VoivodBG Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 паштета, јер њу можеш и соло да цепаш. Jeres! Pasteta ne moze bez hleba, dok mesni narezak moze bez problema. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 jebote, kako mozete da mesate pastetu i kecap? sutra cete pricati kako ste mesali pivo i koka kolu. Quote
Sandman Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 A zashto da ne? Ako mozhe majonez sa pashtetom mozhe i kechap,a mozhe i kombinovano. U mom sluchaju kechap ide na sve. Quote
Josif Visarionovič Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 ja nikad nisam mesao ni majonez ni kecap sa pastetom.cak ni kecap i majonez u necem drugom. cenim kad namazem pastetu na hleb i onda se krlja jogurt Quote
Black Diamond Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 A zashto da ne? Ako mozhe majonez sa pashtetom mozhe i kechap,a mozhe i kombinovano. U mom sluchaju kechap ide na sve. kecap je keva!!!!!!!!!! ja glasm za pastetu Quote
Sandman Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 ja nikad nisam mesao ni majonez ni kecap sa pastetom.cak ni kecap i majonez u necem drugom. cenim kad namazem pastetu na hleb i onda se krlja jogurt Naravno i jogurt se podrazumeva. kecap je keva!!!!!!!!!! ja glasm za pastetu Rispekt za kechap. Quote
José Luis Chilavert Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Ovoj temi je prosao rok trajanja Quote
LordDahaka Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Pashteta+Kechap= Marsh sa teme. Ti stvarno nemas zivot. Jadno ..... Jos jedan dokaz da je ovom Forumu sve moguce , otvarati retardirane teme poput ove a moderatori cheshu jaja Quote
Dick Starbuck Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 месни нарезак ме подсећа на оне јадне екскурзије у основној и на оне моменте кад запалим у неки хотел на приморју пред сезону па им понуда од хаса не ваља ништа јер главне муштерије још нису стигле. а паштета је захвална за солирање а и може са свим и свачим, док је нарезак у соло варијанти поприлично отужан. Quote
vudun Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 ... Све то + шунка, качкаваљ, пилећа прса, сенф, маслац, чајна кобаја Quote
enclave Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Pasteta! jebote, kako mozete da mesate pastetu i kecap? sutra cete pricati kako ste mesali pivo i koka kolu. Kecap i pasteta fantasticna kombinacija. Quote
vudun Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Какве везе има то мешање? Ја једем црну чоколаду и бели лукац ... и ништа ми не фали! После штандле супер ми легне један чешањ. Quote
Dick Starbuck Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Ја једем црну чоколаду и бели лукац ... и ништа ми не фали! права авантгарда. Quote
Sandman Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Ti stvarno nemas zivot. Jadno ..... Jos jedan dokaz da je ovom Forumu sve moguce , otvarati retardirane teme poput ove a moderatori cheshu jaja U je,al' si ti neki ozbiljan chovek... Pasteta! Kecap i pasteta fantasticna kombinacija. Mudro zborish. Какве везе има то мешање? Ја једем црну чоколаду и бели лукац ... и ништа ми не фали! После штандле супер ми легне један чешањ. Ja sam danas probao chokoladu sa ukusom chilija.Ubistvena kombinacija. Quote
vudun Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Ja sam danas probao chokoladu sa ukusom chilija.Ubistvena kombinacija. Карингтоне, не изазивај! Quote
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Moja devojka obozava da jede sir,eurokrem,breskve i pije jogurt.Meni se pegla od same pomisli na tu kombinaciju Quote
Mita Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 o boze sta ce ova tema na ovom podforumu XD naravno pasteta Quote
Лука Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Jbt! Realno najbolja tema na forumu. NE ZATVARAJTE! Ja sam na paštetu stavljao kečap a mešao sam i pivo sa koka kolom tako da možda nisam dovoljno upućen ali glasam za paštetu! Neko je rekao da narezak moze bez hleba a pasteta ne... e pa zajebao se! Moze i pašteta, dodje ti ko euro kremic samo što je pasteta a ne euro krem... I da zaključim, jebeno je lakše otvoriti paštetu nego narezak... Quote
Recommended Posts