Exilion Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 ewo ja samo da pozelim sretju ovom bendu xD dobro svirate momci svaka cast...sto pre se bacite na autorske,osecam da ce biti loodilo,sve pohvale Djitristi..i pozz za kolezinicu orguljashicu.... ZZz Quote
kIDd Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 E svaka chast za juche momci, bio sam od onih "LUDAKA" koji su se gruvali ispred xD I da, chekam FINNTROLL OD VAS !!!!!!!!!! Quote
Mita Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 E svaka chast za juche momci, bio sam od onih "LUDAKA" koji su se gruvali ispred xD I da, chekam FINNTROLL OD VAS !!!!!!!!!! i to Korpens Sagu Quote
Bejbe Kompajler Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Бејасте одлични јуче... свака Ћаст маленоме пјевцу.... Следећи пут ће летет' брусеви Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 bilo je dobro momci,samo...morate malo vise da radite na slusanju jedni drugih...Pazi,vas shreder dule,decko ubija,ali ceo Beyond the dark sun je svirao van ritma,jer se ne slusate.ili ne cujete,kako god.samo malo obratite vise paznje na to,i bice extra! POZ LJUDI Quote
The Joker Posted June 9, 2008 Author Report Posted June 9, 2008 (edited) @ Kidd-pokusavam ja,al kad dusmani ne dadu!Ubedicu ih ja jos,pa mozda jedared bude sviran Cekic A ti li si ona mustra sto mi se drala Finntroll u facu @ Mita-gde najde to,majke ti @ Dijete-Jes blesava,brus te velicine bi me na mestu ostavio mrtvog,ili bar propisno samlevenog @ Duxa-Znam,malecko smo se tu rasuli,malecko kod Ensiferuma,ali dobro....hvala ljudi na support-u! Jos cemo se mi druziti Edited June 9, 2008 by The Joker Quote
BiserkaB. Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 ја заиста једва чекам да чујем нешто од вас...нисам у прилици да трчим сада по свиркама..не исплати ми се, а и у гужви сам. (ах, када нисам била...)ч у сваком случају, подршка је ту, очекујем добро, и само да чујем што пре... овако по причи других баш сам загрејана за ово сада.. а тек када рече дотично Емо Треш Дијете да ће летети брусеви, још више сам се заинтересовала!! :):) Quote
The Joker Posted June 10, 2008 Author Report Posted June 10, 2008 Prici drugih? Koga,smemo i znati Quote
BiserkaB. Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 ви сте баш неинформисани међусобно??? :) Quote
:matija Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 e jbg ja ne stigoh na ovu svirku, skola jbg.. sve u svemu moracu to da nadoknadim za vreme leta i srecno s autorskim stvarima Quote
Mita Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 (edited) e sad malo da ja nesto kazem zaboravio sam ali nema veze Joker-u gledao sam kako sviras bas stanes pa nastavis ono namesti ga pre i nemoj da ga diras onda oni cleen glasovi u Trecres god moraju biti bolji tj more cleen tj kad bi neko umesto Jokera mogao da uradi bilo bi super on je rekao da onaj Ludi Sreder moze sto on ne radi to ne razumem Trecres god do jaja pesma ali jbt gubi smisao kad se uradi u tom nekom polu growl-y onda bio sam vam na tonskoj i ok je bila samo jos nesto ako nije problem naucite jos pesama od Ensiferuma bilo bi lepo i naravno Fintrol pa onda autorske e da za Jokera jos jedna stvar kad ide ono The land is silent e napravi malu pauzu nemoj odma da kreces ne prozivam nego pokusavam da pomognem P.S klavijaturistkinja je Edited June 14, 2008 by Mita Quote
kIDd Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 klavijaturistinja je zauzeta ... please try later thank u xD Quote
The Joker Posted June 16, 2008 Author Report Posted June 16, 2008 A i da nije,Mita je ipak malo mali ne,odbijamo da ubacimo clean! Quote
Mita Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 A i da nije,Mita je ipak malo mali ne,odbijamo da ubacimo clean! Quote
The Joker Posted June 17, 2008 Author Report Posted June 17, 2008 Ma mojne plasis coveka,sto si taki bre Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Bend je OK...Mada kad bi promenili vokal/bas bili bi mnogo bolji... Quote
The Joker Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 Ljudi vezbate li kako ide? Lycanthropy je na holdu do kraja juna zbog fakultetskih obaveza clanova,posle toga se opet sastajemo i smisljamo nove pizdarije. Quote
Bejbe Kompajler Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Џокеру, тако си опако надрљао због оне опаске за брус... Има да добијеш ону давно обећану српску месарску засклопачу преко уха :) А добићеш и брус по глави Quote
The Joker Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 Џокеру, тако си опако надрљао због оне опаске за брус... Има да добијеш ону давно обећану српску месарску засклопачу преко уха А добићеш и брус по глави O faci,ljudi,spasavajte me!!! Quote
Bejbe Kompajler Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Фаци?! Само ти кради форе, пропали случају!!! И.... нема теби спаса! Quote
Bejbe Kompajler Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Фаци?! Само ти кради форе, пропали случају!!! И.... нема теби спаса! Quote
Recommended Posts