RNA Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 pa valjda te zanima i keš? kako misliš da zaradiš velike pare od muzike? Не, и не мислим.
Voyager Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Hahahaha, pa to Sisus nema veze sa fajtom i kukaviclukom, vec sa necim drugim. A, sto se lomljenja tice, pa nisi bas u pravu. Moze tu stosta da se slomi. Moja glavudza je tvrda (dokazano ), ali ima ljudi kojima bas i nije. ma brate nije mi bio cilj da tebe lično prozivam već da istaknem poentu o nepostojećoj državi i zakonu džungle, i da je besmisleno da se povlačimo i samoizolujemo. Не, и не мислим. skroman čovek ovaj RNA, ne zanima ga ni velika lova ni šou biznis ni da zabavlja raju sirotinju i bude idol klincima. dobro, ne teram te samo pitam.
Sisus Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 ma brate nije mi bio cilj da tebe lično prozivam već da istaknem poentu o nepostojećoj državi i zakonu džungle, i da je besmisleno da se povlačimo i samoizolujemo. A da li mozes sam protiv sistema?
RNA Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 skroman čovek ovaj RNA, ne zanima ga ni velika lova ni šou biznis ni da zabavlja raju sirotinju i bude idol klincima. dobro, ne teram te samo pitam. Мени битно да праивм добру музику и да се добро осећам. Лове ће бити из других извора.
METAL Man Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 to je zato sto neznas da pises tekstove na srpskom Ja to treba da shvatim kao uvredu? Teze je napisati DOBAR text na engleskom nego nesto skarabudziti na srpskom.
Теша Тешановић Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 jako sam voleo ovaj album Ja to treba da shvatim kao uvredu? Teze je napisati DOBAR text na engleskom nego nesto skarabudziti na srpskom. dobar tekst je teze napisati na srpskom jer je srpski kompleksniji jezik.ali ne kazem da je lako pisati dobre tekstove na engleskom
Nimrod Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Super je kad bend ima dobar tekst na srpskom,i mislim da bendovi treba da pisu na srpskom,ali opet,to zavisi i od vrste muzike koju sviraju.
MeduzZa Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 hahahahhaahha, blekeri zvuce manje komicno na engleskom XD salim se bre, nemam pojma, ja mislim da bismo mi trebali da pevamo na cirilici!
M-16 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) Mislim da o tome treba da odlucuju clanovi benda.Sve je stvar izbora.Metal ne zvuci toliko lose na nasem jeziku.Mozda smo samo navikli na engleski,pa nam je neobicno?Ako bend zeli da ostvari kakvu-takvu inostranu karijeru,smatram da bi bilo pozeljno da peva na engleskom.Zanimljiv mi je nas bend "The Stone"-vec godinama izgradjuju uspesnu karijeru u inostranstvu,a vecina pesama im je na srpskom. Edited September 3, 2008 by M-16
oʞɾoƃ Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Pa to je zato što se ionako ništa ne razume
Маузер Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Sta je picke zajebo vas bog, ode sve u pizdu materinu! Zivi kvlt od benda!
M-16 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) Nisam bas puno upoznat sa albumima tog benda,a i nemam bas neku zelju.Ne smatram da su nekvalitetni,vec mi ne odgovara taj pagan/black metal. Edited September 3, 2008 by M-16
Маузер Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Vrati se vrati se u svoju jazbinu, hromi vuce!
Теша Тешановић Posted September 4, 2008 Author Report Posted September 4, 2008 ma ko hoce da pravi muziku na engleskom neka ide u ameriku ili tamo negde
Bata Trokrilni Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Onda bi američka scena bila mnogo jača nego sada, a kvalitetni bendovi iz ostatka sveta bi na prste mogli da se nabroje.
Karlo SE Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Sta je picke zajebo vas bog, ode sve u pizdu materinu! Zivi kvlt od benda! Sta je KURVE zajeb'o vas Bog...
oʞɾoƃ Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) ma ko hoce da pravi muziku na engleskom neka ide u ameriku ili tamo negde Znaš šta, Tešo, kad bi se to desilo, jebeno bih te naterao da ideš na sve svirke koje se dese u Beogradu, sa bendovima koji pevaju na srpskom, naravno... Rečima Homera Simpsona: "Hey, if you don't like it, go to Russia." Edited September 6, 2008 by Gojko
Теша Тешановић Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Znaš šta, Tešo, kad bi se to desilo, jebeno bih te naterao da ideš na sve svirke koje se dese u Beogradu, sa bendovima koji pevaju na srpskom, naravno... Rečima Homera Simpsona: "Hey, if you don't like it, go to Russia." uh to bilo zajebano znajuci koliko losa domaca metal scena ume da bude.ali bilo bi interesatno kako bi svi oni tribute copy paste bendovi zvucali na srpskom
Маузер Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Sta je KURVE zajeb'o vas Bog... Jes Kurve. Ali bolje zvuci picke!
Sisus Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Pa da, to je zato sto se sve vrti oko picke.
Маузер Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Istina sisuse. Mudre reci, od jos mudrijeg coveka. Jbg vidi se da si iz Rume!
RNA Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Штета што Бал-Сагот нису остварили своју претњу да направе цео албум на клингонском.
Теша Тешановић Posted September 9, 2008 Author Report Posted September 9, 2008 e vidis praviti tekstove na vilenjackom ili klingonskom je sasvim ok u srbiji.ili na latinskom,grckom ili staroslovenskom.ma uredu je i bantu jezik samo da nije prokleti engleski
Recommended Posts