Rehabilitovani Bagrem Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Bravo!Aj neka svirka u bg-u da padne u septembru.Ojsa! Quote
dimmu1 Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 svaka cast ljudi.gledao sam vas prve veceri i ono sto sam cuo zvuci prilicno zanimljivo.naravno tonac je radio svoj posao ocajno ali opet i ono sto se culo je bilo skroz interesantno jer nema puno takvih bendovima na nasim prostorima. Quote
Шарки Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Хвала, хвала, трудили смо се. Београд тешко, можда за рођендан. Quote
Speed_Dead Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 haha pasulj+pivo+rakijaaa! zlo! Fina bleje bese, al mislim da smo opeglali i sutra ko sto je trebalo... to bi bilo sve od nas... trajno..iovako smo promrzli super bese cestitam na pobedi ljudi ! 111 2 Quote
Nexus Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 A, evo i malo bihajnd d siinz materijala o tome kako smo se proveli u Ratkovu... Quote
Duke Of Borca Posted September 17, 2010 Author Report Posted September 17, 2010 Sledeca svirka 25.09.2010. u klubu fest u Zemunu, Uneven kao podrska 357. Uskoro informacija o ceni ulaznica. 1 Quote
Duke Of Borca Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 Veceras svirka u festu, upad 300 dinara. Quote
Duke Of Borca Posted September 26, 2010 Author Report Posted September 26, 2010 Laganica, solidna prodja kod ne-metal publike 1 Quote
Duke Of Borca Posted October 25, 2010 Author Report Posted October 25, 2010 Uneven ima za vas dve novosti... Prva je da smo sastav i zvanično proširili za dva vokala. To su Ivana Sanader i Ana Joševski, dve šarmantne i veoma muzički potkovane mlade dame. Druga je da uveliko radimo na EP izdanju sa autorskim pesmama koje očekujemo u decembru i koje će prethoditi albumu sa obradama. Uskoro i više informacija o oba izda...nja... 1 Quote
Speed_Dead Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 .. realno .. koji ce vamjos jedan EP valjd aje red da se cuje taj album, al sa autorkim iskreno se radujem tome Quote
Duke Of Borca Posted October 25, 2010 Author Report Posted October 25, 2010 U pitanju su najbolje pesme sa prva dva demoa, koje ce biti u jednom EP-u i izdate. A sto se tice albuma, album ce biti sa obradama, pa posle njega ce slediti sa autorskim. 1 Quote
Ајлин Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Uneven ima za vas dve novosti... Prva je da smo sastav i zvanično proširili za dva vokala. To su Ivana Sanader i Ana Joševski, dve šarmantne i veoma muzički potkovane mlade dame. Druga je da uveliko radimo na EP izdanju sa autorskim pesmama koje očekujemo u decembru i koje će prethoditi albumu sa obradama. Uskoro i više informacija o oba izda...nja... Lepa vest, konačno (nadam se, etno!) pozadinski vokali. A možda i lead...? Quote
Duke Of Borca Posted October 26, 2010 Author Report Posted October 26, 2010 Malo ovo, malo ono, evo upravo sredjujemo stare snimke sa novim vokalima, pa ce biti gotovi ovih dana, medjutim to ce se tek cuti u decembru za kad se planira izdanje. 1 Quote
Duke Of Borca Posted November 7, 2010 Author Report Posted November 7, 2010 A ovako to izgleda sa nasim novim clanicama, salji dalje: 1 Quote
Ајлин Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Bravo si ga. Pa devojke umeju da pevaju, baš lepo. Slobodno ih pojačajte još malo da to bude višeglasje pravo, bar na refrenima. Inače, odlično! 3 Quote
Duke Of Borca Posted November 14, 2010 Author Report Posted November 14, 2010 Stara pesma, novi fazon: Bes boziji... 1 Quote
Duke Of Borca Posted November 16, 2010 Author Report Posted November 16, 2010 Novi(stari) hit, mnogima omiljena... Nights in the club Quote
medjutim Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ovo je odlično. Ali ipak mi se više sviđaju stari vokali, sovjetski akcenat daje poseban šmek.. Quote
Duke Of Borca Posted March 15, 2011 Author Report Posted March 15, 2011 Kao što svi znate bend Uneven vec neko vreme nije aktivan. Ovime stavljamo tačku na celu priču i objavljujemo razlaz istog. Razloga je mnogo, jedan od njih, a verovatno i najveći su nepomirljive razlike i shvatanje celokupne priče oko muzike, te i sam bend nije mogao da nastavi dalje. U stalnim ciklusima umiranja i rađanja bendova, najbitniji je sam opstanak ideje, koja će zasigurno nastaviti da živi. Zahvalili bi se svima koji su svo vreme bili uz nas. 2 Quote
Recommended Posts