Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dolazim do groba

stojim iznad krsta

sveću ti palim

grob ću da ti razvalim

Ovo bolje? Ovakve sam ja stvari pisao u 15 godina, kad sam tek otkrio Cannibale i njima slične.

A ko je pre njih kod nas pisao takve tekstove? Valjda je normalno da svaki početak bude jednostavan, pa da se onda ide ka složenijim tekstovima, kada ti fazoni postanu provaljeni.

Posted
Koji su to bendovi ''novog talasa old school thrash-a''?

Evile, Gama Bomb, Warbringer, Hatchet, Phantom Witch, Lich King, Municipal Waste, Avenger Of Blood, Merciless Death, Bonded By Blood... а да не набрајам Немце.

Posted
Izvinjavam se zbog neobaveštenosti, ali bukvalno ni za jedan od njih nisam čuo, osim možda u naslovu neke od tema na ovom forumu.

Зашто ли ме то не чуди? Заправо, све и да их чујеш, не би ти се свидели.

Posted

Mnogi od ovih mladih thrash bendova su zaista stekli veliku popularnost i vec idu na samostalne turneje i sl.(mada meni to i nije bas najjasnije,pogotovu za neke zaista prosecne bendove-o onima ispod proseka da i ne raspravljam) a ovde se o njima prica kao o nekim underground bendovima iz Juzne Osetije

Posted

Зато што су квалитетом углавном на том нивоу и не бих се изненадио да у Цхинвалију постоје бендови бољи од њих.

Posted

Ма, и то је упитно. Колику популарностједан нови треш метал бенд данас може имати?

Posted (edited)

Gotovo nikakvu.Mozda samo u Nemackoj,Holandiji,Austriji i sl.U Americi ne verujem da je nesto bolje nego kod nas.Mada,sta ti ja pricam kad ti to znas bolje od mene.Ali,smatram da su bar njihova imena poznata jer su solidno zastupljeni na ovom forumu(gotovo svaki ima zasebnu temu) 

Edited by M-16
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...