Nazzgul Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) Bzvz film skroz. Nerviraju me vise te glupe americke fore. Tipa, covek prezivi nuklearku u frizideru. Itd i sl.. Edited June 5, 2008 by Nazzgul Quote
The Joker Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 E joj,jes mi to najnerv scena,poceo sam da zvacem sediste ispred od muke Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 film je najgore smece koje sam video nakon nezaboravnog smeca od alien vs predatora. Quote
MissionVao Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Sta novi Rambo, novi Rambo je najbolji posle prvog Quote
delay Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Tipa, covek prezivi nuklearku u frizideru. Itd i sl.. Sto dalje od mene aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
Nazzgul Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Bruka bre! Americki akcioni i triler filmovi se pretvaraju u komedije. Quote
vudun Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Gledao sam film i odgovorno mogu reći da je sranje nepopravljivo. Ništa me ne čudi, obzirom da Hollywood štancuje debilne filmove samo tako. Poslednjih godina su načisto ukakili motku! Lepo je Nazzgul sažeo, da akcione & trilere u zadnje ( duže ) vreme pretvaraju u komeNdije. Quote
Zagrivuk Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Takav film je u svoje vreme bio hit, danas se takvi filmovi ne trze, tako da mi nije jasno ni zasto su snimali 4 deo? (Pare) Quote
The Joker Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Budimo sad objektivni-film zaista ima odlicne Idijana momente...steta sto su samo MOMENTI! Quote
RNA Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 ali scenarista Spidermana, pa sta sam dodjavola mislio? da ce da valja??? Што нису убацили и Тобија Мегвајера? Он би гарант спасао филм. Quote
The Joker Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 On ne bi,ali Kristen Danst....Mada i ovako je bilo fino,zdravo volem gledati kejt Blanset,jos da nije bila ona iberdebilna frizura... Quote
КЈО Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Није му требало ово. Али када погледам из неке перспективе, у скоро сваком филму о Индиани Џонс се појављује неко ''посебно благо'' које има већи значај него што је на први поглед сматрано. Ок је филм, али само ок. Quote
Misantrophil Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Meni i nije tako los,ali su stvarno preterali sa onom atomskom eksplozijom Edited June 7, 2008 by Misantrophil Quote
The Joker Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Sta s tim?Ako moze Zoro na konjima,moze i on na kolima Quote
Nazzgul Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Nije fora u tome da li moze, siguran sam da to moze neko da izvede.. ali mi je to "preterivanje" i ubacivanje seper-banana-spider man fora glupo.. Inace, mnogo mi se svideo pocetak filma. :) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Da je glupo na momente, jeste, ali daje omaz nekim legendarnim filmovima i zabavno je Quote
Господин Граул Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 NIje loš film, samo ga malo preteraše sa nerealnim scenama. Ko ono kad onog dečka ujede škorpion, a njemu apsolutno ništa. Al dobro, film je za mlađu publiku. Quote
darthmoog Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Meni nerealno ono sranje sa friziderom i nuklearkom...i jebeni dramatic prairie dog-ovi... Quote
Nazzgul Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) Cekajte bre. Nikome nije nerealno to sto se iz one tvrdjave ili cega vec, na kraju uzdigao NLO brod, a pritom se cudite za frizider. Smesni ste... Edited June 19, 2008 by Nazzgul Quote
Господин Граул Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Cekajte bre. Nikome nije nerealno to sto se iz one tvrdjave ili cega vec, na kraju uzdigao NLO brod, a pritom se cudite za frizider. Smesni ste... Pa ti ne razdvajaš scifi i nerealno. Dakle nerealno u okviru filma, čak i najmaštovitijeg. U okviru nekih pravila može da postoji i godzila, vile, duhovi , itd. .. al neke gluposti koje su predstavljene kao realne, u realnim scenama, to je druga priča. Quote
Nazzgul Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 (edited) Savrseno ne razumem o cemu pricas. Ako neko moze da uzdigne svoju letelicu iz tamo neke tvrdjave, onda moze i drugi lik da prezivi nuklearnu u frizideru... Matrix. Mislim da se njemu niko nije smejao.. Zato sto je imao dobru podlogu za svoju nerealnost. Ma dobro, ja kenjam malo, ali stvarno u svetu NLO-a, kapiram da su i frizideri od drugacijeg materijala, koji mogu da prezive .... Edited June 22, 2008 by Nazzgul Quote
RNA Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 А претерујете сви. То је акциона авантура. Кад је могао онај ковчег да побије све осим њих троје, што не би могло и ово? Уосталом, није ли Анђа са својим 30 кила са све креветом зањихала онај обелиск? То је као реално? Sta s tim?Ako moze Zoro na konjima,moze i on na kolima Фантом је ултимативни цар за коње. Quote
WoI Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 juce sam odgledao. fino uradjeno, veoma dobra prica, koja zaista u sebi ima mnogo istinitih delova, simpaticni fazoni ko i uvek...u sustini nastavak koji me nije razocarao. Inace najsmesnije mi je bilo upravo to sa frizideom i kada se mali vere po lijanama :) Ali najveci utisak na mene je ostavio trejler za dosije X Jedva sam preziveo onoliko uzbudjenje Quote
Recommended Posts