VANDALICUM Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Cek da razmislim.... Ma vrni si mi diskat, ne moze ti s men teka da oratis... :) Ja sam sa pozat Quote
Shores Of Antartica Posted July 29, 2008 Author Report Posted July 29, 2008 Ccc... kakav si ti to frontmen benda, ne updejtuješ ljude Inače sada nam MySpace ima novi dizajn pa bacite pogled na http://www.myspace.com/kaganserbia Druga vest - Ingwar, gitarista mog glavnog benda Death Tower će odraditi gitare na par pesama. Inače nove pesme će biti baš izvan bm-a. Planiramo da zvuči nešto slično Alcestu, mada znajući mene i Ingwara ima tu da bude bućkuriša. Quote
VANDALICUM Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) Dakle, 'vako: Ona najavljena kaseta od 80 minuta, Zemlja predaka/Slovensko bojiste, bice ipak objavljena na CDr- u. Tako da ce to biti prvo Kagan CD izdanje, najzad.... Bice izdato kroz Sword Productions (http://heathen-circle.org/sword/), to zaboravih da kazem... Edited August 2, 2008 by VANDALICUM Quote
VANDALICUM Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 More che svirate vi Grandz Istinu zboris, iako sedis do mene, pa sam ti to reko, al nema veze, te nek svi znaju kvo sam rekl Quote
Маузер Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Ljudi aj mi posaljite od vasih izdanja nesto. Ili moram da idem na sajtove da trazim da mi oni salju? Mislim kasete i tako to! Quote
Shores Of Antartica Posted August 8, 2008 Author Report Posted August 8, 2008 (edited) Mi imamo jako korektne uslove za izdavanje - pošaljite nam kopije izdanja za članove benda a ostalo teraj dođavola Mada ni to ne urade Edit: Majke mi ako budemo bili ovako popularni, moraćemo raditi licencirano srpsko izdanje Edited August 8, 2008 by (Independor) Quote
VANDALICUM Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Dogovorio sam se ja sa covekom, ajde dosta ti... Quote
Black desire Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Ljudi aj mi posaljite od vasih izdanja nesto. Ili moram da idem na sajtove da trazim da mi oni salju? Mislim kasete i tako to! Mozes kod mene da kupis za 400 din Quote
VANDALICUM Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Mozes kod mene da kupis za 400 din :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Al da ponese pare, inace... Quote
Shores Of Antartica Posted August 21, 2008 Author Report Posted August 21, 2008 Dve pesme u novom stilu sada se mogu čuti na našem profilu (rima nema šta ) www.myspace.com/kaganserbia Quote
VANDALICUM Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Izasla je kaseta "Zemlja predaka"!!! Ko zeli, moze naruciti na: http://www.wintersolaceproductions.cjb.net/ Quote
Imrahil Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Odlicne su ove dve pesme na spejsu nego, jel moze neko vase izdanje da se naruci preko vas? Quote
Shores Of Antartica Posted September 20, 2008 Author Report Posted September 20, 2008 (edited) Majke mi moramo poduzeti nešto po tom pitanju. Uglavnom ima da ovaj novi album čim snimimo da sredimo da se ovde da za kupiti. Mislim sad je slučaj CD ili Smrt, pošto nešto nam se ne radi distribucija kaseta. Ako želiš da čuješ predhodne albume (ili bilo ko pri tome) šibnite mi pm a ja cu vam dati linkove za rapdishare pa skidajte, pošto i nisu neka pakovanja da bi ste pukli 5 eura za njih. Edited September 20, 2008 by (Independor) Quote
Shores Of Antartica Posted December 30, 2008 Author Report Posted December 30, 2008 Evo da se malo oglasim. Znači snimamo album "Monuments Of Heathen Sorrow". Sad za januar ce biti snimljen radicemo malo ozbiljniju promociju po medijima, jer smo dosta napora uložili u realizaciju istog. Nego evo za Novu godinu, linkovi za skidanje naša prva tri album (2 best-of zapravo, i jedan album): File: kagan-1.rar - Slovensko Bojište DownloadLink: http://rapidshare.com/files/177376674/kagan-1.rar File: kagan-2.rar - Priče Sa Alatira DownloadLink: http://rapidshare.com/files/177393735/kagan-2.rar File: kagan-3.rar - Zemlja Predaka DownloadLink: http://rapidshare.com/files/177354004/kagan-3.rar Neumixovana instrumentalna pesma dostupna je na: www.myspace.com/kaganserbia Quote
VANDALICUM Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Kaagan the mighty pagan :) :) Quote
VANDALICUM Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Zavrsili smo snimanje albuma "Monuments of Heathen sorrow", poslat je u Britaniju na produciranje... Za preview smo na nasem (preuredjenom i lepsem ) spejsu postavili jos neumixovane i sirove verzije pesama "Traces" i "Monuments of heathen sorrow"... Inace, album ce biti prilicno experimentalan, sa dosta primesa elektronske muzike i prilicno ambijentalniji od ranijih radova! Quote
Narsil Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 (edited) Ово добро, јеботе курац! Шта се дешава са мајспејс страницом?о .О 666 Edited July 31, 2009 by Narsil Quote
Shores Of Antartica Posted July 31, 2009 Author Report Posted July 31, 2009 Ово добро, јеботе курац! Шта се дешава са мајспејс страницом?о .О 666 To ono što nema infosa o albumima, jel? to je moja lenjost Quote
Narsil Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Ма, јок, нешто ми је писало кад сам хтео да погледам слике чини ми се. Типа да вам је страница избрисана, а ја на њој. о.О Quote
Shores Of Antartica Posted August 1, 2009 Author Report Posted August 1, 2009 To je myspace bug, kao i još stotinu sličnih... Quote
Narsil Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Ок, онда ћу да се вратим на профил да одрадим шта сам хтео. Quote
Shores Of Antartica Posted August 2, 2009 Author Report Posted August 2, 2009 Ok... a šta si hteo Nego ako neko još hoće nešto na profilu, ima u blogu video za "The Northern Journey" Quote
truliandedzombileš! Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 ima neko važeće linkove za albume ovog bend? Quote
Recommended Posts