Jump to content

Recommended Posts

Posted
pa valjda te zanima i keš? kako misliš da zaradiš velike pare od muzike?

Не, и не мислим.

Posted
Hahahaha, pa to Sisus nema veze sa fajtom i kukaviclukom, vec sa necim drugim. :)

A, sto se lomljenja tice, pa nisi bas u pravu. Moze tu stosta da se slomi. Moja glavudza je tvrda (dokazano :) ), ali ima ljudi kojima bas i nije. :)

ma brate nije mi bio cilj da tebe lično prozivam već da istaknem poentu o nepostojećoj državi i zakonu džungle, i da je besmisleno da se povlačimo i samoizolujemo.

Не, и не мислим.

skroman čovek ovaj RNA, ne zanima ga ni velika lova ni šou biznis ni da zabavlja raju sirotinju i bude idol klincima. dobro, ne teram te samo pitam.

Posted
ma brate nije mi bio cilj da tebe lično prozivam već da istaknem poentu o nepostojećoj državi i zakonu džungle, i da je besmisleno da se povlačimo i samoizolujemo.

A da li mozes sam protiv sistema?

Posted
skroman čovek ovaj RNA, ne zanima ga ni velika lova ni šou biznis ni da zabavlja raju sirotinju i bude idol klincima. dobro, ne teram te samo pitam.

Мени битно да праивм добру музику и да се добро осећам. Лове ће бити из других извора.

Posted
to je zato sto neznas da pises tekstove na srpskom

Ja to treba da shvatim kao uvredu?

Teze je napisati DOBAR text na engleskom nego nesto skarabudziti na srpskom.

Posted
B0000DYJM7.01.LZZZZZZZ.jpg

jako sam voleo ovaj album

Ja to treba da shvatim kao uvredu?

Teze je napisati DOBAR text na engleskom nego nesto skarabudziti na srpskom.

dobar tekst je teze napisati na srpskom jer je srpski kompleksniji jezik.ali ne kazem da je lako pisati dobre tekstove na engleskom

Posted

Super je kad bend ima dobar tekst na srpskom,i mislim da bendovi treba da pisu na srpskom,ali opet,to zavisi i od vrste muzike koju sviraju.

• 2 weeks later...
Posted

hahahahhaahha, blekeri zvuce manje komicno na engleskom XD salim se :P

bre, nemam pojma, ja mislim da bismo mi trebali da pevamo na cirilici!

• 1 month later...
Posted (edited)

Mislim da o tome treba da odlucuju clanovi benda.Sve je stvar izbora.Metal ne zvuci toliko lose na nasem jeziku.Mozda smo samo navikli na engleski,pa nam je neobicno?Ako bend zeli da ostvari kakvu-takvu inostranu karijeru,smatram da bi bilo pozeljno da peva na engleskom.Zanimljiv mi je nas bend "The Stone"-vec godinama izgradjuju uspesnu karijeru u inostranstvu,a vecina pesama im je na srpskom. 

Edited by M-16
Posted (edited)

Nisam bas puno upoznat sa albumima tog benda,a i nemam bas neku zelju.Ne smatram da su nekvalitetni,vec mi ne odgovara taj pagan/black metal.

Edited by M-16
Posted (edited)
ma ko hoce da pravi muziku na engleskom neka ide u ameriku ili tamo negde

Znaš šta, Tešo, kad bi se to desilo, jebeno bih te naterao da ideš na sve svirke koje se dese u Beogradu, sa bendovima koji pevaju na srpskom, naravno...

Rečima Homera Simpsona: "Hey, if you don't like it, go to Russia."

Edited by Gojko
Posted
Znaš šta, Tešo, kad bi se to desilo, jebeno bih te naterao da ideš na sve svirke koje se dese u Beogradu, sa bendovima koji pevaju na srpskom, naravno...

Rečima Homera Simpsona: "Hey, if you don't like it, go to Russia."

uh to bilo zajebano znajuci koliko losa domaca metal scena ume da bude.ali bilo bi interesatno kako bi svi oni tribute copy paste bendovi zvucali na srpskom

Posted

Штета што Бал-Сагот нису остварили своју претњу да направе цео албум на клингонском.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...