, gde cemo malo eksperimentisati sa zenskim pratecim vokalima, pa ko moze, nek dodje, vidimo se tamo 1 Quote
Duke Of Borca Posted August 29, 2010 Author Report Posted August 29, 2010 Uneven je osvojio PRVO MESTO na Gitarijadi u Ratkovu! Konkurencija je bila ozbiljna i kvalitetna i čestitke moraju ići i svim ostalim bendovima, pogotovo sastavima Pry i Infidel koji su osvojili drugo odnosno treće mesto. Mi smo veoma zadovoljni najpre samim učešćem, sopstvenim nastupom i, naravno, osvojenim prvim mestom. Zahvaljujemo publici, kolegama i Organizaciji Gitarijade i vidimo se uskoro... 7 Quote
Recommended Posts