The Joker Posted July 22, 2008 Author Report Posted July 22, 2008 Autorske se spremaju, a novih obrada neće biti. Jednostavno će autorske zameniti obade i to je to. Za početak se izbacuje Eternal Tears Of Sorrow. Za pismene lepo covek napisao. Quote
Mita Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 (edited) ocemo jednu shred pesmu naravno prvi demo ide meni Edited July 24, 2008 by Mita Quote
The Joker Posted July 29, 2008 Author Report Posted July 29, 2008 (edited) Mislim da taj predlog ama nijedan clan ne bi docekao pozitivno Edited July 29, 2008 by The Joker Quote
Sleaze Glammer Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Dobro, ajd onda Sindrelu Aj bre bacite se na probe pa da svirate. Quote
Bejbe Kompajler Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 ја мислим да ови бенд треба д' обради песму Сиди Мансур, чувену народну песму Туниса... :) Quote
Bejbe Kompajler Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 ја мислим да ови бенд треба д' обради песму Сиди Мансур, чувену народну песму Туниса... :) Quote
phantasm of the living Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Jel' ce ovaj bend da izbaci nesto svoje??? Meni je receno "krajem leta"...Dead line is near... Quote
The Joker Posted August 27, 2008 Author Report Posted August 27, 2008 Lycanthropy prolazi kroz neke probleme i bice odsutan duze vreme dok se neke stvari ne srede. Quote
Mita Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 e Jokeru mi naucili Trecres gods bas je prosta zbog toga smo je naucili ovaj necemo je svirati ovako sviracemo Into Battle i Hero in a dream Quote
The Joker Posted September 11, 2008 Author Report Posted September 11, 2008 Okej,narode,radne verzije dve nase pesme su gotove....sad to samo treba uvezbati. Quote
Melodicus Deathus... Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 "yeah1" ROOOCKSSSS!! Quote
Guest Dulesekta Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 E ovako ljudi gotovo je skoro 5 autorskih pesama,za sada smo reseni da sviramo 2 autorske,a paralelno sa tim izbacujemo 2 obrade sa starog repertoara,ali to trenutno nije izvodljivo posto,band stoji zato sto nam nedostaje bubnjar(hitno) i bas(ne toliko hitno koliko bubnjar,ali pozeljno bi bilo i to ukoliko neko ima preporuke). Znaci , BAND JE U HITNOJ POTRAZI ZA BUBNJAREM!!!!!! Ako neko zna nekoga ili ako je neko od citaoca zainteresovan , a da stvarno zna dobro da lupa, pogotovo sa duplom bas pedalom neka me kontaktira na mail [email protected].(i nemojte na ovu poruku odgovarati u okviru yumetala,vec me lepo na mail kontaktirajte) Ljudi, javite se pre!!!! Dule:) Quote
Recommended Posts