Rehabilitovani Bagrem Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 ovo je kao nas skandal...bem ti muziku i sve... Quote
Ivan_Creed Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Oce li DEP malo paznje ala Grand Revija, ili je izjava negativno protumacena? Pitanje je sad..... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 12, 2008 Author Report Posted June 12, 2008 bio je ortak na disturbedu,znaci kaze jebanje bilo za sve pare.svirase sa svakog albuma po 4 pjesme i 3 sa drugog.super zvuce,bolje nego ikad i do jajno je bilo.Sad mi zao sto nisam bio,bah... P.S.disturbed je sada prvi na billbordovoj listi albuma,prodase 250 000 u prvoj nedelji! Quote
darthmoog Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 ^ Jel to znak da nu metal nije mrtav? Quote
darthmoog Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Dillingeri su carevi potpuno vracaju taj tough guy atitude u metal...to sto izgledaju smeshno dok to rade to je vec druga stvar -Any fear or creepiness created by having an actual pig's head onstage with you, dressing up like an evil hunchback, and pouring blood on a globe is immediately reversed when you realize that the globe is actually a brightly colored beachball of the earth(This means you, Mayhem. You go so far, why not go the extra fifty bucks to get a real globe? You have a pig's head on stage for Christ's sake! Hell you could probably get an old globe, with like the USSR instead of Russia, for like five bucks on Ebay. Nobody'll know. Stop slacking!) DEP o sviranju sa mayhemom Quote
Sugar Overdose Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 skinula sam novi album x))) prepoznatljiv je,toliko za sad Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 verovatno najbolji do sada.oladise sa klinackim repovanjem Quote
Phantom Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Dobra je obrada Genesis-a"Land of confusion".I spot je genijalan,radio ga je autor Spawn-a (strip i crtani). Quote
marko.nocturne Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Well, ja ga lsusam intenzivno danas i nije toliko loš standardno za njih, prva polovina albuma razbija a druga smara hm, da li su live ok!?!?! nešto ne bih rekao nisam ih ja gledao, ali sam imao prilike da vidim gomilu video snimaka bend sa smornijim appearance-om nisam video i tu su me mnogo razočarali. Tako da sam bas polovičan po pitanju ovog albuma. Prošli je bio ok, ovaj je ispod proseka.... Quote
Vuk Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 mislim da bi te neki ljudi, shto su ih skoro u zagrebu gledali, sad preklali na mestu Quote
^Suicide_Pony^ Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 to je taj avatar s koljackim pogledom. i osmehom. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 9, 2008 Author Report Posted July 9, 2008 (edited) Edited July 9, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
Idrila Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Sjajan bend kad pozelis da podignes sebi samopouzadanje. Mnogo ih volim:D Quote
Prinzessin Tinea Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 bila na koncertu pre nedelju dana... :sevdah: extra bend... moram priznati da je dobar poslednji album u poređenju s prvim su napredovali... Quote
Dead Man Walking Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Gde je bio koncert? Jedini bend ove vrste muzike koji mogu da slušam. Quote
Ајлин Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 e uzeste mi topic. htela da ga postavim, i ne uradim to odmah, i evo sad odlično dobra dobra svirka, jasne ideje, nema muljanja u svirci, baš kako volim. kad bi još došli u bg... Quote
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 u Beču koncert Si ti neka bečka šnicla? Mnogo im je dobra ona stvar Stricken. Ostale ne tol'ko. Quote
Prinzessin Tinea Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Si ti neka bečka šnicla? Mnogo im je dobra ona stvar Stricken. Ostale ne tol'ko. tanka, srednje pečena... sa sve salatom :) meni je poslednji album nema pesme koja mi nije dobra... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 nije mi se nesto dojmio zadnji album al nesto mi kvrcnulo i bas ga slusam zadnjih dana. Kolko cuh ce dodju ponovu u kroaciju u martu 2009 ce se ide na to Quote
Recommended Posts