Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Da li je neko igrao ovu fenomenalnu igru? Igra koja po mnogim aspektima tuce famozne Heroje a i nadmasuje Odlican AI protivnika,gomila raznolikih jedinica,odlicna prica i sto je najvaznije sjajne mape i kampanja Najlpesi momenat igre je po meni odbrana/opsada grada-sve zavisi od vase ogranizacije i ako dobro iskalkulistete mozete i da ako sto znacajno brojcano slabiji potucete napadaca do nogu ili osvojite grad sto sa Herojima nije slucaj a slcina je i kada vodite bitku na otvorenom polju Igra je dozivela i da ga tako nazovem nastavak Shadow Magic koji je ostavio jos bolji utisak uvdoeci nekoliko novih rasa i jos bolji scenario(najinteresantiji su bili nomadi kojima su sve jedinice bile mounted tj jahace i koji su imali opciju da grad presele na drugo mesto ) Well then?
Nightfall Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Fenomenalna igra. Najjace mi je bilo kada igram sa samo Halflinzima i napravim par punih armija njihovih najjacih jedinica. Ne mogu samo da se setim kako se zovu. X)
Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2008 Author Report Posted May 21, 2008 Eagle rider bese a imaju i one Sheriffs
Belegurth Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Meni se svidja kako utices na zemljiste.Moj pejzaz je licio na popriste nuklearnog rata A dobro je bilo kad sam usao u elfsku teritoriju a ono cvece,drvece,vodopadi a za mojim herojem ide trag unistenja Problem je samo sto je matora igrica Bice nastavak ako bog da
Nightfall Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Eagle rider bese a imaju i one Sheriffs Ma jok. Mislio sam na Leprechauns. Najjaci trip kada se oni onako mali i retardirani cepaju sa gomilom orka koji ne mogu ni da ih pogode. @ Belegurth: Sto bi bio problem sto je igrica starija? Starije igrice su zakon.
voodoo_ Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Ne kad se gledaju na TFT monitorima veće dijagonale Odličan je AoW, mada mi se nije toliko svideo turn-based sistem razgradnje grada kao u Civilizaciji, ali šta je tu je...
Nightfall Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Civilizacija je zakon bre! Pikam je vec 15 godina i jos mi nije dosadila.
voodoo_ Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Svakako, ali kad igram poteznu Heroes-like strategiju, onda oću da igram nju a ne Civilizaciju
Nightfall Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Pa dobro meni AoW dodje Civilizacija u fanasy okruzenju (de ces bolju kombinaciju ). Nesto kao matori Master of Magic.
Belegurth Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Od Civ serijala ja igram samo Alpha Centauri Vidi se da Sid nije radio na njoj, fala bogu. Da se vratim na topic: Nerviralo me je da kad igram na velikim mapama treba pola sata da vojska predje od tebe do neprijatelja.Stoga sacekam da se razvijem pa kad krenu cepelini hehe A i nista ne fali sto je matora igra jer ima dobar gameplay, nego zbog matore grafike.Mada magije izgledaju lepo
Recommended Posts