Grob Bez Dna Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 (edited) ja sam jeo kuruz i cokoladu...i skoro stalno jedem kokice i nesto slatko pica burek u 3-4 ujutru pri povratku kuci je prava stvar ne postoji bolje jos kad je vruc, a jogurt 'ladan... Edited May 28, 2008 by Amon-Ra Quote
gadget Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Moja devojka obozava da jede sir,eurokrem,breskve i pije jogurt.Meni se pegla od same pomisli na tu kombinaciju izgleda da devojke imaju neku cudnu osobinu da vole da se hvale uzivanjem u nespojivim ukusima u isto vreme. ja znam jos 2 takve devojke, ali nikad nisam imao zelju da teram bilo koju da pokaze na delu svoje mogucnosti valjda sam se plasio istine npr. sendvic sa keksom "domacica", paprikom iz tursije...ne mogu da se setim treceg sastojka, prva dva su dovoljna. Quote
El Karnisero Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 U jbt koja dilema!Stvarno ne mogu da se odlucim,ne znam sta je bolje. Quote
Berliner Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 jeste. sve nesto sivkasto brasnjavo beskarakterno. nego ontopic: nutela Quote
Јарослав Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 туњевина са луком и мајонезом много лука и мајонеза Quote
Talvi Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 narezak je u principu bolji, ali u ovom slučaju mora pašteta zbog one reklame sa padobrancima od pre milion godina Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 gde ima da se jede dobar pica burek u Bg? sad videh Neckove postove od pre 5 godina, pa sam ogladneo. Quote
Јарослав Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 најбољи који сам ја пробао је у Миријеву, једну станицу пре окретнице 46 Quote
PajatheTrut Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 ontopic definitivno narezak,volim i pastetu pa preko pavlaka, ali narezak je tata Quote
Demon Seed Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Nisam u zivotu jeo Carnex narezak. Je l' jeo neko onaj nesretni iz menze? Quote
Guest HEFEST Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Nisi jeo carnex narezak? Pa ti ne znas sta si propustao u zivotu. Aj sada i nekako, ali nekada je to bio takav uzitak. Inace danas covek nema nigde da kupi normalan parizer kakav smo ceo zivot kupovali. Cve neki plastikaneri ili trula govna. Nema onog lepo mesnatog sto smo metali u lebac sa gomilom paradajza i zvakali besomucno tj. onaj sto su u vrticima 80-ih i 90-ih delili deci ta dorucak. 1 Quote
Baal Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Ja sam ranije gotivio mesni narezak, al' ga iseckam na kolutove, uvaljam u jaja i onda u prezle i propržim. Njam. Btw. meni je Yuhorov parizer skroz kul. Quote
Demon Seed Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 To sa prezlama i jajima zvuci kao dobra ideja Quote
kuruz Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Je l' jeo neko onaj nesretni iz menze? samo jednom teška psihodelija sjajna kombinacija - narezak, lepinja i pola litra mleka Quote
Demon Seed Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Voleo bih da upoznam coveka koji ga je jeo vise nego jednom Quote
Recommended Posts