Álvaro Recoba Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Да видимо то ново, Индистрактибл... Сигурно личи на претходне A, узгред, први сам албум и једино имао пре него да уведем овај кабловски квлтни нет, и био сам задовољан њиме. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 ajd javite objektivne utiske (ne kao za novi ill nino) da znam vredi li skidati. Quote
darthmoog Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Ajde realno da li je bio jedan nu metal album u poslednjih 9 meseci koji je vredelo skidati jbte muka mi je vishe sve sto je izashlo je daleko ispod ocekivanja ili su nasha ocekivanja previsoka Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 28, 2008 Author Report Posted May 28, 2008 meni je naprimer do jajan jer zvuci na prva dva samo sa manje agresije i onog kekvanja.mogu slobodno da stavim ovo cudo P.S.jebem mu misa sto ne idem u zagreb na cert Quote
ZheX Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 ne volis korn i soad? Elem iziso ti novi album,imas ga na mediaportalu!Upravo ga skidam volim, ali ne kao pomenutu trojku. bacam se odmah na skidanje novog albuma..pa javljam utiske. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 aj da skinem i to cudo. http://rapidshare.com/files/118387188/Dist...8-DiSTURBED.rar nema ga na mediaportalu, pa evo linka ako treba jos nekome. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 ima na media portalu sinak,ja ga skinuh odatle... Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 nvm, meni malopre nije uspelo da ga tamo nadjem preko searcha. prve cetiri pesme na prvo slusanje totalan prosek. negde u rangu drugog albuma otprilike. Quote
Rob Swire Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Ajde realno da li je bio jedan nu metal album u poslednjih 9 meseci koji je vredelo skidati jbte muka mi je vishe sve sto je izashlo je daleko ispod ocekivanja ili su nasha ocekivanja previsoka nista od navedenog, nego si ti jebeni postroker Quote
~Highlander~ Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Skinuh malopre ovaj novi album. Šta znam, nisam nešto pažljivo slušao, zvuči mi kao... Disturbed. Ništa novo. Mada, sutra ću natenane da preslušam sve. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 monotono sranje i nakon 4 slusanja. prestajem sa svakim daljim trudom. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 30, 2008 Author Report Posted May 30, 2008 sta ces kad nisi nu metal drolja Quote
Phil Schneider Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Preslushah ovaj album... smaranje... Wa-a-a-a! Opet sve isti kurac ko proshli put samo monotoniji snimak, kao da su se dechki shtekali malo. Mnoooogo loshiji album od proshlog... za mene. Quote
ZheX Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 hmmm... nisam bash odushevljen..mnogo fali uauahahahaha. i manje je agresije, mada prosechan album, moze da se slusha, ima 2-3 bash dobre pesme. Quote
bambayay Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Album je bezveze, nikad ih nisam nesto posebno volio, ali ovaj zadnji album je "katastrofa"...barem za sada. Quote
azal Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 ja od kad postoje ne mogu nijednu pesmu da razlikujem. Quote
Aces High Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 jedino sto vrede pesme su: Indestructible, Inside The Fire i Facade................ Quote
Ivan_Creed Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Svaka cas, blabla, i sve sto uz to ide, ali majku mu, nesto me Disturbed smorio opasno.... a i ovde ih uzdigose previse.. Mislim da je u pitanju los momenat i nedostatak oranZ dzusa u meni... Quote
Vlaja Buraz Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Prati li iko mali medijski rat Disturbed protiv The Dillinger Escape Plan? Prvi dio: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=96490 Drugi dio: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=98247 Treći dio: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=98337 Nakon ovoga mi je potpuno jasno zašto ih vole mladići koji se na forumima potpisuju imenima koja počinju sa "d" a u nastavku imaju "arthmaul". Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 ocekivao sam nesto provokativnije. Quote
Recommended Posts