The Joker Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Ovo su samo najosnovniji podaci o nama.Za poptun istorijat i sl. strpite se do jula kada ce biti postavljena nasa spejs strana Elem,bend su osnovali Dusan i Marija,sa namerom da budu COB tribute.Medjutim,posto nisu mogli da pronadju drugog gitaristu,Dusan,posle dosta peripetija i promenjenih clanova odlucuje da to batali,i menja spisak bendova koje obradjuje. Nedugo zatim zajednicka prijateljica upoznaje Dusana i Stefana,te tako isti ulazi u bend kao vokal.Ubrzo zatim dobijaju novog bubnjara Aleksandra,koji uvodi u bend Milana,kolegu iz benda Demrak,kao drugu gitaru. Rezultat meseci proba ste videli u Trecoj gimnaziji,a uskoro i u Living Room-u Elem,trenutna postava,dakle,je: Dusan aka Dule Sekta aka Chiki-solo gitara;glavni kompozitor i mastermind benda,veliki Kahuna. Stefan aka Navran-vokal/bas;tekstopisac,saljivdzija,spadalo,mudorser. Milan aka Gaja-ritam gitara;artwork benda Marija aka Druzhi-klavijature;kompozitor,lepsa polovina benda,dovoljno i za sebe i nas cetvoricu grdnih Salim se momci Aleksandar aka Aca-bubnjevi;teska artiljerija,blago gundjalo,spadalo kao i ja. Eto ukratko,ako sam nesto pogresio ili kojeg kolegu uvredio,NIJE mi to bila namera,volim ja vas E,a sad,ospite paljbu.Sta mislite o nama na osnovu prvog nastupa,ne stedite nas Quote
:matija Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 u do jaja, tema! gledao sam vas u 3. i bas je bilo dobro, baldurs tod me je iznenadio.. nego bre cepajte autorske Quote
Mita Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 (edited) dobri ste dobri Fear je bio dobar EDIT koji sam debil bre SOLO GITARISTA SABIJA KAKO SVIRA Edited May 27, 2008 by Mita Quote
The Joker Posted May 28, 2008 Author Report Posted May 28, 2008 Angriste,vec sam ti rekao,autorske stvari tek na leto Mito,da ti znas kako je meni bilo za vreme fear-a...zamalo da se ukenjam od naprezanja Quote
Vonjagla Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 heheee... do jaja shto ste otvorili temu benda ... pozzzzz viiimo se u SKCu ! Quote
Mita Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Mito,da ti znas kako je meni bilo za vreme fear-a...zamalo da se ukenjam od naprezanja respect ono majgejspejs stranicu otvorite kad napravite muziku Quote
:matija Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Angriste,vec sam ti rekao,autorske stvari tek na leto ma da, da, skapirao sam.. nego ovo ti je kao cisto da podrzavam autorske i na temi imate neku setlistu za sl. svirku? Quote
The Joker Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 Setlista je ista kao prosli put,s tim sto dodajemo jednu pesmu. Quote
The Joker Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 E pa sad I onako cemo je svirati samo sad,za docnije spremamo nove pizdarije Quote
Mita Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 aj bre navedi pesme koje radite makar to a ne moras tu novu Quote
Mita Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Pa bio si u Trecoj,covece! brate ne slusam black XD a Ensiferum sam krenuo da preslusavam pre nekoliko meseci i stigao sam do Dragonheads Wintersun ocu da skinem ali me mrzi XD Quote
The Joker Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 Pa mi i ne sviramo black,pobogu dete! Okej,evo: Wintersun-Beyond The Dark Sun Norther-Everything Is An End Norther-A Fallen Star Falkenbach-Baldur's Tod Ensiferum-Treacherous Gods Graveworm-Fear Of The Dark A uskoro ce da bude novih. Quote
Mita Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 (edited) je si izvalio smajlija e da je mozes i one cleen glasove u Treacherous Gods Edited May 29, 2008 by Mita Quote
The Joker Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 Da mogu,svakako bih izvukao Ali trudim se,nije da se ne trudim kad ne mogu da nagovorim Duleta da mi priipomogne u clean delovima. Quote
:matija Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 (edited) uh bre aj' izbacite norther i ubacite jos jednu od wintersuna (winter madness) i ensiferum - token of time recimo.. i izbacite graveworm i ubacite ...when gjallarhorn will sound ps znam da se ovo nece desiti, al' cisto da izrazim svoje zelje Edited May 29, 2008 by Angrist. Quote
Шöне Мики Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 nisam vas slusao,ali sam cuo pozitivne kritike.u svakom slucaju,zajebite obrade,furajte svoje stvari. Quote
BiserkaB. Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 а где ја могу да вас чујем? на нету? спејс, или нешто слично? немате? Quote
The Joker Posted May 30, 2008 Author Report Posted May 30, 2008 @ Shone-slava brate,respect and support Navrogu! @ Biserka-spejs ce biti napravljen u julu,otprilike kad ce da budu gotove i nase stvari. @ Angrist-a da ne bi ti malo i Mocarta,pobratime Spremamo mi neka iznenadjenjca... Quote
Mita Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 znaci umro bi kad bi sivrali Hero in a Dream ili Into Battle Quote
The Joker Posted June 1, 2008 Author Report Posted June 1, 2008 (edited) A kako da te obavestim,leba ti.Dule je znao da sam otvorio temu. More,cuti tu i vataj ladovinu. Edited June 1, 2008 by The Joker Quote
Recommended Posts