Jump to content

Recommended Posts

Posted

svaka cast ljudi.gledao sam vas prve veceri i ono sto sam cuo zvuci prilicno zanimljivo.naravno tonac je radio svoj posao ocajno ali opet i ono sto se culo je bilo skroz interesantno jer nema puno takvih bendovima na nasim prostorima.

Posted

haha pasulj+pivo+rakijaaa! zlo!

Fina bleje bese, al mislim da smo opeglali i sutra ko sto je trebalo... to bi bilo sve od nas... trajno..iovako smo promrzli

super bese

cestitam na pobedi ljudi !

111

• Upvote 2
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Uneven ima za vas dve novosti...

Prva je da smo sastav i zvanično proširili za dva vokala. To su Ivana Sanader i Ana Joševski, dve šarmantne i veoma muzički potkovane mlade dame.

Druga je da uveliko radimo na EP izdanju sa autorskim pesmama koje očekujemo u decembru i koje će prethoditi albumu sa obradama.

Uskoro i više informacija o oba izda...nja...

• Upvote 1
Posted

Uneven ima za vas dve novosti...

Prva je da smo sastav i zvanično proširili za dva vokala. To su Ivana Sanader i Ana Joševski, dve šarmantne i veoma muzički potkovane mlade dame.

Druga je da uveliko radimo na EP izdanju sa autorskim pesmama koje očekujemo u decembru i koje će prethoditi albumu sa obradama.

Uskoro i više informacija o oba izda...nja...

Lepa vest, konačno (nadam se, etno!) pozadinski vokali.

A možda i lead...?

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Kao što svi znate bend Uneven vec neko vreme nije aktivan. Ovime stavljamo tačku na celu priču i objavljujemo razlaz istog. Razloga je mnogo, jedan od njih, a verovatno i najveći su nepomirljive razlike i shvatanje celokupne priče oko muzike, te i sam bend nije mogao da nastavi dalje.

U stalnim ciklusima umiranja i rađanja bendova, najbitniji je sam opstanak ideje, koja će zasigurno nastaviti da živi. Zahvalili bi se svima koji su svo vreme bili uz nas.

• Downvote 2