Grobodan Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 fuck off, wimps and posers leave the hall! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Manowar ima najjače izjave na koncertima. HAIL TO ITALY, FUCK THE WORLD! a onda na koncertu u Holandiji, isto to samo umesto ITALY, kazu HAIL TO HOLAND,... Inače, kad već pomenuh Manowar, prosle nedelje sam dobio video sa koncerta u Bugarskoj iz 2007, o kojem se pričalo na temi o Manowar-u ovde. Odličan snimak, 3 kamere. TV kvalitet, snimano za Gods Of War DVD, ali veći deo toga se verovatno neće naći na DVD-u. Trajanje :60 min, sadrzi i Bugarsku Himnu, koju Eric peva. Razvalio je . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Iskopao sam jos dva komada Kataklysm,jedan Hypocrisy,verujem da imam jos samo treba potraziti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) Ja butlege podržavam iz jednog jednostavnog razloga: ako su kvalitetno snimljeni, najbolji su način da se uveriš u live kvalitete benda. Kad gledaš (slušaš) zvaničan live album, ne znaš šta je stvarno uživo, a šta je našminkano u studiju, a kad gledaš bend uživo, ne možeš da budeš objektivan u proceni, zbog atmosfere, velike buke, korišćenja psihoaktivnih sredstava ili zbog toga što sam pevaš, pa ne obratiš pažnju na to kako pevač peva. Uz sve to, lepo je imati snimke sa turneja koje su sledile nekim vrhunskim i kultnim albumima, jer je tada po pravilu izvođeno najviše pesama s tih albuma (izuzetak su slučajevi kad bend posle duže vremena postojanja odluči da izvede neki od svojih starih albuma u celini). Nadam se da nisam smorio ovim postom. P.S. Ako neko ima link za skidanje nekog dobrog butlega Judas Priest-a sa Painkiller turneje, bio bih mu zahvalan. Gledao sam neke snimke na youtube, ali bih hteo i neki audio snimak. Edited May 19, 2008 by Prince of Darkness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 P.S. Ako neko ima link za skidanje nekog dobrog butlega Judas Priest-a sa Painkiller turneje, bio bih mu zahvalan. Gledao sam neke snimke na youtube, ali bih hteo i neki audio snimak. Imam ja, al mrzi me sad da trazim, okachicu sutra na temi Judasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ja butlege podržavam iz jednog jednostavnog razloga: ako su kvalitetno snimljeni, najbolji su način da se uveriš u live kvalitete benda. Kad gledaš (slušaš) zvaničan live album, ne znaš šta je stvarno uživo, a šta je našminkano u studiju, a kad gledaš bend uživo, ne možeš da budeš objektivan u proceni, zbog atmosfere, velike buke, korišćenja psihoaktivnih sredstava ili zbog toga što sam pevaš, pa ne obratiš pažnju na to kako pevač peva. Uz sve to, lepo je imati snimke sa turneja koje su sledile nekim vrhunskim i kultnim albumima, jer je tada po pravilu izvođeno najviše pesama s tih albuma (izuzetak su slučajevi kad bend posle duže vremena postojanja odluči da izvede neki od svojih starih albuma u celini). Nadam se da nisam smorio ovim postom. P.S. Ako neko ima link za skidanje nekog dobrog butlega Judas Priest-a sa Painkiller turneje, bio bih mu zahvalan. Gledao sam neke snimke na youtube, ali bih hteo i neki audio snimak. Ja se već dugo nakanjujem da skinem za poznanika (kontam da su male šanse da postoji bolji dokument o Painkiller turneji): http://www.thetradersden.org/forums/showthread.php?t=55544 Lično nisam ljubitelj JP tako da odugovlačim, ali valjda ću skinuti to u dogledno vrijeme. Pored toga, ne bih vjerovao sam sebi, ali mogu da podržim riječi Princa Tame koje citirah. Inače, audio, samo AC/DC bootleg izdanja me zanimaju, da čujem različite faze (koje su međusobno jako različite u AC/DC slučaju, ahahahha), a video nezvanične varijante mi gutaju cirka oko 50% internet protoka, s tim da suštinski malo od tih stvari su prave bootleg varijante, više me zanimaju (zvanično) neobjavljeni pro-shot snimci, ali, kad nema bolje onda daj šta daš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambayay Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Da se pridruzim temi...Ja imam nekih stotinak audio bootlega u lossless formatu. Ako neko zeli da se menja neka se javi. Imam i nesto video bootlega, ali sam vise zainteresovan za audio. U signaturi imate link gde da skinete katalog pa vidite da li ima nesto zanimljivo za vas. Nisam zainteresovan za mp3, samo za lossless (flac, ape, shn, wv). Posebo me zanimaju audio butlezi sledecih bendova: Metallica, In Flames, Deftones, Opeth, Porcupine Tree.....javite se pa mozemo da se dogovorimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) Imam ja Deep Purple Beograd iz 2003 i Iron Maiden Beograd iz 1986,pa ako hocete da postujem recite kako,jel mnogo sati mi treba preko Megauploada i RapidShare-a Naravno mp3... Ovo mi najteze pada u zivotu, verovatno i ovom sto je snimio Maiden 1986. Zamisli kakvu je spravu taj covek uneo 1986 godine. Pozajmio je najbolji Sony vokmen u to vreme, koji je mogao da snima. Prosvercovao ga (samo on zna kako) i drzao sve vreme u ruci, dok je drugom rukom ublazavao guranje...Da bi se na kraju price pojavio neko da to siri u mp3 formatu. Za neku godinu svaki snimak ce biti daleko od originala, samo zbog takvih kao ti. Ako tebe bas briga za zvuk, dozvoli nekom buducem da ima sansu da cuje izvorno. Danas zbog interneta vise nista nije retko. Retko je samo ono sto je nedostupno, tj neko snimi i ostavi za sebe. U retko svrstavam bootleg ploce i diskove (od izdavackih kuca), koji su limitirani, ili silver a ne limitirani (limitirani silver prava retkost) Edited May 19, 2008 by Lak Muskarac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Ja se već dugo nakanjujem da skinem za poznanika (kontam da su male šanse da postoji bolji dokument o Painkiller turneji): http://www.thetradersden.org/forums/showthread.php?t=55544 Lično nisam ljubitelj JP tako da odugovlačim, ali valjda ću skinuti to u dogledno vrijeme. Pored toga, ne bih vjerovao sam sebi, ali mogu da podržim riječi Princa Tame koje citirah. Inače, audio, samo AC/DC bootleg izdanja me zanimaju, da čujem različite faze (koje su međusobno jako različite u AC/DC slučaju, ahahahha), a video nezvanične varijante mi gutaju cirka oko 50% internet protoka, s tim da suštinski malo od tih stvari su prave bootleg varijante, više me zanimaju (zvanično) neobjavljeni pro-shot snimci, ali, kad nema bolje onda daj šta daš. Ima dobar pro shot iz 1977, ali traje samo 28 minuta. Snimak počinje sa ''let there be rock''. Meni lično, interesantan mi je bootleg iz 1974, gde sviraju raznorazne obrade, i sviraju samo dve svoje pesme iz tog vremena, ''soul stripper'' i ''rockin' in the parlor''. Tad scott jos nije bio u bendu, dok su originalnu postavu tada činili samo braća angus i bubnjar phill rudd. Najlosiji audio snimak AC_DC koncerta je definitivno Pariski show iz 2000. zvuk je totalno muljav, i ima previse bublanja....ali vredi, sobzirom da ima nekih par pesama kojih nema na drugim bootlezima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Ovo mi najteze pada u zivotu, verovatno i ovom sto je snimio Maiden 1986. Zamisli kakvu je spravu taj covek uneo 1986 godine. Pozajmio je najbolji Sony vokmen u to vreme, koji je mogao da snima. Prosvercovao ga (samo on zna kako) i drzao sve vreme u ruci, dok je drugom rukom ublazavao guranje...Da bi se na kraju price pojavio neko da to siri u mp3 formatu. Za neku godinu svaki snimak ce biti daleko od originala, samo zbog takvih kao ti. Ako tebe bas briga za zvuk, dozvoli nekom buducem da ima sansu da cuje izvorno. Danas zbog interneta vise nista nije retko. Retko je samo ono sto je nedostupno, tj neko snimi i ostavi za sebe. U retko svrstavam bootleg ploce i diskove (od izdavackih kuca), koji su limitirani, ili silver a ne limitirani (limitirani silver prava retkost) Ne vidim sta je ovde problem, ubacujes buvu? Bootlezi postoje da bi se razmenjivali, skupljali, i da se ovekoveče neki koncerti. gomile bendova, uključujući deep purple, metallica-u podrzavaju ovakav vid snimanja koncerata. Lars Ulrich (Drummer Of Metallica): Well, 1st of all, you have to remember that you're talking to somebody who advocates bootlegging, who has always been pro-bootlegging. We have always let fans tape our shows, we've always had a thing for bootlegging live materials, for special appearances, for that type of stuff. Knock yourselves out, bootleg the fuck out of it, we don't give. Ja imam maidene iz Beograda na kaseti, singl varijanta i double cd kompletnog koncerta, ne mp3...mp3 je danas dobar kad trejdujes sa nekim da mu sibnes i posaljes kao sempl, da čuje o čemu se na bootlegu radi, kakav je kvalitet, ja mp3 u sustini ne podrzavam, osim kad nemam drugu opciju da nabavim odredjen bootleg. Sto se master-a tice, imam master koncerta Metallica-e u Beogradu, izvorni snimak sto bi ti rekao, ali koliko je sad bitno da li je koncert prve ili druge generacije, kada bi se svi interesovali za mastere, nikom ne bi ostalo nista. Što se tiče snimanja koncerta maidena, da je lik bio u guzvi i gurao se snimak bi bio katastrofa... svako ko hoce da snimi iole kvalitetniji bootleg, i pri sebi ima dobru opremu, uštekaće se negde gde neće biti previše ljudi, i gde ima najbolji pregled situacije, da li su to pogled na bini ili sam zvuk, koji hoće da snimi... I to sto pricas limitirani, gomile toga mozes naci po raznim aukcijama, ebay-u, amazonu, best buy....nesto za male pare, nesto za krupniju svotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ne vidim sta je ovde problem, ubacujes buvu? Bootlezi postoje da bi se razmenjivali, skupljali, i da se ovekoveče neki koncerti. gomile bendova, uključujući deep purple, metallica-u podrzavaju ovakav vid snimanja koncerata. Lars Ulrich (Drummer Of Metallica): Well, 1st of all, you have to remember that you're talking to somebody who advocates bootlegging, who has always been pro-bootlegging. We have always let fans tape our shows, we've always had a thing for bootlegging live materials, for special appearances, for that type of stuff. Knock yourselves out, bootleg the fuck out of it, we don't give. Ja imam maidene iz Beograda na kaseti, singl varijanta i double cd kompletnog koncerta, ne mp3...mp3 je danas dobar kad trejdujes sa nekim da mu sibnes i posaljes kao sempl, da čuje o čemu se na bootlegu radi, kakav je kvalitet, ja mp3 u sustini ne podrzavam, osim kad nemam drugu opciju da nabavim odredjen bootleg. Sto se master-a tice, imam master koncerta Metallica-e u Beogradu, izvorni snimak sto bi ti rekao, ali koliko je sad bitno da li je koncert prve ili druge generacije, kada bi se svi interesovali za mastere, nikom ne bi ostalo nista. Što se tiče snimanja koncerta maidena, da je lik bio u guzvi i gurao se snimak bi bio katastrofa... svako ko hoce da snimi iole kvalitetniji bootleg, i pri sebi ima dobru opremu, uštekaće se negde gde neće biti previše ljudi, i gde ima najbolji pregled situacije, da li su to pogled na bini ili sam zvuk, koji hoće da snimi... I to sto pricas limitirani, gomile toga mozes naci po raznim aukcijama, ebay-u, amazonu, best buy....nesto za male pare, nesto za krupniju svotu... Ubacujem buvu ??? Ko je rekao da ne treba razmenjivati ? Ja sam samo rekao da ne treba da se razmenjuje u mp3, da bi buduce generacije imale pravo na izvorni zvuk. Izvini koliko si koncerata snimio da procenis gde je ko bio? Koji to master od Metallice imas, bas me zanima. Nesto sto je limitirano na 100 kopija za male pare ??? ajd ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Jeble vas rasprave. a šta je bootleg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ukratko receno - piratski, tj. nelegalan video ili audio snimak koncerta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Koji to master od Metallice imas, bas me zanima. Beograd 2004. snimljeno sa Sony MZ-R55 MD recorder Bass Rolloff box set @ 195hz Mastering radjen u sound forge 7 i Audio cleaning lab. Snimatelj, ja lično. Ukratko receno - piratski, tj. nelegalan video ili audio snimak koncerta. Bootleg se ne odnosi samo na koncerte, ima nekih studijskih snimaka koji se van znanja benda puste u promet. Singlovi, demo snimci, i tu ima bootlega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 1. Ima dobar pro shot iz 1977, ali traje samo 28 minuta. Snimak počinje sa ''let there be rock''. 2. Meni lično, interesantan mi je bootleg iz 1974, gde sviraju raznorazne obrade, i sviraju samo dve svoje pesme iz tog vremena, ''soul stripper'' i ''rockin' in the parlor''. Tad scott jos nije bio u bendu, dok su originalnu postavu tada činili samo braća angus i bubnjar phill rudd. 3. Najlosiji audio snimak AC_DC koncerta je definitivno Pariski show iz 2000. zvuk je totalno muljav, i ima previse bublanja....ali vredi, sobzirom da ima nekih par pesama kojih nema na drugim bootlezima. 1. To bi bio Sight & Sound koji je uključen na sljedeću, fenomenalnu (i po kvalitetu i po sadržaju), kompilaciju: Ovi su usput, to je što imam (nezvanično) od AC/DC, vrlo dobri/odlični snimci: Kad me uhvati manija za AC/DC onda se sjetim da skinem koji bootleg, inače, ne volim da skupljam kao hrčak po 100 istih koncerata sa istim pjesmama. Stoga, dalje: 2. Što se audio varijanti tiče, sa Bonom imam neki Marquee iz 1976. (koji sam skinuo prvenstveno zbog "Baby, Please Don't Go" - daleko je u tom trenutku bio Plug Me In set), i Hammersmith 1979. a više sam ganjao da popunim rupe iz '80-ih pa tako imam snimke Monsters of Rock 1981, Hammersmith 1982, Irvine 1986, Lausanne 1988, što mi upareno sa bootleg video materijalom koji posjedujem i stvarčicama objavljenim na Plug Me In daje dovoljno materijala za pregled svake faze njihovog rada. Ipak, ako se pojavi šta zanimljivo, nađe se volje i vremena da se to poganja. Dime a Dozen, The Trader's Den i Jam to This, pa polako. Uh, da, Phil je došao u bend poslije Bona, to htjedoh da te ispravim, ne bi trebalo da je Phil na tom snimku koji si spomenuo. Mislim da sam vidio negdje link za to, samo da se natjeram da to skinem. 3. Taj Paris 2000. je specifičan najviše po "Ride On", drugi izlazak na bis je bio čudo, Brian u francuskom dresu. Postoje pro-shot snimci tog koncerta (mislim da je varijanta screenfeed procurila), ja imam negdje "Ride On" u nekom divx formatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 1. To bi bio Sight & Sound koji je uključen na sljedeću, fenomenalnu (i po kvalitetu i po sadržaju), kompilaciju: Ovi su usput, to je što imam (nezvanično) od AC/DC, vrlo dobri/odlični snimci: Kad me uhvati manija za AC/DC onda se sjetim da skinem koji bootleg, inače, ne volim da skupljam kao hrčak po 100 istih koncerata sa istim pjesmama. Stoga, dalje: 2. Što se audio varijanti tiče, sa Bonom imam neki Marquee iz 1976. (koji sam skinuo prvenstveno zbog "Baby, Please Don't Go" - daleko je u tom trenutku bio Plug Me In set), i Hammersmith 1979. a više sam ganjao da popunim rupe iz '80-ih pa tako imam snimke Monsters of Rock 1981, Hammersmith 1982, Irvine 1986, Lausanne 1988, što mi upareno sa bootleg video materijalom koji posjedujem i stvarčicama objavljenim na Plug Me In daje dovoljno materijala za pregled svake faze njihovog rada. Ipak, ako se pojavi šta zanimljivo, nađe se volje i vremena da se to poganja. Dime a Dozen, The Trader's Den i Jam to This, pa polako. Uh, da, Phil je došao u bend poslije Bona, to htjedoh da te ispravim, ne bi trebalo da je Phil na tom snimku koji si spomenuo. Mislim da sam vidio negdje link za to, samo da se natjeram da to skinem. 3. Taj Paris 2000. je specifičan najviše po "Ride On", drugi izlazak na bis je bio čudo, Brian u francuskom dresu. Postoje pro-shot snimci tog koncerta (mislim da je varijanta screenfeed procurila), ja imam negdje "Ride On" u nekom divx formatu. Da,da, to za ride on stoji...ja sam se bio oduševio...a oduševljavaju me i bootlezi gde ima ''if you want blood...pošto je ista baš retko izvodjena. Ovo su moji audio gemovi,ali nisam imao vremena za upload omota: AC/DC - Live In Aus. 1974 (Dave Evans on vox.) 1. Soul Stripper 2. No Paticular Place To Go 3. Stay For Awhile 4. Carol 5. It's all Over Now 6. Jumpin Jack Flash 7. Rock N' Roll Singer 8. Medley 9. Rockin' In The Parlour 10. Bye Bye Johnny 11. Lucille 12. All Right Now 13. Baby Please Don't Go 14. Honky Tonk Woman --------------------------------------------------------- AC\DC Finland Jailbreak Rock'n'Roll 1991. Set list: disc 1 01 - Thunderstruck 02 - Shoot To Thrill 03 - Back In Black 04 - Fire Your Guns 05 - Sin City 06 - Heatseeker 07 - Who Made Who 08 - Jailbreak 09 - The Jack 10 - The Razors Edge 11 - That's The Way I Wanna Rock N Roll disc 2 01 - Moneytalks 02 - Hells Bells 03 - High Voltage 04 - You Shook Me All Night Long 05 - Dirty Deeds Done Dirt Cheap 06 - Whole Lotta Rosie 07 - Let There Be Rock 08 - Highway To Hell 09 - T.N.T. 10 - For Those About To Rock ------------------------------------------------------- TOKYO SHOWDOWN 1981 Hells Bells Shot Down in Flames Sin City Back in Black Bad Boy Boogie The Jack What Do You Do for Money, Honey? Highway to Hell High Voltage Whole Lotta Rosie Rocker Guitar solo-no song intro/You Shook Me All Night Long T.N.T. Let There Be Rock -------------------------------------------------------------------------- BYE BYE JOHNY (LIVE IN HAMPTON COURT HOTEL-1974 ''IN THE BEGINNING'')-JEDAN OD NAJRANIJIH BOOTLEGA Tracks: SOUL STRIPPER NO PARTICULAR PLACE TO GO STAY FOR A WHILE CAROL IT'S ALL OVER NOW JUMPIN' JACK FLASH ROCK & ROLL SINGER BLUE SUEDE SHOES / SHAKE RATTLE & ROLL / TUTTI FRUTTI ROCKIN' IN THE PARLOUR BYE BYE JOHNNY LUCILLE ALL RIGHT NOW BABY PLEASE DON'T GO HONKY TONK WOMEN --------------------------------------------------------------------------------------- i da ne idem dalje,ima tu jos bahanalicnih snimkova. što se blind guardiana tiče, da izdvojim jedan deo pikanterije od nekih 80-tak audio bootlega (cd-r)-blue i silver green print: ??.??.1987 Krefeld, Germany 1 CD Lucifer's Heritage - Krefeld 1987 17.06.1989 Lübeck, Germany (different venues) 1 CD Live Guardians '89 / Majesty '89-nekad oficijalno izdanje fan cluba (limitirano na 500 kasetnih kopija),prodavano na koncertima guardian-a. 01.12.1989 Kaarst-Holzbüttgen, Germany 1 CD Twilight in the Kaarst 1989 (jedan od retkih snimaka gde izvode ''The Martyr'' i prvi put: izvedba ''Lost In The Twilight Hall'', koja se tada zvala ''Look Behind The Mirror'') 23.02.1991 Karlsruhe-Durmersheim, Germany 1 CD Tales From The Dark Side (jedna od poslednjih izvedbi Hall Of The King u okviru ''Majesty Medley'') 16.03.1991 Wels, Austria 1 CD Battalions of Wels 1991-redak snimak veoma. nakon kojeg više ne izvode pesme ''Guardian of the blind'' i ''Altair 4'' 20.08.1992 Cologne (Köln), Germany 1 CD Cologne 1992 (jedna od prvih izvedbi ''lord of the rings-a'' u elektricnoj varijanti, heavy!-umesto klavijatura sibaju melodične gitarske solaze) 09.09.1992 Hamburg, Germany 2 CD's Somewhere Far Beyond Hamburg-Hansiju puca glas pred ''Traveler in Time''-KVLT) 15.09.1992 Frankfurt, Germany 1 CD Woodland Rock 20.09.1992 Ludwigsburg, Germany 2 CD's Ludwigsburg 1992 04.12.1992 Tokyo, Japan 2 CD's The Complete Tokyo Tales-jedini bootleg sa elektricnom verzijom ''Teather Of Pain'' (kasnije se pojavljuje na par bootlega samo u akustik formi) 14.05.1995 Hamburg, Germany 1 CD Imaginations From Hamburg Eh,da! Ovo je za mog brata Grobodana: Znam da ćeš se snaći za this shit! http://www.megaupload.com/?d=6W438VNH King Diamond 18. November 2003 The Culture Room, Fort Lauderdale, Florida, USA Disc 1: 01 - Funeral 02 - A Mansion In Darkness 03 - The Family Ghost 04 - Black Horsemen 05 - Spare This Life 06 - Mansion In Sorrow 07 - Spirits 08 - Sorry Dear 09 - Eye Of The Witch 10 - Sleepless Nights Disc 2: 11 - The Puppet Master 12 - Blood To Walk 13 - So Sad 14 - Living Dead (Outro) 15 - Welcome Home Encore 16 - The Invisible Guests 17 - Burn 18 - No Presents For Christmas Moram dodati i ovo: Imam bootleg Space Eater-a iz Smedereva, vidjao sam da ima da se skine link i ovde, stim što kod mene nema Olje Kepdzije na snimku, i snimak je jači. Bootleg se zove : ''Koji Vam je Kurac???'' Valjda zbog nekog cimanja sa obezbedjenjem ili skim već,koje se čuje na snimku. Na omotu je ceo bend. CD-r blue print. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Beograd 2004. snimljeno sa Sony MZ-R55 MD recorder Bass Rolloff box set @ 195hz Mastering radjen u sound forge 7 i Audio cleaning lab. Snimatelj, ja lično. koji mikrofon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 koji mikrofon Sound Pro Audio Technica AT853 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Moram dodati i ovo: Imam bootleg Space Eater-a iz Smedereva, vidjao sam da ima da se skine link i ovde, stim što kod mene nema Olje Kepdzije na snimku, i snimak je jači. Bootleg se zove : ''Koji Vam je Kurac???'' Valjda zbog nekog cimanja sa obezbedjenjem ili skim već,koje se čuje na snimku. Na omotu je ceo bend. CD-r blue print. Ima li to gde da se skine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Ima li to gde da se skine? Pogledaj na temi space eater-a,ali ne znam na kojoj strani... Mislim da je to kačio lik sa nickom Morphy ili Sharky,ali nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Пре ће бити да је Шарки. Ето, ја тај снимак немам. А какав је бре омот? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ljudi dajte link ko da kopa po temi od 170 strana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 imam pitanje za bootleg manijake, ovde.. kako da nabavim najbolji moguci snimak nekog bootlega, tj. u kom formatu bi trebao da bude da bih znao da je najbolji moguci ili dosta kvalitetan? da li je moguce da kad vec nabavim bootleg u mp3 formatu, da ga precistim ili ucinim kvalitetnijim? koji je format pozeljan za bootlege? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Pa pazi, teško da će ijedan butleg koji nabaviš biti toliko kvalitetan snimak da čuješ razliku u bitrate-u. Ako mene pitaš, bilo koji mp3 od 160 kbps naviše je sasvim dovoljan za live snimke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Пре ће бити да је Шарки. Ето, ја тај снимак немам. А какав је бре омот? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts